Panda, gledam te tvoje cevape i razmisljam kak mi se jedu. I zove me muz, ide s malim od zubara, kaze da mali hoce nagradu za hrabrost, cevape! 😂😂😂
Pa evo sad cekam njih, cevape i svoju drogicu! 😁
Sa čime se drogiraš da imaš tako širok osmjeh na smajliću?
Ajme panda ocu ja cevape🤯 jucer poslije pregleda naravno u mekic.
Meni tek danas stala ta sukrvica.. po noci me bas bolio trbuh dolje, i pubicna kost. Valjda se mala sprema polako..
Ja sam spakirala skoro sve, imam onu veliku torbu mommy bag, super je stalo sve.
Ajde vi koje ste prije mene pozurite da ja mogu🤣
Ne kuzim te svekrve koje tak same dolaze, ja sam sa svojom stvarno super, ko frendica mi je. Al svejedno bi radje mamu da mi dodje… mislim stvarno
Imam ja osjecaj da ces ti nas neke preskocit, em si otvorenija, mala se sprema. A i torba ti je spremna za razliku od nas nekih haha
A blago ti se s takvom sveki, ocito normalna zena koja nije zaostala u nekom drugom dobu
Katuska i meni se nekako cini da ces ti preskocit ove cure 😀 Yra hvala ti do neba na ovom popisu i savjetima 🙏 Mozes mi poslati na bojurisic@gmail.com . Proudy super si to objasnila, mogu onda zakljucit da je trbuh normalno tvrd, iako imam osjecaj da ce puknut al nije u grcu. Zasluzila si cevape 😁 panda izazivas ti sa tim cevapima! Iako bi njih radije al bit ce dobre i ove moje kiflice sa ostanjkima sunke 😋
Gumbek, super je proslo, doktorica se bas potrudila oko njega i hrabro je to podnio.
Yra, jutros sam skuzila da nemam normabela vise i kao pravi junkie sve me steze i boli 5 puta vise nego inace kad znam da nemam kaj popit, pa sam zvala ginica da mi pusti, a decki su mi usput pokupili.
Bas mi se danas zaredale i te kontrakcije brutalno ko za vraga!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey, sreca da sam sad ubila cevape, jer bi inace muz morao mijesiti kiflice 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey, sreca da sam sad ubila cevape, jer bi inace muz morao mijesiti kiflice 😂😂😂😂
😂🤣😂🤣😂 Obzirom kako mu je onaj kruh sa sunkom unutra izgledao, bile bi sigurno prefine!
Bas mi je zao kaj te tak rokaju te kontrakcije. Nadam se da ce popustit i da se nece ponavljat vise 🙀 Kad ti opet imas kontrolu?
Srecom pa. Evape nikako ne volim, kiflice me privlace al mi je premrsko sad zaprljat iyta osim tanjura i daske i noza.
Bit ce vecera brzinska tko sta ulovi iz frizidera.
E da, pregled u trudnickoj, otvorena prst i dalje, cervix mekan, trudova nema, tlak u podrumu da mi je sestra 3 puta mjerila i nije mogla vjerovat, zena me pitala jesam ja danas ist jela i pila.
Joj lako moguce da ce Nola uranit, vidjet cemo.. iako bi ja da ona jos malo bude u busi :)
Yra pliiz ako imas nekog za ciscenje u smb posalji mi na face kontakt, imala sam jednu prije svadbe ali ona se zaposlila pa sad bi tesko mogla.. kolko uzima i imas povjerenja u nju? Muz fakat super cisti al htjela bih i njega malo oslobodit, najgore su mi kupaone. Jucer je oprao sve prozore, susjeda pitala jel smije to slikat🤣 zasto je to tako cudno ako musko cisti?!🤣 veli ona Istanbulska konvencija🤣
I daj mi reci , tvoja beba je jos na zadak? To ides sigurno ja carski ili mozes i prirodno?
Ja sam nedavno u trenucima dosade zamjesila kiflice od kile brasna, smotala ih sa sunkom i tako smrznula da imam kad mi se bude jelo. Samo sto ne smijem sad, mi smo jos na ostacima od uskrsa 😁
Muz fakat super cisti al htjela bih i njega malo oslobodit, najgore su mi kupaone. Jucer je oprao sve prozore, susjeda pitala jel smije to slikat🤣 zasto je to tako cudno ako musko cisti?!🤣 veli ona Istanbulska konvencija🤣
Ovak je i kod nas, moj nije bas da ce se uhvatiti sam, ali napravi sve sto mu se kaze, pa se svi cudom cude. A otkad sam trudna nista mi neda raditi, pa moram kromice ako hocu nesto sama 😂
Danas sam prvi put kadu oprala valjda otkad smo vidili plus na onom testu
Sortiraj odgovore
Najstariji