Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    10. Travanj 2018. 13:26

Katuška tvoja princeza je spremna da vas upozna. Nemoj se brinuti. Sad odmaraj i lezi do nedjelj, što više nek drugi spreme, iako znam da si ti to sve spremila. 
    Divan ti je kruh jučer bio, mora da su ti ruke otekle kako si mjesila :P nije to do vode :P ti se umorila...  Datum je super 16.4. naravno da si pristala :)
    A Sarita mislila sam na one što galame susjede hehehhe

10. Travanj 2018. 13:26

Naravno Panda,  tako ti onda kazu,  lako tebi s tvojim kad je dobar,  vidla bi te da imas moje! Ma daj skini mi se!
    Katuska,  ja sam bas jaaaako uzbudjena zbog tebe,  jako,  jako i jedva cekam da nam stigne Nola! 😘😘😘😘
    Ita se nije jos javila,  bas me zanima sto je s njom i Rinon!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    10. Travanj 2018. 13:32

Woooowww KATUŠKA!!!! Mogu mislit evo i mene puca uzbuđenje!!! Nego šta nego ćeš pristat! Bože, pa ti bi mogla stvarno kihnut i Nola izađe  Super! Šta kaže muž? Panda u nedjelju je 15.04. hahahaha al isto super datum!

panda102
    10. Travanj 2018. 13:32

Honey

Panda ja evo ipak bi da odeš na porodiljni da više tu pišeš, pa čovjek te se zaželi haha
    Evo ja sam ipak pitala google za te šeširiće, pročitala negdje da je zapravo najbolje za slučaj da je bradavica iziritirana od dojenja i ima ranica da se malo odmori i zacijeli. Inače imam velike bradavice i nikad mi nisu uvučene tako da mislim i nadam se da s tim neću imati problem. Znači sad uz mrežaste gaće znam i čemu to služi. Do poroda ću sve znat!

Ja kupila te šeširiće jer imam malo popucale bradavice, pa da ne bih baš muža dok sam u bolnici slala da mi to kupuje, ajde neću propasti za 7E.
    Ej Proudy moja je isto kao navijena, ona mene ubiiiiiiiiiiiiiiiii............!!!!!!!!!!!! ja pojma nemam šta ona radi jutros od 7. Pa nije oka sklopila, ubi meeeeeeeeeeeeee

Sarita_00
    10. Travanj 2018. 13:33

Panda ti susjedi su se smirili jucer i danas... Nadam se da ih necu urec 😂 A tko zna, mozda ih je i gazdarica zvala pa oprala jer smo se zalili na njih. 
    Honey nemam ništa ni protiv lajanja ni zavijanja, imala sam psa i sama i znam da je nemogue kontrolirat. Ali kad krene lajat u neko doba noci cu ju probat utisat, bas da ne probudi sve redom. 
    Tko zna, mozda nam je Ita u radaoni pa se ne javlja 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    10. Travanj 2018. 13:34

A koji je to doktor? U VG? Zvuči neki dobar stvarno! De mu reci da mi pošalje svoj raspored između 18.05. i 6.6. da se dogovorimo

Honey
    10. Travanj 2018. 13:39

Ma i ja ću kupit te šeširiće, nek se nađu, kupila sam i izdajalicu. Imat ću kome dat hvala bogu, javila mi rodica da je trudna i ona i njena šogorica-od rođaka žena. Pokušavali 2i pol godine i napokon uspjeli, a ova isto toliko, još je ona imala spontani prije. Sad su 7 dana razlike u terminima, bebe dolaze u 11.mj. aBd. Tako sam sretna zbog njih jeeeeeeejjj...

• LilyVanily
    10. Travanj 2018. 13:41

Katuška super! Ja ne bi imala ništa protiv da znam kada će. Gora mi je ova neizvjesnost i iščekivanje. Bit će to super! Još malo i mazit ćeš se sa svojom Nolom. 💕
    Kathryn nema smisla opterećivati se. Ja bi to po brzom postupku riješila... Uživaj u svakom trenutku svoje trudnoće i ne obaziri se na glupe komentare. Uvijek ih je bilo i uvijek će ih biti. Takvim ljudima nema pomoći nažalost. 😉

kathryn
    10. Travanj 2018. 13:42

Ajme Katuska, mislim da ce tvoj porod biti za pozeljeti! I ja bi tak htjela, da mi fino kazu, eto za 3 dana se vidimo, odmori se, sredi i idemo... 

• LilyVanily
    10. Travanj 2018. 13:44

Di kupujete te šeširiće? Njih još nisam uzela, a mislim da će mi trebati.
    Honey baš je lijepo čuti tako dobre vijesti! Bit će puno bebica ove godine aBd. 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.