Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    04. Travanj 2018. 16:26

Yra super ti je popis
    Kod mene je sadrzaj skoro isti, samo nema ogrtac (mislim da ce biti toplo i da nece trebati), a ubacila sam par plasticnih casa ako zatrebaju, plus nezaobilazno keksa 🤣
    Ja sam u jednu vrecicu stavila stvari za prvo tusiranje (spavacica, gacice, ulozak, rucnik i gel za tusiranje) i to na vrh da sestra moze lako uzeti

04. Travanj 2018. 16:38

Honey i Panda,  ja sam prespavala pitanje o tvrdoci trbuha.
    Ne znam na koji nacin vam je trbuh tvrd,  normalno je da nije onak flafast da ti je sve mekano i to,  tvrdji je nego normalan trbuh,  ne znam kako to opisati tocno.
    Ono sto ajmo rec nije dobro to je zgrcen i izoblicen trbuh,  u kontrakciji. Al nije ni svaka kontrakcija losa kontrakcija. I takvo stanje trbuha ne moze trajati stalno.
    Mene rokaju kontrakcije stalno,  evo danas mi se bilo zaredalo nekih sat vremena,  malo vise na svakih 10 minuta,  usrala sam se. Al sam zaspala i smirilo se.
    Rezime trbuh ne bi trebao biti zgrcen ajmo to tako reci. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    04. Travanj 2018. 16:43

Frajla

Yra super ti je popis
    Kod mene je sadrzaj skoro isti, samo nema ogrtac (mislim da ce biti toplo i da nece trebati), a ubacila sam par plasticnih casa ako zatrebaju, plus nezaobilazno keksa 🤣
    Ja sam u jednu vrecicu stavila stvari za prvo tusiranje (spavacica, gacice, ulozak, rucnik i gel za tusiranje) i to na vrh da sestra moze lako uzeti

Dobro si me podsjetila! To je još bolje, u jednu vrećicu ono za pod tuš!
    Ogrtač mi nije da mi ne bude zima, nego mi je  neugodno među posjetiocima hodati u tankoj spavaćici, gdje mi se svaki nabor vidi, a moje spavaćice su malo znad koljena, pa se nekako ugodnije osjećam ako se malo ogrnem. Malo sam srameća.

panda102
    04. Travanj 2018. 16:51

Evo Yra hahahaha
    A Honey mozda upoznamo i skontamo sta su kontrakcije u sljedecoj trudnoci....hvala Bogu pa nemamo problema. Kad vidim s cim se vi sve borite ja nemam pojma ni o cemu pricate. 

Sarita_00
    04. Travanj 2018. 16:55

yra

Cure koje se plaše…
    Porod je prošlo milijune i milijune žena prije nas, nije to ništa toliko strašno što mi ne možemo podnijeti.
    Istina je da boli.
    Ok.
    Boli.
    I?
    ajmo dalje…kako si pomoći kad nešto boli?
    Tražite epiduralnu!
    Ako je ne želite epiduralnu, onda si žena mora pomoći kako zna i umije.
    Disanjem ćete to postići. Bitno je sa puno kisika opskrbljivati svoje stanice i fokusirati se na to. Ne se fokusirati na bol, nego na disanje. Disanjem pomažemo i sebi i bebi da bude dobro opskbljena kisikom.
    Još jedna stvar: hodajte, hopšite na lopti, molite ih da vas ne polegnu od samog početka….
    Nemojte ni prerano otići u bolnicu.
    Na žalost, s obzirom da je moja beba na zadak (prase jedno malo), i da ću već sa ceste vikati i tražiti epiduralnu, nisam sigurna da će mi dati hodati…i vjerojatno ću biti na ctg-u cijelo vrijeme. Vidjet ćemo.

Ovo je predobro napisano, svaka čast!! 
    Ovo će mi biti prvi porod i točno tako sam si poslagala stvari u glavi. O samom porodu ne razmišljam previše, biti će onako kako treba biti. Dijete mora van, a od panike mi može biti samo još gore. Možda mi je još rano, možda mi se razmišljanje promijeni dok se približim terminu, vidjeti ćemo. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    04. Travanj 2018. 17:10

Litta, thx!
    Sarita, hvala ti.
    Strah je najgori neprijatelj...uvijek.
    Zaboravila sam napomenuti: spakirala sam i sve papire. U jednom fasciklu zadnji povijest bolesti, zadnji kks i krvna grupa, u drugom fasciklu svi papiri od pregleda kronološki poredani te u trećem fasciklu, posebno označenom, papiri za  Zakladu Ana Rukavina.

yra
    04. Travanj 2018. 17:34

Panda, ovi tbpji čevapi izgledaju baš kao originalni!

04. Travanj 2018. 17:37

Panda,  gledam te tvoje cevape i razmisljam kak mi se jedu. I zove me muz,  ide s malim od zubara,  kaze da mali hoce nagradu za hrabrost,  cevape! 😂😂😂 
    Pa evo sad cekam njih,  cevape i svoju drogicu! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    04. Travanj 2018. 17:54

Ajme panda ocu ja cevape🤯 jucer poslije pregleda naravno u mekic. 
    Meni tek danas stala ta sukrvica.. po noci me bas bolio trbuh dolje, i pubicna kost. Valjda se mala sprema polako..
    Ja sam spakirala skoro sve, imam onu veliku torbu mommy bag, super je stalo sve. 
    Ajde vi koje ste prije mene pozurite da ja mogu🤣
    Ne kuzim te svekrve koje tak same dolaze, ja sam sa svojom stvarno super, ko frendica mi je. Al svejedno bi radje mamu da mi dodje... mislim stvarno

04. Travanj 2018. 18:42

ProudMomy

Panda, gledam te tvoje cevape i razmisljam kak mi se jedu. I zove me muz, ide s malim od zubara, kaze da mali hoce nagradu za hrabrost, cevape! 😂😂😂
    Pa evo sad cekam njih, cevape i svoju drogicu! 😁

Kak je proslo kod zubara? Znam da si pisala da se boji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.