Proudy onda ok, slazem se, nek se spusti na porodu, ne mora prije 😀
Sarita blago tebi na takvoj rodbini 😎
Gumbek ma ja poludim na te ideje, mislim da nikad nisam ispitivala prije te gluposti, pa javit ce ljudi sve na vrijeme. Vec sam spomenula, moji su na putu dok ne odem rodit, a tad se kao vracaju. Sad mi je muz javio da svekrva dolazi iz Njem 14.4. Ja sam luda skroz, uopce ne mogu zamislit da mi je ona tu. Tad bih bas trebala doci iz bolnice i eto nje 😨😨 bas sam u komi zbog tog!!! Kaze da cijeli 5.mj onda ne bi mogla doci jer imaju puno posla, pa sam joj rekla da je mogla u 6.mj doci slobodno. Nista, karta vec kupljena. Boze pomozi!
Honey sad se i ja nadam da ce sto prije krenut, ma moze i prije vikenda 😊
Takutaka javi seee
Hahaha, ispada da smo sve mutave danas hahaha Kathryn i meni se čini da će moj muž na kraju biti taj koji će reć, ženo draga vrijeme je da se spremiš! Panda hahahahah, znači samo za tebe, pregled četvrtak 05.04.2018. u 13:40h, znači sutra nije petak hahahaha E neće šogorica napisat princeza, ona će napisati stiglo tetkino zlato da naglasi da je ona tetka ili tako nešto hahahaha Ja bi najviše da rađam petak, i da stvarno nitko nezna dok ne rodim. Evo samo vi ćete znat, tu ću napisat JA OTIŠLA RODIT hahaha A za te vatene pelene i mrežaste gaće, Panda i ja čitam cijelo vrijeme i mislim si valjda je takav nered kad rodiš da to čišćenje kad krene bolje ne navlačit svoje gaće a i ne možeš ni navuć vjerojatno od tih pelena, tako sam ja zaključila ! nek nas netko prosvjetli :D
O ne Ita, baš mi je žao evo kao da moja dolazi, sva se ježim
Plače mi se! Ja neznam koji je klinac tim babama!!! Ništa onda, palim svijeću da Rina krene danas/sutra
Panda ja spakirala stvari u malu putnu torbu, Ryanair velicina, i jos cu imat dodatno u vrecici bas za porod, vodu, japanke, plazma kekse 😂
I ja se pitala kad se te mrezaste gace oblace, nist ne kuzim, sestra mi rekla nakon poroda nakon sto lezis sat, dva u radjaoni, muz donese torbu pa ides pod tus itd.
Bilo bi najbolje da svakoj trudnici bolnica naplati recimo 200kn i da ne moramo nista svoje nosit osim dokumentacije, da sve dobijemo tamo i bok.
Ja gledam spanjolsku sapunjaru velvet u 1, i navecer u 9 tursku sapunjaru istanbulsku nevjestu. Nisam normalna znam 😂😂😂
Karte za maldive su na cekanju jos neko vrijeme 🤣🤣
O ne Ita, baš mi je žaoevo kao da moja dolazi, sva se ježim
Plače mi se! Ja neznam koji je klinac tim babama!!! Ništa onda, palim svijeću daRina krenedanas/sutra
Znaci meni je ovo sad toliki stres stvorilo, ne znam, vjerojatno nije ni za bebu dobra ova briga, sta mi je sad sve u glavi, za poludit doslovno. Ne znam zasto mi toliko smeta sto ce doci, ali eto smeta. Moram se smirit jer ce biti prepiranja s muzem, a nije on kriv za to.
Brrrr.
