Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    10. Travanj 2018. 16:21

O ne, znaci ja nikad necu moc dojit 😭 nisam ni sise jos dobila a kamo li mlijeko 😂 Cudo kako svi nesto teoretiziraju. Znaci bit ce ciscenje sa Mg om 😁  
    Katuska soba je prelijepo slozena 😍 Nola ce uzivati a i ti s njom! A kaj to samo dodem sa uputnicom u TA i cekam red ili se moram ranije narucit za ponedjeljak ili kako to ide? 

Katuska99
    10. Travanj 2018. 16:24

Gumbek i sarita hahhahaha pa di zive takve ludace?! Jel moguce da su toliko neinformirane/krivo informirane🤣
    Ita jao i ja sam jos u soku, nek ona sad trpi do nedjelje pa da sve ide po planu. Ni ja ne volim kad te studente dobijem, znam da se moraju ucit al ne na meni🤣
    Jednoj curi su na porod doveli 4 studenta i svi joj gurali ruke da vide kolko je otvorena🤣🤯 
    Preslatko je odjelce, nema veze sto je pidjama ionak ce spavat pol dana🤣 ja sam pripremila dve varijante pa nek sestre tamo biraju sta im je zgodnije.. 
    ugl mislim da cu u apartman 😅

Honey
    10. Travanj 2018. 16:25

Ajoj bas je slatko Ita 😍 Pa dovoljno je sigurno. To je em toplo, em dekica i kapica, i vani je toplo sad, a idete u auto i iz auta u stan. Zato ja jos nista ne kupujem, dok ne vidim koliko ce dijete bit 😂

Katuska99
    10. Travanj 2018. 16:27

Honey ja sam imala malo drukciji nacin zbog dijabetesa ja sam prvo gore u radjaonu nes isla pa dolje vise se ni ne sjecam jer sam od 14tt tam. Ali mislim da kad bude vrijeme za trudnicku da se narucujes ili preko maila ili tamo na salteru. Al nisam sto posto sigurna, pitat cu ovu frendicu sto ide kak je ona, jer je ona od 36tt krenula , pa ti javim

Honey
    10. Travanj 2018. 16:29

Može hvala ti puno! 

• J1309
    10. Travanj 2018. 16:41

Hehe jee moj datum rodenja je 13.9 😂 a kupit cu onda i ja sesirice i izdajalicu, da ne zaostajem hahaha za bebu sam vec narucila haljinicu za izlazak iz rodilista, a jos se mislim sta cu ja obuci..najvjerojatnije neku leprsavu haljinicu i espadrile, ipak je termin u sredini 5.mjeseca..

Zrinchy
    10. Travanj 2018. 16:43

Evoo i meneee!
    Bas sam se nasmijala Pandi, kako fula te datume to je sad vec talent:))
    Eto tolko o mom prestanku rada,vec sam 2 dana za redom na poslu od 8 do 2:))) mislim da je taj dio odvikavanja tezi nego kaj sam se nadala:)) obecajem sama sebi,od ponedjeljka nema vise!! Mozda malo,da odnesem doznake:))
    Honey, na tecaju je bilo super, neka simpa doktorica Gall nam je objasnjavala porod,pustala animavije, odgovarala na pitanja koje su muzevi postavljali tipa-ako zena vec ne moze jesti u radjaoni, mozemo si mi koji kebab priustit??? I taaak:) danas je anesteziolog pa cemo vidjet.
    Katushka soba je savrsena! U nedjelju je znaci dan d! Ja sam uzbudjena,mogu mislit kak je tebi tek:)))
    Ja sam jucer u Lidlu kupila 2 bodica i dobila jezikovu juhu od mog dragog da kak ja to mislim oblaciti preko glave bebi, kaj ja ne znam da se male bebe oblace u bodice koji se kopcaju sastrane?🤣 rekla sam mu da je najbolje da sve osim sisanja prepustim njemu:)) kad smo kod sisanja, ni ja jos nisam dobila mlijeko, najbolje da cice odrezem posto mi nece ni trebat!! Boze,ima zena ludih:)) prosla kolumna Andree Andrassy je bas bila.tome posvecena, bas sam se nasmijala:))
    Nove bebice dosle!!! I nove curke nam se pridruzile!! To me bas veseli jako <3 
    Zaboravila sam jos kaj sam htjela napisat pa tipkam posle tecaja!! 😙😙😙

[/url

10. Travanj 2018. 17:03

Gumbek sobe su trokrevetne na Merkuru.
    Ita,  stavi i carapice,  sestre znaju pizdit ako nema carapa,  bez obzira koliko je stupnjeva i sto odjelce ima capice. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Travanj 2018. 17:04

ita87

Kupila ovo Rini posto je toliko narasla, mislim da bude preskocila br 50 i ono sto sam pripremila za izlazak iz bolnice 😁😁
    Ovo je br 56, jel dovoljno samo ispod obuci bodic? Gore onda ne treba nista osim kape i dekice? Sad vidim da pise da je ovo pidzama hahah ja mislila da je jednodjelno odjelce, ali nema veze bas mi je slatko i jednostavno 😊

Ita, ja ti imam skoro isto odjelce, moje je bez i ima print male bijele oblacice po sebi. I kapica je takva. 
    Ispod imam bodi dugi rukav i carape pripremljene i dekicu. 
    Ako bude vruce u autu samo dekicu skinem i gotovo. 
    Cura mi je u sijecnju izasla u bodiju, stramplama, odjelcu, kapici i pokrivena dekom. 
    Doduse bio je suncan dan, ali od ulaza do auta tih 10
    Metara traje doslovno 5 sekundi, a muz je zagrijao auto da sr meni rigalo do kuce. Mislim da je ovo skroz dovoljno

Sarita_00
    10. Travanj 2018. 17:04

Zrinchy zato se moj nista ne petlja u nabavku odjece ili bilo cega drugoga. Dam mu da odabere uzorak, eventualno pitam za misljenje, ali moja je zadnja 😂😂 
    Onda za mene jos ima nade za dojenje jer primjecujem neke tragove na grudnjaku. Ne previse, tu i tamo koja kapljica.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.