Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Travanj 2018. 13:53

Gumbek

Meni chicco prvih par dana nisu pasali, nekako sam imala osjecaj da mi koza ne dise, kasnije su mi bili ok, al za kasnije su preveliki.
    Meni se ona mrezica nije za savove cak ni ljepula, neznam, ok su mi vir i lola bili, iako nebi dala ruku u vatru da jedni od njih nisu bili s mrezicom. Ne sjecam se.

Nije se ni meni ta mrezica lijepila za ranu,  vir ima mrezicu,  mozda lola nema onda.
    Ja sam dosta dugo jaaako krvarila pa su meni chicco dugo bili super. Al to je sve individualno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

04. Travanj 2018. 13:57

ProudMomy

Gumbek

Meni chicco prvih par dana nisu pasali, nekako sam imala osjecaj da mi koza ne dise, kasnije su mi bili ok, al za kasnije su preveliki.
    Meni se ona mrezica nije za savove cak ni ljepula, neznam, ok su mi vir i lola bili, iako nebi dala ruku u vatru da jedni od njih nisu bili s mrezicom. Ne sjecam se.

Nije se ni meni ta mrezica lijepila za ranu, vir ima mrezicu, mozda lola nema onda.
    Ja sam dosta dugo jaaako krvarila pa su meni chicco dugo bili super. Al to je sve individualno!

Mislim da je poanta dosta cesto mjenjat da se ne ljepi, to mi je nekako logicno. 
    Ako tu ima ikakve logike 😂

panda102
    04. Travanj 2018. 13:59

Dosta o ulošcima ajmo o svekrvama hahahaha

04. Travanj 2018. 14:00

Gumbek

ProudMomy

Gumbek

Nije se ni meni ta mrezica lijepila za ranu, vir ima mrezicu, mozda lola nema onda.

Mislim da je poanta dosta cesto mjenjat da se ne ljepi, to mi je nekako logicno.
    Ako tu ima ikakve logike 😂

Pa i meni ima smisla to sto kazes 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• vokak
    04. Travanj 2018. 14:03

Honey ako te tjesi nemam ni ja ni jednu tetru a bome ni robice ne bi imala da me nije frendica opskrbila a termini su nam u par dana razlike .kupila sam jedan par bodica sama.hesteg nemajkaO dudama da  i ne. Govorim.
    Btw Ti chicco ulosci jel ih ima kupiti u dm-u?
    Proudy znaci stavlja se vise vir 80 odjednom.ok ja sam vec zamislila opci pokolj tamo dole kad ste Spomenili velike broj pakovanja koje treba ponijeti za tri dana.uopce ne znam sta ocekivati ni koliko krvarenje ni koliku bol...sve mi je nepoznanica.a da ne pricam tek o bebama o kojima ne znam nista.mislim da ce me bit strah primit je da  

• vokak
    04. Travanj 2018. 14:04

Ne razbijemglupi mob mi reze poruke

yra
    04. Travanj 2018. 14:13

Djevojčice moje,
    Ja sam kao živući mrtvac, vučem se od kauča do wc-a i nazad...malo po stanu i nigdje drugdje. Nemam energije.
    Sutra je naš dan istine: pregled na SD i odluka za CR ili indukcija.
    Ulošci: ja sam uzela Lola uloške jer su mi ok i bili su mi pod rukom u dućanu. Stavit ću 2-3kom, ovisno o količini krvarenja. Kad dođemo doma prvo na gaćice stavljam one neke pamučne s krilcima npr. Naturella, i na to opet jedan Lola. Moraju se jako često mijenjati. I...što je uložak dulji- to bolje, zato što dok ležiš se krv slijeva skroz iza guze, pa do trtice.
    Idem si pojesti jednu naranču, možda me vitamin c malo digne...piva bi sigurno, ali...

Sarita_00
    04. Travanj 2018. 14:16

vokak

Honey ako te tjesi nemam ni ja ni jednu tetru a bome ni robice ne bi imala da me nije frendica opskrbila a termini su nam u par dana razlike .kupila sam jedan par bodica sama.hesteg nemajkaO dudama da i ne. Govorim.
    Btw Ti chicco ulosci jel ih ima kupiti u dm-u?
    Proudy znaci stavlja se vise vir 80 odjednom.ok ja sam vec zamislila opci pokolj tamo dole kad ste Spomenili velike broj pakovanja koje treba ponijeti za tri dana.uopce ne znam sta ocekivati ni koliko krvarenje ni koliku bol…sve mi je nepoznanica.a da ne pricam tek o bebama o kojima ne znam nista.mislim da ce me bit strah primit je da

Pricaj o strahu da primim bebu... Zadnja beba koju sam drzala je bratic, a njemu je 18 godina. Doslovno nisam bila blizu bebe otad, ne znam ni kak pelenu promijenit. Iako moji kazu da sam bratu mijenjala pelene (a i njemu je skoro 20)... A mm je jos gori po tom pitanju 😕

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    04. Travanj 2018. 14:35

OOOOooo hvala vam na podrobnom objašnjenju, znači pogodila sam odprilike, ajde hahah bravo! Sad još samo moram kupiti paket jednih, drugih i trećih i otvorit da vidim kako to sve skupa izgleda jer si sad ne mogu vizualizirat.
    Ita vjerujem koji ti je stres, ako se sjećate ja sam poslije posjete sveki za NG bila par dana u šoku, nakon njene izjave da si je ona isplanirala doći. Nismo ni ona i ja ko pas i mačka, al to što kažeš, guši me prisutnost, posebno ako nije pozvana. Tri dana mogu izgurat al ne duže. Ja sam tad odmah mužu rekla da će to on morat riješit i srećom on teže podnosi svoju mamu nego ja tako da je odlučno rekao da i bude ako će trebati. U međuvremenu je ona razgovarala sa mojom kumom i ova joj je diskretno rekla da ako ću ju trebati da ću ju zvati, nakon čega mi je ona rekla da onda neće doći kad ja to ne želim, al nekako sam još uvijek napeta oko toga i ne vjerujem u to hahaha strašno! Gumbek pamtim tvoju epizodu po pire krumpiru dobro hahahaha Vokak muž i ja smo se dogovorili kupit bebu pa vježbat na njoj mijenjanje pelena hahha ak neko pita odkud beba mi ćemo reći da je za malu hahaha Što se tiče ispitivanja jesam li još u komadu, evo danas kolegica išla na benzinsku u Mlinar i tamo ju tete koje rade pitale jesam li rodila hahaha Što se tiče fejsa, ja ga nemam pa nemam ni tih briga  

Honey
    04. Travanj 2018. 14:39

Yra ti si već za porodit, nije čudo da ti je tako teško, sasvim je to normalno, ja kad se sjetim samo tvog trbuha, neznam kako bi se ustala s njim a kamo li hodala ili išta drugo. Ja se nadam da će ti sutra donijet odluku s kojom ćeš i ti biti happy.
    Nego, jesi ti vidjela moj post za tvoju tetu čistačicu? Pitala je i Panda jel bi čistila u Novom Mestu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.