Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    10. Travanj 2018. 22:08

A Honey i ja se nadam da ce sutra biti sve ok. Samo si moram naviti sat da ne zaboravim na pregled kao danas hahahahaah. U 13 moram izaci s posla. Jos moram pogledat u knjizicu koji datum mi je upisan za pregled 😃😃😃😃😃
    Mi glrdamo nogomet hahahaha ali ne zadugo. Vec mi se spava.
    Ova nasa lopuzica se rasplesala 🤩🤩🤩 
    Savladale smo mrezaste gace i silikonske bradavice sesirice hhahaha sta je sljedece? 
    Mozda njega pupka???
    Pojma nemam kako i sta se radi. Vidjela sam u dm-u od tosame neki paketic za njegu pupka. Nisam kupila naravno. Kontam upitit ce me u bolnici sta se koristi ovdje u Sloveniji. 

Frajla
    11. Travanj 2018. 00:17

panda102

Mozda njega pupka???
    Pojma nemam kako i sta se radi. Vidjela sam u dm-u od tosame neki paketic za njegu pupka. Nisam kupila naravno. Kontam upitit ce me u bolnici sta se koristi ovdje u Sloveniji.

To ovisi od bolnice do bolnice kako ga srede. Tu di sam ja bila ga skroz capnu i bas smo dobili na papiru da nista s njim ne radimo (nista octenispt, tyrosur, gazice...), jedino ako se slucajno pokvasi posusiti ga tetrom ili rucniko
    A za tosama djecje stapice za usi (koji su u tom paketu isto) nam je patronazna rekla da nisu dobri, zaboravih razlog, moze biti da su preveliki, kao bolji su dm ili muller marka oni najjeftinji, pa to onda najbolje provjeri sa svojom patronaznom ako vi to imate

panda102
    11. Travanj 2018. 06:31

Posao pa pregled. Jutro cureee i decki 😁😁😁

panda102
    11. Travanj 2018. 06:44

Katuska nam je rodilaaaaaaaaa!!! 🤩🤩😍😍😍🎉🎊🎉🎊🎀💕🎀💕🎀💕💕

• ita87
    11. Travanj 2018. 06:45

Panda bas ti se lijepo zaokruzio trbuh, fali mi to sredjivanje za posao i setanje trbuha hahah

• ita87
    11. Travanj 2018. 06:47

panda102

Ja sam u blagom soku otkad sam vidjela objavu. Predivna mi je Nola 😍😍

11. Travanj 2018. 06:50

panda102

Cim sam vidjela da ona nesto objavljuje u ovo doba,  znala sam da je sefica Nola to po svom! Kaj bi se mama dogovarala kad ce rodit,  rodit ce kad Nola kaze! 😂😂
    Katuska draga,  i ovdje ti cestitam i puse vam saljem! 😘😘😘😘
    Jutro ranoranilice! Ja idem spavat dalje! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    11. Travanj 2018. 06:55

ProudMomy

Jutro ranoranilice! Ja idem spavat dalje! 😘

Ja zujim vec dva sata. Najgore je sto sad necu ni moc zaspat od uzbudjenja 🤩

panda102
    11. Travanj 2018. 07:00

Sva sam se zaokruzila hahahah 😁😁😁😁
    Joj Nola je kraljica izabrala si bas lijep datum 10.4. Hahahahahahahah
    Zezam se malooo znam da je 9.4.danas 😜😜😜
    Ja sama danas na poslu. Kolege mi nema. Vec me noge bole hhhahh. Odoh sta radit. Puseeee
    Proudy idi spavaj molim te. Brines me kad pises ovako rano. I ne kiši. 

• Litta
    11. Travanj 2018. 07:07

Katuska cestitam :) Nola dobrodosla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.