Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    10. Travanj 2018. 17:05

Znaci Zrinchy i ti jos radis, bas smo koze hahahah 🔫🔫🔫🔫
    Joj sta cu kad se dobro odjecam. Samo da bude sutra sve ok. 
    Sad vam moram ispricat koja sam nemajka. Zove me muz 10do3 ej evo ja ispred bolnice cekam te da idemo na predavanje. Gdje si?
    Wtf ja zaboravila 😩 toliko se zaradila. Eto nismo otisli 🤭 koza jos jednom hahahahahah trebala u 14 izaci s posla 🤪🤪🤪🤪
    A ne znam ja npr kad se neceg dograbim odradim to do kraja i mnogo se informisem. Osim kad zaboravim otici na predavanje i pomjesam datume hahahah. Tako i trudnoca. Mnogo se raspitujem. Citam. Tu na forumu pogotovo. Zato mi nisu jasne te zene sto nista ne znaju. Sve zakone sam istrazila. Jednokratne novcane pomoci hahahahah 😍😍😍😍

• ita87
    10. Travanj 2018. 17:17

Proudy i Gumbek, tnx, dodat cu jos carapice da me ne spotaju sestre 😊

10. Travanj 2018. 17:55

Nina jako je slatko 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    10. Travanj 2018. 18:36

Nina preslatko je! ❤

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    10. Travanj 2018. 18:59

Drage moje,
    Šeširići i izdajalica...uvijek stignete to kupiti. Šeširiće sam koristila kad sam imala mastitis jer me manje bolilo kad bi bebica povukla mlijeko preko njih. 
    Izdajalica...imam je jer sam je dobila na poklon, a imam i jednu staru. One dobro dođu isto kod mastitisa. I kod jakih ragada. Onu staru nisam kupila unaprijed, već kad se pokazala potreba. Uvijek postoji dežurna apoteka.
    Katuška super je kad znaš datum, i to još tsko lijep! Bit će to super brzi porod!  4 cm...super!

yra
    10. Travanj 2018. 19:08
    Na današnji dan nam je bio termin
    Na današnji dan nam je bio termin

Honey
    10. Travanj 2018. 19:11

Ma tko to nama plazi jezik 😍 Mila 💓💓💓💓💓 Predivna je Yra!!! Baš je mila slatkica njezna 🤗💓😍 

Honey
    10. Travanj 2018. 19:17

NINA presuper vijesti 😀 bas mi je drago 😘 
    Panda ludaco 🤣 Al ne osudujem, takva sam i ja! Sta kaze muz? 😬🙊 Bit ce sutra sve u redu nego sta!  
    Zrinchy super, drago mi je da nije bacen novac! Moj se nista ne petlja, odma je reko da nema pojma i da cemo nekako sve skupa naucit i foc do nekog zakljucka. Posteno! 😁 
    Ja se najela graha, i jos sam pojela cesnjofku od koprivnjaka, rokunla magnezij, bit ce veselo 🙊🙈

yra
    10. Travanj 2018. 19:27

Curke moje, to u rodilištu vam zna biti prava mentalna patologija. Ja sam zadnju noc bila u sobi sa spodobom koja je svoje dijete stalno ispitivala da zašto zahebava, a mrvica je samo htjela jesti. Stvarno neki ne zasluzuju djecu. Kaj je najbolje, na samom izlasku sam joj rekla da joj je pametnije da bebu preko noci da sestrama da se ona naspava jer ce biti smirenija, da beba samo hoce navuci mlijeko i da je MORA hraniti i po noci svska cca 3 ssta, a ne joj drzati dudu u ustima s jednom rukom da ona moze spavati. Da ne kazem da je ostavila malu u krevetu i svojom je ručetinom preklopila. Po noci glasno prica, diže bebu pa joj napadno tepa da svi cujemo...ma, pacijentica. O higijeni da ne pričam.

10. Travanj 2018. 19:45

yra

Curke moje, to u rodilištu vam zna biti prava mentalna patologija. Ja sam zadnju noc bila u sobi sa spodobom koja je svoje dijete stalno ispitivala da zašto zahebava, a mrvica je samo htjela jesti. Stvarno neki ne zasluzuju djecu. Kaj je najbolje, na samom izlasku sam joj rekla da joj je pametnije da bebu preko noci da sestrama da se ona naspava jer ce biti smirenija, da beba samo hoce navuci mlijeko i da je MORA hraniti i po noci svska cca 3 ssta, a ne joj drzati dudu u ustima s jednom rukom da ona moze spavati. Da ne kazem da je ostavila malu u krevetu i svojom je ručetinom preklopila. Po noci glasno prica, diže bebu pa joj napadno tepa da svi cujemo…ma, pacijentica. O higijeni da ne pričam.

Yra Mila je preslatka! 😍😍😍😍
    A ovakvih se grozim,  kratko smo u bolnici,  al kad te u tom osjetljivom razdoblju zapadne neka takva cudna zena,  ajme meni!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.