Curke moje, to u rodilištu vam zna biti prava mentalna patologija. Ja sam zadnju noc bila u sobi sa spodobom koja je svoje dijete stalno ispitivala da zašto zahebava, a mrvica je samo htjela jesti. Stvarno neki ne zasluzuju djecu. Kaj je najbolje, na samom izlasku sam joj rekla da joj je pametnije da bebu preko noci da sestrama da se ona naspava jer ce biti smirenija, da beba samo hoce navuci mlijeko i da je MORA hraniti i po noci svska cca 3 ssta, a ne joj drzati dudu u ustima s jednom rukom da ona moze spavati. Da ne kazem da je ostavila malu u krevetu i svojom je ručetinom preklopila. Po noci glasno prica, diže bebu pa joj napadno tepa da svi cujemo…ma, pacijentica. O higijeni da ne pričam.
Yra cestitke... Mila je predivna. Nisam znala da si rodila. Mi bi smo se sutra trebali rodit ali moja Rita je dosla 10 dana prije 😊
Kako je Mila divnaaaa😍😍😍 medenjak mali😍
Cure slatke su vam oblekice🤗 ja sam vise varijanti pripremila ovisi kakvo ce vrijeme bit, iako sad mogu samo pogledat prognozu za nedjelju🤣
Nego, jel gleda tko od vas ljubav je na selu? Boze pa jel to moguce? Hahah nekad me sram gledat
Hahahahha katuska, muz sad upalio tv i taman palo par poljubaca, ak nisam umrla od smijeha jaooo prestrasno 🤣🤣🤣
Cure slatke su vam oblekice🤗 ja sam vise varijanti pripremila ovisi kakvo ce vrijeme bit, iako sad mogu samo pogledat prognozu za nedjelju🤣
Nego, jel gleda tko od vas ljubav je na selu? Boze pa jel to moguce? Hahah nekad me sram gledat
Ja sam se jučer toliko smijala,suze na oči,kaže muž oćemo mi još do rodilišta kako se smiješ da ti vodenjak pukne
Gledam ih ja 😂😂 Prije par sezona smo mm i ja poceli gledat, eto da se imamo cemu nasmijat. Ali ovi sad su ajme meni. Da, sram me gledat ih, pogotovo one sta se ljubakaju 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Joj meni je tih jadnika tako zao, nekako imam osjecaj da se svi sprdaju s njima, a oni ne kontaju.
Hahah ja sam se bas sad nasmijala🤣 kako ga je zgrabila i kaze mu vec da ga voli.. jao stvarno im se ne rugam ali bas se dobro nasmijem🤣🤣🤣
On se ljubi a oci sirom otvorene 🤪
Ima i ovdje slovenska verzija ljubav na selu. Nama nedavno bio daljinski daleko na stolu. I ostalo to da gledamo. Pa ja se skoro upisala od smijeha. Kontam jel moguce da ljudi pristanu na to.
Nasa Mila je divna ❤️❤️❤️❤️
Katuska ja isto gledam! 😂😂😂😂
Mislim si jesam zla sto mi je smjesno, jer se stvarno vidi da i jedan i drugi imaju neki poremecaj. Al ne mogu si pomoc, smjesno mi je 🤣🤣🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji