Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Travanj 2018. 12:28

ita87

Honey

O ne Ita, baš mi je žao evo kao da moja dolazi, sva se ježim Plače mi se! Ja neznam koji je klinac tim babama!!! Ništa onda, palim svijeću daRina krenedanas/sutra

Znaci meni je ovo sad toliki stres stvorilo, ne znam, vjerojatno nije ni za bebu dobra ova briga, sta mi je sad sve u glavi, za poludit doslovno. Ne znam zasto mi toliko smeta sto ce doci, ali eto smeta. Moram se smirit jer ce biti prepiranja s muzem, a nije on kriv za to.
    Brrrr.
    Hvala hehe nadajmo se da ce se sto prije Rina odlucit na izlazak 😂

Ita, meni je stres bio sta su moji svekrici dosli dofurat rucak prvi dan kad sam dosla s malom iz bolnice. 
    Bili dva sata i otisli. Al sam dobila cudo jedno savjeta u tih dva sata. 
    Od toga da ne hodam pa nadalje 😫
    A mislim da sam vam vec pisala, dobila sam rucak sa jedno 6 sati zakasnjenja nego kako je bilo planirano, jer je svekar gledao film I odlucio da svekrva taj dan ipak treba skuhat i za svoju kcer i njoj odnjet prvoj, a lako za nas. Pire krumpir je ipak najbolji nakon 10 sati stajanja. 

04. Travanj 2018. 12:28

ita87

Ja imam chicco i to je tak veliko da mi je presmijesno kak ce to izgledat hahah a frendica mi rekla da je ona stavljala nocni always ulozak i na njega taj vir 80. To mi se cini preslabo. Ali, pripremila sam si i tu opciju ako bas necu jako krvarit 😁😁 to ce bit kod muza u autu. Tamo je skladiste ulozaka i ostaloga hahaha

Ja sam prvi put u bolnici imala vir 80,  stavljala sam 3 komada. Bili su mi prakticni i recimo zato sto bi si jedan namocila pa bi se s njim kao oprala poslije pisanja,  tak me sestra kod prvog pisanja prala,  pa mi se ucinilo kao dobra ideja 😁.
    Al je nespretno kad si ih tak naslazes 3 komada,  pa ti se izmakne,  zato su mi bolji chicco bili kad sam dosla doma.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    04. Travanj 2018. 12:31

ProudMomyRina spustaj se i van!

Vjerujem da ti je sad koma, znam da bi i meni to jako smetalo, da dodjem doma i da mi se sad netko tu muva a jos se nisam sama sa sobom dobila.
    Skuliraj se, nemoj se s muzekom svadjati i sama kazes, nije do njega. Puse saljem 😘

Vec vidim da cu 3 rijeci progovorit s njim danas. Ali sredit cu se dok dodje doma, on jadan uvijek nastrada kad smo ona i ja u pitanju, nismo se mi nikad posvadjale, jednostavno mi smeta njena nazocnost, pogotovo u tom trenutnku, ali dobro sta sad...
    😘

panda102
    04. Travanj 2018. 12:31

A koja je razlika izmedju chicco i tosama gaca? koje d akupim. Tosama je valjda sloveska marka pa imam neki popust... Pojma nemam hahaha pa i meni je bolje bez mojih gaca onda...baci i cao...

Sarita_00
    04. Travanj 2018. 12:36

panda102

A koja je razlika izmedju chicco i tosama gaca? koje d akupim. Tosama je valjda sloveska marka pa imam neki popust… Pojma nemam hahaha pa i meni je bolje bez mojih gaca onda…baci i cao…

Chicco su ulosci, a tosama mrezaste gace. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    04. Travanj 2018. 12:37

Gumbek

Bili dva sata i otisli. Al sam dobila cudo jedno savjeta u tih dva sata.
    Od toga da ne hodam pa nadalje 😫
    A mislim da sam vam vec pisala, dobila sam rucak sa jedno 6 sati zakasnjenja nego kako je bilo planirano, jer je svekar gledao film I odlucio da svekrva taj dan ipak treba skuhat i za svoju kcer i njoj odnjet prvoj, a lako za nas. Pire krumpir je ipak najbolji nakon 10 sati stajanja.

Hahaha jao gumbek, ma opet je tebi bilo bolje, otisli za dva sata doma. Moja ostaje ravno 2 tjedna 😱😱😱
    Rekla sam muzu da ne zelim cut nijedan savjet od nje ako sama ne pitam (sto sumnjam 😂😂, prije cu tu pitat nego nju) , i ne zelim da mi on odjednom pocne pametovat o necemu za sto cu skuzit da ona prenosi meni preko njega. 

• ita87
    04. Travanj 2018. 12:39

ProudMomy

Ja sam prvi put u bolnici imala vir 80, stavljala sam 3 komada. Bili su mi prakticni i recimo zato sto bi si jedan namocila pa bi se s njim kao oprala poslije pisanja, tak me sestra kod prvog pisanja prala, pa mi se ucinilo kao dobra ideja 😁.
    Al je nespretno kad si ih tak naslazes 3 komada, pa ti se izmakne, zato su mi bolji chicco bili kad sam dosla doma.

Uf ovo nisam znala, znaci nisi u stanju ni ici pisati, nego sestra ide s tobom. Jao koma mi je to sve. Ja bih sve sama 😂😂😂

panda102
    04. Travanj 2018. 12:43

Pa ja vidjela i tosama uloske za njih pitam jeste li ih propali, piše postporodjajni ulosci.

kathryn
    04. Travanj 2018. 12:45

Joj ni ne spominjite objave na fejs jer mi je zlo od njih..sva sreca pa sve sto mi ide na zid i gdje sam oznacena moram odobriti...ja bi bila najsretnija da nitko ni nezna da sam otisla i bolnicu, javi muz samo starcima da sam rodila da je sve ok i to je to...mene evo frendica vec tjednima pila dal sam izabrala.bolnicu za porod i da ak idem u vinogradsku da super (iako je ona tamo imala lose iskustvo), jedva ceka da.mi dode u posjetu kad rodim!  A ja sve gledam u poruku i ne vjerujem...i sad sve gledam kak da joj na finjaka kazem da u bolnici ne zelim nikog osim muza! 
    Hah, meni budu svi bili doma kad rodim..muz planirano mjesec dana, mama mi ide u mirovinu od 1.06. S tim da je prvo na 2tj godisnjeg, sveki nudi kojekakve pomoci i planira go u 6 mjesecu, pa mi je i brat rekao da ide na go u 6mj...samo nek budu dobri jer cu se inace zakljucat u kucu i iskljucit mobitel! Donesite lonac corbe neke i aj bok! 🤗😆

panda102
    04. Travanj 2018. 12:47

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.