Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    10. Travanj 2018. 13:45

Hahah panda opet fulala datum🤣
    Jaoo i ja sam preuzbudjena, a muz je u soku, sretan ko malo dijete. Jos neki dan je reko ti ces sigurno u nedjelju rodit🤣
    Honey ak ides u vinogradsku, dr Grgic- odlican odlican! Nebi ga mjenjala za nis.. 
    Jaoo sad cu samo lezat i cekat nedjelju🤣🤪 

panda102
    10. Travanj 2018. 13:48

Odustajem od datuma hahahahahhahahahahaha stvarno sam KOZA 
    Mislim samo na to kad će plata pa mi je svaki dan 16.4. hahahahhaha

10. Travanj 2018. 13:51

Vec vidim katusku u nedjelju se javlja u podne, iz sobe, ceka rucak, odradila porod i sve za 2 sata. 

Katuska99
    10. Travanj 2018. 14:02

Hehe joj cure da bar tak bude🤣 jel cu i poslije poroda morat jest dijabeticku hranu?🤣 kod njih u bolnici mislim..
    Ja se nekako nadam da bi i moglo bit malo lakse s obzirom da sam tak otvorena. Od cega sam bog zna🤣 nit sexa nit stepenica nisam vidjela🤣

panda102
    10. Travanj 2018. 14:04

Katuska99

Hehe joj cure da bar tak bude🤣 jel cu i poslije poroda morat jest dijabeticku hranu?🤣 kod njih u bolnici mislim..
    Ja se nekako nadam da bi i moglo bit malo lakse s obzirom da sam tak otvorena. Od cega sam bog zna🤣 nit sexa nit stepenica nisam vidjla

Od Linolade i bananica :D

10. Travanj 2018. 14:05

panda102

Katuska99

Ja se nekako nadam da bi i moglo bit malo lakse s obzirom da sam tak otvorena. Od cega sam bog zna🤣 nit sexa nit stepenica nisam vidjla

😂😂😂

Honey
    10. Travanj 2018. 14:08

panda102

Katuska99

Voćnoh jogurta i pudinga 😂🤣

Honey
    10. Travanj 2018. 14:10

Katuska99

Hahah panda opet fulala datum🤣
    Jaoo i ja sam preuzbudjena, a muz je u soku, sretan ko malo dijete. Jos neki dan je reko ti ces sigurno u nedjelju rodit🤣
    Honey ak ides u vinogradsku, dr Grgic- odlican odlican! Nebi ga mjenjala za nis..
    Jaoo sad cu samo lezat i cekat nedjelju🤣🤪

E super hvala ti! Znaci njega cu trazit cim krenem u TA! Moja baka je djevojački Grgić to je dobar znak 😂 

• Litta
    10. Travanj 2018. 14:25

Katuska jos sitno brojis :) sve ce biti ok i drugi tjedan si sa svojom bebicom.
    Ja se tek danas oporavila od vikenda, bili u Zg, u nedjelju u ikei, nije nam stalo sve u auto pa cemo ostatak uzeti za dostavu, jedino mi zao da nisu imali komodu za presvlacenje koju sam htjela, a isla samo zbog toga.
    Ita nam se danas ne javlja. U 4 imam tecaj u rodilistu mozda je i Ita vec tamo 

Katuska99
    10. Travanj 2018. 14:28

Hahah kakva sranja jedem nije ni cudo da mala oce van🤣🤣 a s onim sakama nebi mogla kruh zamjesit, robot onaj to odradi umjesto mene, spas samo takav🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.