O ne Ita, baš mi je žaoevo kao da moja dolazi, sva se ježim
Plače mi se! Ja neznam koji je klinac tim babama!!! Ništa onda, palim svijeću daRina krenedanas/sutra
Znaci meni je ovo sad toliki stres stvorilo, ne znam, vjerojatno nije ni za bebu dobra ova briga, sta mi je sad sve u glavi, za poludit doslovno. Ne znam zasto mi toliko smeta sto ce doci, ali eto smeta. Moram se smirit jer ce biti prepiranja s muzem, a nije on kriv za to.
Brrrr.
Hvala hehe nadajmo se da ce se sto prije Rina odlucit na izlazak 😂
Ita, meni je stres bio sta su moji svekrici dosli dofurat rucak prvi dan kad sam dosla s malom iz bolnice.
Bili dva sata i otisli. Al sam dobila cudo jedno savjeta u tih dva sata.
Od toga da ne hodam pa nadalje 😫
A mislim da sam vam vec pisala, dobila sam rucak sa jedno 6 sati zakasnjenja nego kako je bilo planirano, jer je svekar gledao film I odlucio da svekrva taj dan ipak treba skuhat i za svoju kcer i njoj odnjet prvoj, a lako za nas. Pire krumpir je ipak najbolji nakon 10 sati stajanja.
Ja imam chicco i to je tak veliko da mi je presmijesno kak ce to izgledat hahah a frendica mi rekla da je ona stavljala nocni always ulozak i na njega taj vir 80. To mi se cini preslabo. Ali, pripremila sam si i tu opciju ako bas necu jako krvarit 😁😁 to ce bit kod muza u autu. Tamo je skladiste ulozaka i ostaloga hahaha
Ja sam prvi put u bolnici imala vir 80, stavljala sam 3 komada. Bili su mi prakticni i recimo zato sto bi si jedan namocila pa bi se s njim kao oprala poslije pisanja, tak me sestra kod prvog pisanja prala, pa mi se ucinilo kao dobra ideja 😁.
Al je nespretno kad si ih tak naslazes 3 komada, pa ti se izmakne, zato su mi bolji chicco bili kad sam dosla doma.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Vjerujem da ti je sad koma, znam da bi i meni to jako smetalo, da dodjem doma i da mi se sad netko tu muva a jos se nisam sama sa sobom dobila.
Skuliraj se, nemoj se s muzekom svadjati i sama kazes, nije do njega. Puse saljem 😘
Vec vidim da cu 3 rijeci progovorit s njim danas. Ali sredit cu se dok dodje doma, on jadan uvijek nastrada kad smo ona i ja u pitanju, nismo se mi nikad posvadjale, jednostavno mi smeta njena nazocnost, pogotovo u tom trenutnku, ali dobro sta sad...
😘
A koja je razlika izmedju chicco i tosama gaca? koje d akupim. Tosama je valjda sloveska marka pa imam neki popust... Pojma nemam hahaha pa i meni je bolje bez mojih gaca onda...baci i cao...
A koja je razlika izmedju chicco i tosama gaca? koje d akupim. Tosama je valjda sloveska marka pa imam neki popust… Pojma nemam hahaha pa i meni je bolje bez mojih gaca onda…baci i cao…
Chicco su ulosci, a tosama mrezaste gace.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bili dva sata i otisli. Al sam dobila cudo jedno savjeta u tih dva sata.
Od toga da ne hodam pa nadalje 😫
A mislim da sam vam vec pisala, dobila sam rucak sa jedno 6 sati zakasnjenja nego kako je bilo planirano, jer je svekar gledao film I odlucio da svekrva taj dan ipak treba skuhat i za svoju kcer i njoj odnjet prvoj, a lako za nas. Pire krumpir je ipak najbolji nakon 10 sati stajanja.
Hahaha jao gumbek, ma opet je tebi bilo bolje, otisli za dva sata doma. Moja ostaje ravno 2 tjedna 😱😱😱
Rekla sam muzu da ne zelim cut nijedan savjet od nje ako sama ne pitam (sto sumnjam 😂😂, prije cu tu pitat nego nju) , i ne zelim da mi on odjednom pocne pametovat o necemu za sto cu skuzit da ona prenosi meni preko njega.
Ja sam prvi put u bolnici imala vir 80, stavljala sam 3 komada. Bili su mi prakticni i recimo zato sto bi si jedan namocila pa bi se s njim kao oprala poslije pisanja, tak me sestra kod prvog pisanja prala, pa mi se ucinilo kao dobra ideja 😁.
Al je nespretno kad si ih tak naslazes 3 komada, pa ti se izmakne, zato su mi bolji chicco bili kad sam dosla doma.
Uf ovo nisam znala, znaci nisi u stanju ni ici pisati, nego sestra ide s tobom. Jao koma mi je to sve. Ja bih sve sama 😂😂😂
Pa ja vidjela i tosama uloske za njih pitam jeste li ih propali, piše postporodjajni ulosci.
Joj ni ne spominjite objave na fejs jer mi je zlo od njih..sva sreca pa sve sto mi ide na zid i gdje sam oznacena moram odobriti...ja bi bila najsretnija da nitko ni nezna da sam otisla i bolnicu, javi muz samo starcima da sam rodila da je sve ok i to je to...mene evo frendica vec tjednima pila dal sam izabrala.bolnicu za porod i da ak idem u vinogradsku da super (iako je ona tamo imala lose iskustvo), jedva ceka da.mi dode u posjetu kad rodim! A ja sve gledam u poruku i ne vjerujem...i sad sve gledam kak da joj na finjaka kazem da u bolnici ne zelim nikog osim muza!
Hah, meni budu svi bili doma kad rodim..muz planirano mjesec dana, mama mi ide u mirovinu od 1.06. S tim da je prvo na 2tj godisnjeg, sveki nudi kojekakve pomoci i planira go u 6 mjesecu, pa mi je i brat rekao da ide na go u 6mj...samo nek budu dobri jer cu se inace zakljucat u kucu i iskljucit mobitel! Donesite lonac corbe neke i aj bok! 🤗😆
Sortiraj odgovore
Najstariji