Cure samo kratko da se javim, vidim da imam puno toga za citat, uglavnom, rijesila jutros pregled, sve po starom, beba vec 3450gr majko mila, ostalo ok. Sad svaka 2 dana ici u Ri, poludit cu. Bilo je nekoliko trudnica sa danasnjim terminom, ni jednoj bebi se ne ide van. Sad slijedi nocna mora, brijanje nogu svaki drugi dan hahahah i naravno cekanje hoce li sta prije krenuti 😁
Nego, ja sam u shoppingu, opremam 2 apartmana i par sati sam vec po Rijeci, biram plocice u Bauhausu i tak, zenska na blagajni me pita koliko jos tjedana brojim, a mi se odvalimo smijat i kazemo danas je termin 😂😂😂
Nije rekla da nismo normalni, ali sigurno je to pomislila hahahaha
Kasnije cu citat sta ste pisale 😘😘😘😘
Katuska, ako me sjecanje sluzi, dobivat ces prilagodjen obrok u bolnici. Znam da smo nas tri bile u sobi i samo sam ja dobivala normalnu hranu, curka poslije carskog samo kasastu, a curka sa dijabetesom prilagodjenu. Al jela je vise manje isto sto i ja, samo je manje dobila.
Ita, tvoja Rina je bas mamino dijete 😂😂😂 njoj se nikud ne zuri 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure samo kratko da se javim, vidim da imam puno toga za citat, uglavnom, rijesila jutros pregled, sve po starom, beba vec 3450gr majko mila, ostalo ok. Sad svaka 2 dana ici u Ri, poludit cu. Bilo je nekoliko trudnica sa danasnjim terminom, ni jednoj bebi se ne ide van. Sad slijedi nocna mora, brijanje nogu svaki drugi dan hahahah i naravno cekanje hoce li sta prije krenuti 😁
Nego, ja sam u shoppingu, opremam 2 apartmana i par sati sam vec po Rijeci, biram plocice u Bauhausu i tak, zenska na blagajni me pita koliko jos tjedana brojim, a mi se odvalimo smijat i kazemo danas je termin 😂😂😂
Nije rekla da nismo normalni, ali sigurno je to pomislila hahahaha
Kasnije cu citat sta ste pisale 😘😘😘😘
Kad odrastem zelim biti ITA :)
Katuška uzmi jednu torbu s hranom ahahha čuj prilagođena hrana hahaa Bože sačuvaj
Prilagođena hrana a dobiješ samo manje! Svašta! Slažem se sa Pandom, uzmi ti Kate torbu sa hranom
Ita super, samo laganini, čeka Rina valjda baku hahaha omg
kad god došla dobrodošla samo nek bude sve ok. A bit će velika curka da ! Panda jel ti imaš sutra pregled? Jel će biti previše ako popijem dva twinlabova magnezija i elebaby? U jednom twinlabovom mg ima 375mg a u elebaby ima oko 57mg magnezija. Jel to još ok ili previše?
Hahaha odmah cu smrsavit 15 kila od njihove hrane🤣
Ita ti ko moja frendica, njima se ne zuri🤣
Honey eto vidis :) ugl Grgic ti je utorkom u trudnickoj, a ponedjeljkom na ultrazvuku. Tako da tamo znas i mozes zicat da hoces njeg
Prilagođena hrana a dobiješ samo manje! Svašta! Slažem se sa Pandom, uzmi ti Kate torbu sa hranomIta super, samo laganini, čeka Rina valjda baku hahaha
omg
kad god došla dobrodošla samo nek bude sve ok. A bit će velika curka da ! Panda jel ti imaš sutra pregled? Jel će biti previše ako popijem dva twinlabova magnezija i elebaby? U jednom twinlabovom mg ima 375mg a u elebaby ima oko 57mg magnezija. Jel to još ok ili previše?
Mislim da jedino proljev mozes dobit od tolikog Mg, pa se drzi kuce popodne haha
Sad kad ste spomenile Mg... Jucer na tecaju je tema bila prehrana i nuspojave u trudnoci. Izmedu ostalog smo dosli do grceva u misicima i da je Mg dobar za to. Od nas 9, nas 3 redovito uzimamo Mg, a ostale su blijedo gledale da nikad cule za to. Zapravo, za vecinu stvari koje su spomenuli tamo je malo koja od njih cula. Ok, za dvije ovo nije prva trudnoca, tako da su one prosle neke stvari pa znaju, jedna je isto dosta pripremljena, a ostale mi djeluju bas pogubljeno.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji