Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Travanj 2018. 19:29

Honey

ProudMomy

Honey, sreca da sam sad ubila cevape, jer bi inace muz morao mijesiti kiflice 😂😂😂😂

😂🤣😂🤣😂 Obzirom kako mu je onaj kruh sa sunkom unutra izgledao, bile bi sigurno prefine!
    Bas mi je zao kaj te tak rokaju te kontrakcije. Nadam se da ce popustit i da se nece ponavljat vise 🙀 Kad ti opet imas kontrolu?

Za tj dana idem opet,  sljedeci petak (Panda ce me pitat u cetvrtak jesam bila 🤣)
    Samo da se ne pogorsava,  nece mi se u bolnicu.
    Gumbek,  tko ti je bio u trudnickoj? Jel im isti onaj raspored koji je godinama? Znam da na face netko pita za to pa da im kazem.
    Ja sam isla srijedom kod Skalaka s Maksom,  jednom se zajebala i otisa u cetvrtak kod Ledera,  nikad vise.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    04. Travanj 2018. 19:30

I da, ja sam isto uzela chicco uloske, rekle su mi cure da su najbolji. Da se ovi ostali znaju lijepit, tj vata se odvaja i lijepi za pipicu🤣 ne znam objasnit nemojte se smijat. Ove gace su isto najhvaljenije, kupuju se u ljekarni 

I ovo nosim 

Tko zna kako se te komprese koriste? Dobila sam od frendice ova dva komada, kaze da je njoj to bio spas

04. Travanj 2018. 19:32

Purelan je zakon,  ja sam si ovaj put onu vecu tubu kupila,  nek se nadje.
    Za komprese sam cula da su dobre,  ali nisam koristila,  pa ti ne znam.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    04. Travanj 2018. 19:33

Frajla hahah tako i kod nas, ne smijem ni usisavat. Danas mi cak reko pa daj ti nemoj vise kuhat do poroda🤣🤣🤣 i ja sam neki dan malo oprala kadu jer je on bas puno radio pa se ljutio🤣 
    Dobri su nam muzeki, brinu se za nas i svoje bebe😍
    Proudy, nisam dosta postova na klolanici procitala pa nisam bas u toku.. ti si otvorena pa moras mirovat? 

04. Travanj 2018. 19:39

Katuska99

Frajla hahah tako i kod nas, ne smijem ni usisavat. Danas mi cak reko pa daj ti nemoj vise kuhat do poroda🤣🤣🤣 i ja sam neki dan malo oprala kadu jer je on bas puno radio pa se ljutio🤣
    Dobri su nam muzeki, brinu se za nas i svoje bebe😍
    Proudy, nisam dosta postova na klolanici procitala pa nisam bas u toku.. ti si otvorena pa moras mirovat?

Da,  ja sam ti prosli utorak pala i zavrsila na hitnoj.
    Bebica je dobro,  ali ja sam prohodna za prst do ovoja i glavice,  on se skroz spustio dolje. Bila sam u petak na kontroli nakon toga i nije se pogorsalo. Sad vise ne smijem bas nista osim otic pisat i kontrola mi je opet u TA sljedeci petak. Rekla je doktorica da svaki put moram bit spremna ostat,  ali mogu izgurat i do termina. Ajmo korak po korak!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    04. Travanj 2018. 19:49

E da za pad znam, uzas ali bitno da je sve ok!! Ja mislim da ces izdrzat do kraja, samo polako 💕

04. Travanj 2018. 19:55

Katuska99

E da za pad znam, uzas ali bitno da je sve ok!! Ja mislim da ces izdrzat do kraja, samo polako 💕
    Moje papuce za bolnicu, muz kaze da bi ga bilo sram hodat u tom da je umjesto mene🤣 ja ih volim, ove su nove za bolnicu, imam doma jos takve crne i roze🤣

Katuska samo si ih jako pazi,  nemoj ih odmah obut prvi dan. Da si ih ne zakrvaris,  ak ces jako krvarit. Ja sam na kraju u japankama bila stalno jer mi je stalno niz noge curilo 😂😂😂
    Ja se nadam da cemo izdrzati,  idemo dan po dan,  tjedan po tjedan, samo pozitivno! 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    04. Travanj 2018. 20:00

Katuška papuče su vrh!  
    Baš su che-che.
    Mogu te zamisliti u njima!
    Proudy, šaljem big hug!
    Katuška, ne znam za što su komprese, ajde jednu izvadi iz kutije i pofotkaj.

04. Travanj 2018. 20:02

ProudMomy

Honey

ProudMomy

Honey, sreca da sam sad ubila cevape, jer bi inace muz morao mijesiti kiflice 😂😂😂😂

😂🤣😂🤣😂 Obzirom kako mu je onaj kruh sa sunkom unutra izgledao, bile bi sigurno prefine!
    Bas mi je zao kaj te tak rokaju te kontrakcije. Nadam se da ce popustit i da se nece ponavljat vise 🙀 Kad ti opet imas kontrolu?

Za tj dana idem opet, sljedeci petak (Panda ce me pitat u cetvrtak jesam bila 🤣)
    Samo da se ne pogorsava, nece mi se u bolnicu.
    Gumbek, tko ti je bio u trudnickoj? Jel im isti onaj raspored koji je godinama? Znam da na face netko pita za to pa da im kazem.
    Ja sam isla srijedom kod Skalaka s Maksom, jednom se zajebala i otisa u cetvrtak kod Ledera, nikad vise.

Dr zana zegarac je danas bila, neka dalmatinka, plava, visoka. Nije gruba, al je brzinski sve ko na traci. Al sta sam oitala dobila sam odhovor. Rekla je vidimo se iducu srijedu ak ne krene prije, pa pretpostavljam da je ona srijedom. 

Katuska99
    04. Travanj 2018. 20:19

Ok proudy hvala na savjetu, to mi nikad nebi palo na pamet. Nisam navikla da jako krvarim, inace sam s dnevnim uloskom mogla mengu proc🤣 ali ko zna kako ce bit poslije poroda..
    Yra komprese su u vrecicama, ak otvorim osusit ce se. Evo bas sam nasla na netu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.