Hvala hehe nadajmo se da ce se sto prije Rina odlucit na izlazak 😂
Hahaha, ispada da smo sve mutave danas hahaha Kathryn i meni se čini da će moj muž na kraju biti taj koji će reć, ženo draga vrijeme je da se spremiš! Panda hahahahah, znači samo za tebe, pregled četvrtak 05.04.2018. u 13:40h, znači sutra nije petak hahahaha E neće šogorica napisat princeza, ona će napisati stiglo tetkino zlato da naglasi da je ona tetka ili tako nešto hahahaha Ja bi najviše da rađam petak, i da stvarno nitko nezna dok ne rodim. Evo samo vi ćete znat, tu ću napisat JA OTIŠLA RODIT hahaha A za te vatene pelene i mrežaste gaće, Panda i ja čitam cijelo vrijeme i mislim si valjda je takav nered kad rodiš da to čišćenje kad krene bolje ne navlačit svoje gaće a i ne možeš ni navuć vjerojatno od tih pelena, tako sam ja zaključila ! nek nas netko prosvjetli :D
Malo mi je lakse, sve mutave, ne samo ja 😂😂😂😂
Sto se tice tih gaca i ulozaka, znaci ako imas vir stavljas si bar 2 ili 3, na to navuces te jednokratne gace, ako ti procuri, sve skupa bacis u smece i bok! Ako pak imas one chicco mama uloske, isto su jaaako veliki. U biti su jednokratne gace prakticne jer prljavo samo bacis u smece, ne moras se zajebavat s ispiranjem i skladistenjem tog zmazanog vesa.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajme sad sa svekrva na mrezaste gace, nerviraju i jedne i druge 😂
Ja sam mrezaste nosila jer me recimo onaj rub od mojih gaca strasno smetao za epiziotomiju, bas onaj dio sta je izmedju nogu i ide prema guzici. I to dok mi svi konci nisu otpali, a to je vise od 2 tj proslo. A i iskreno nekako mi je bilo higijenskije baciti svaki dan jedne il dvoje mrezaste u kantu nego prat i iskuhavat svoje, pogotovo jer su te lohije ( tako se sluzbeno zove to ciscenje iza poroda) jako infektivne i savrsene su za razvoj mikroorganizama.
Jos sam i tapkala ranu nekom tekucinom za dezinfekciju koja je ostavljala fleke koje se nisu bas lako prale, pa mi je ovako bilo svejedno.
Ita to je jedina osoba koja je nešto uzela osim moje mame i svekrve. Kad pričam s ljudima, većinom kažu da oni za djecu ništa nisu kupili, da su sve podobivali, tj. drugi im kupili. A mi smo sve sami...
A ovo za objavljivanje i javljanje... Već vidim da će moja jedna baka bit sva na iglama ako kojim slučajem prenesem. Javiti ću svojima kad budem išla u bolnicu, ali da se znaju izorganizirati oko dolaska. Mm će javiti svojima vjerojatno tek nakon, ako bude pri sebi 😂 A oni će doći tek krajem 6. mjeseca. Na fejsu nitko neće ništa objaviti, bar koliko znam. Po mom zidu se može pisati, ali ja moram odobriti da se objava vidi. Samo moram naći kako onemogučiti komentare na sve jer svekar ima tendenciju čestitati rođendane, Božić, Uskrs ispod neke random slike na koju naleti 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
O ne Ita, baš mi je žaoevo kao da moja dolazi, sva se ježim
Plače mi se! Ja neznam koji je klinac tim babama!!! Ništa onda, palim svijeću daRina krenedanas/sutra
Znaci meni je ovo sad toliki stres stvorilo, ne znam, vjerojatno nije ni za bebu dobra ova briga, sta mi je sad sve u glavi, za poludit doslovno. Ne znam zasto mi toliko smeta sto ce doci, ali eto smeta. Moram se smirit jer ce biti prepiranja s muzem, a nije on kriv za to.
Brrrr.
Hvala hehe nadajmo se da ce se sto prije Rina odlucit na izlazak 😂
Rina spustaj se i van!
Vjerujem da ti je sad koma, znam da bi i meni to jako smetalo, da dodjem doma i da mi se sad netko tu muva a jos se nisam sama sa sobom dobila.
Skuliraj se, nemoj se s muzekom svadjati i sama kazes, nije do njega. Puse saljem 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja imam chicco i to je tak veliko da mi je presmijesno kak ce to izgledat hahah a frendica mi rekla da je ona stavljala nocni always ulozak i na njega taj vir 80. To mi se cini preslabo. Ali, pripremila sam si i tu opciju ako bas necu jako krvarit 😁😁 to ce bit kod muza u autu. Tamo je skladiste ulozaka i ostaloga hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji