Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    04. Travanj 2018. 12:50

Objave na fejsu isto imam zaključane, dok ne odobrim ništa, al kad neko objavi na svoj postala sam tetka jedne princeze svi znaju ko je tetka a ko princeza i plače mi se.... grozim se od toga ne mogu vam opisati koliko. To je moje mišljenje drugi nek objavljuju šta žele samo nek mene ne upliću... 
    I zaključat ću sad zid da mi se ne smije pisat hahahaha
    Aj svekar ti je predobar hehehheheheheheheheheeheh

• ita87
    04. Travanj 2018. 12:56

Moram ici vidjeti taj fejs pa zablokirat te objave, sam dok skuzim kako. Ja sad imam sliku na fejsu s trbuhom, ako nisam 30 poruka dobila u inbox hahah nisu ni znali da sam trudna i bum ja i trbuh osvanuli na profilu 😂😂😂
    Svima sam govorila da je to photoshop 😎

04. Travanj 2018. 12:57

Ita,  meni su rekli da za prvo ustajanje zvonim da mi sestra dodje pomoc,  da ne ustajem sama. I dobro da sam zvala,  jer mi je bas bilo koma,  jako sam krvarila,  pa mi se jako vrtilo,  a polegli su me bili samo s onom zelenom kompresom medju nogama. Kak bi si to jos i drzala sama do wca? Ma nikak! I sa sestrom sam pol sobe zakrvarila,  100 puta sam joj se ispricala dok je brisala i mene i podove. Veli ona kaj ste ludi,  pa to je sve normalno.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    04. Travanj 2018. 13:00

Panda nisam vidila te uloske 😕 A ovi chicco su ooogromni, veci od svih postporodajnih na koje sam naletila, bar mi se cini. 
    Sreca pa nemamo buducih tetki, samo ujaka i strica koji nijedan bas nisu neki tipovi od objavljivanja. Samo eto svekar i ujna od mm. Ali dok vijesti dođu do nje, valda cu stici reagirati. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

04. Travanj 2018. 13:01

Meni se isto objave ne vide ako ne odobrim.
    Grozim se tih poziva pred termin,  100 puta dnevno jesi jos u komadu
    Rekla sam da cu s drugim slagat kad mi je termin da me nitko ne pila,  al opet rekla glupaca.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    04. Travanj 2018. 13:09

Panda, nama su na tecaju rekli kao da su najbolji chicco i to.to, samo sto ovi drugi iz nekog razloga nisu bas zastupljeni, mislim da sma ih vidjela samo u bubamari. tosama su pakirani samo po 6 kom, pa ti treba par paketa ako njih uzimas (chicco ima mislim 30 u paketu). Ja sam uzela pezly u mulleru, valjda ce biti dobri.

panda102
    04. Travanj 2018. 13:13

Meni se ne svidjaju oni vir nikako, sjecam se jednom od mame uzela, poludila zbog one mrezice. Još da mi se ono lijepi na šavove, nezamislivo mi je. 
    Chicco nisu takvi jelde, njih cu uzeti onda i tosama gace, mada nesto sam vec dobila, promotivno jucer na tecaju, nisam ni pogledala šta, nemajka...

Frajla
    04. Travanj 2018. 13:18

Ita, skroz te razumijem za skervu, meni bi isto to bilo tako stresno da mi netko dode odma po porodu ako ga nisam bas pozvala. Probaj se smiriti malo i smisliti strategiju.
    Poruke "jesi jos u komadu" kod mene nisu jos pocele, samo me jedna prijateljica to pitala, ali s njom se ne cujem tako cesto i nije ni znala kad mi je termin. U svakom slucaju, ako netko i posalje rekla sam da ne budem na njih odgovarala.
    Isto tako, iz nekog nepoznatog razloga je moja mama odlucila bebana zvati imenom koje je ona zamislila, iako smo rekli kako ce se zvati. Uopce neznam sta joj je, inace nije takva. Dva puta sam joj rekla da prestane, pa sad ako bude opet isto cu samo ignorirati ta pitanja, pa nek si misli.

Frajla
    04. Travanj 2018. 13:22

panda102

Meni se ne svidjaju oni vir nikako, sjecam se jednom od mame uzela, poludila zbog one mrezice. Još da mi se ono lijepi na šavove, nezamislivo mi je.
    Chicco nisu takvi jelde, njih cu uzeti onda i tosama gace, mada nesto sam vec dobila, promotivno jucer na tecaju, nisam ni pogledala šta, nemajka…

Neznam koliki ti je popust, ali sad gledam kod nas je paket to.to 40 kn (6 kom), a chicco su oko 70 kn (30 kom)

04. Travanj 2018. 13:37

Meni chicco prvih par dana nisu pasali, nekako sam imala osjecaj da mi koza ne dise, kasnije su mi bili ok, al za kasnije su preveliki. 
    Meni se ona mrezica nije za savove cak ni ljepula, neznam, ok su mi vir i lola bili, iako nebi dala ruku u vatru da jedni od njih nisu bili s mrezicom. Ne sjecam se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.