Hahah panda opet fulala datum🤣
Jaoo i ja sam preuzbudjena, a muz je u soku, sretan ko malo dijete. Jos neki dan je reko ti ces sigurno u nedjelju rodit🤣
Honey ak ides u vinogradsku, dr Grgic- odlican odlican! Nebi ga mjenjala za nis..
Jaoo sad cu samo lezat i cekat nedjelju🤣🤪
Odustajem od datuma hahahahahhahahahahaha stvarno sam KOZA
Mislim samo na to kad će plata pa mi je svaki dan 16.4. hahahahhaha
Vec vidim katusku u nedjelju se javlja u podne, iz sobe, ceka rucak, odradila porod i sve za 2 sata.
Hehe joj cure da bar tak bude🤣 jel cu i poslije poroda morat jest dijabeticku hranu?🤣 kod njih u bolnici mislim..
Ja se nekako nadam da bi i moglo bit malo lakse s obzirom da sam tak otvorena. Od cega sam bog zna🤣 nit sexa nit stepenica nisam vidjela🤣
Hehe joj cure da bar tak bude🤣 jel cu i poslije poroda morat jest dijabeticku hranu?🤣 kod njih u bolnici mislim..
Ja se nekako nadam da bi i moglo bit malo lakse s obzirom da sam tak otvorena. Od cega sam bog zna🤣 nit sexa nit stepenica nisam vidjla
Od Linolade i bananica :D
Ja se nekako nadam da bi i moglo bit malo lakse s obzirom da sam tak otvorena. Od cega sam bog zna🤣 nit sexa nit stepenica nisam vidjla
😂😂😂
Voćnoh jogurta i pudinga 😂🤣
Hahah panda opet fulala datum🤣
Jaoo i ja sam preuzbudjena, a muz je u soku, sretan ko malo dijete. Jos neki dan je reko ti ces sigurno u nedjelju rodit🤣
Honey ak ides u vinogradsku, dr Grgic- odlican odlican! Nebi ga mjenjala za nis..
Jaoo sad cu samo lezat i cekat nedjelju🤣🤪
E super hvala ti! Znaci njega cu trazit cim krenem u TA! Moja baka je djevojački Grgić to je dobar znak 😂
Katuska jos sitno brojis :) sve ce biti ok i drugi tjedan si sa svojom bebicom.
Ja se tek danas oporavila od vikenda, bili u Zg, u nedjelju u ikei, nije nam stalo sve u auto pa cemo ostatak uzeti za dostavu, jedino mi zao da nisu imali komodu za presvlacenje koju sam htjela, a isla samo zbog toga.
Ita nam se danas ne javlja. U 4 imam tecaj u rodilistu mozda je i Ita vec tamo
Hahah kakva sranja jedem nije ni cudo da mala oce van🤣🤣 a s onim sakama nebi mogla kruh zamjesit, robot onaj to odradi umjesto mene, spas samo takav🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji