Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    24. Ožujak 2018. 00:17

Minja ja se nadam da je tako, citala sam negdje da se od 36tt malo smiruju i slabije osjete. Sad idem lec bas me zanima kako ce sutra bit. Hvala🤗

ikyri
    24. Ožujak 2018. 05:46

EveM čestitam!!!
    Mene vec od 19.03. kopkaju u TA jer mi je to termin po zadnjoj M a kako je mali velik bolje da misle da sam malo vise trudna nego manje. Jučer u TA i dalje zatvorena ... Kaze da moze probit i otvorit me ali da nebi jos to išao radit jer ce boljet itd... Jučer se bacila na pilates loptu, kad sam se digla nisam noge osjecala...muz me morao do kauča držat. Sutra ponovno pregled i tako...

ikyri
    24. Ožujak 2018. 05:52

Katuska99

Minja ja se nadam da je tako, citala sam negdje da se od 36tt malo smiruju i slabije osjete. Sad idem lec bas me zanima kako ce sutra bit. Hvala🤗

Meni je jedan dan mali bio miran ali sam ga isto osjetila pa sam isla do hitne i sve je bilo ok. Bar sam mirno spavala :) Bila sam 36+ 5cca 

Honey
    24. Ožujak 2018. 07:29

Jutrooo ! 
    Katuska bas kako ti je Minja rekla, i one malo moraju usporit valjda, al opet mozda bolje provjerit na hitnu nego bit u brizi. Dobro da imas taj baby watcher pa mozes provjerit otkucaje. Moja se izgleda opet okrenula, mislim da je glava ostala dolje al da je sad udovima i licem prema mom trbuhu. Osjecam ju opet divljacki, i svi su udarci prema van a ne prema unutra vise. Nek tak ostane tamo do 34-36tt pa nek se onda vrati na polozaj za porod 😁 e kad bi se dalo s njima dogovorit 😂 ikyri probit i otvorit uopce ne zvuci lijepo 😓😭😭😭 

Sarita_00
    24. Ožujak 2018. 07:53

Dobro jutro! 
    Odvezla mm na posao i sad sjedim u autu i čekam 8 da se otvori trgovina da se ne vozim dva puta 😂
    Katuska moja je imala u par navrata da se umiri na jedan dan. Onda počnem već lagano paničarit, pa se javi kad legnem. Jedan dan me tako već počela jako brinut, pa sam navalila na kolače jer se pokrene čim pojedem nešto slatko. I počela je. 
    Ikyri baš kako Honey kaže, probit i otvorit zvuči poprilično bolno. 😕😕 Nadam se da će se uskoro nešto pokrenuti! 
    Uživajte! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    24. Ožujak 2018. 08:04

A kao sa 20t sam mislila da citav svijet gleds u moj trbuh kako je velik 🤐🤐🤐🤐 hahahaha
    Dobro jutro

panda102
    24. Ožujak 2018. 08:20

Zrinchy se okupala toooo 😜😜😜
    Yra sanja kremsnite. Muzu pozuri 🥞
    Honey poranila. Nista novo i ubi je Nikol 🎀🎀🎀 
    Narucila sam jos trakica ali psssst hahahaha 
    Ikyri bez promjene 😩
    Katuska cim nesto posumnjas na hitnu. Sta fali bolje da reagujes nego da ne. 
    Kako ruke? Jesi li jos natecena?
    Sarita sad kad sve potrosis. Sama u trgovini hahah najvise tako volim otici ujutro nigdje nikoga. ❤️
    Ja evo tipkam tiho moj jos spava. Kasno dodje u 11 s posla navecer pa mi ga zao buditi. Aj koje sam sve gluposti sanjala 😑😑😑 
    Grah sam skuhala jucer da imamo za dva dana. 
    EveM da nam svima budu porodi kao tvoji. Bas sam vesela da se nisi napatila. 
    😘😘😘😘

24. Ožujak 2018. 08:37

Ikyri, draga baci se ti na muza a ne na loptu. 😋

Honey
    24. Ožujak 2018. 08:56

Panda 😍 bas volim te slike prije/poslije. Kako se to tipka tiho? 🤔 Ja grah ne smijem pogledat, bojim se sta ce bit sa crijevima, a vec sam ga se zazelila. Lijep dan za peglat i cistit kucerinu 💪danas boli samo lijeva pubicna kost. 

Zrinchy
    24. Ožujak 2018. 08:59

Jutro ljepote moje!
    Da da, Zrinchy se okupala hahahhaa i odmah je svijet ljepsi! Jos me nazvala frizerka da ima slobodno u pola 11 tak da imam 2 pranja kose u 12 sati:)))
    Dragi je otisao na paraglajding tako da sam sama sa svoje dvije bestije cijeli dan. Sad sam u razmisljanju kak organizirati dan. 
    Nadam se da ste sve kolko tolko dobro spavale, ja stvarno jesam,odstopala se konacno od bolesti:) 
    Kak je to uzasno kad imas cijeli dan na raspolaganju a nema zrtava za kavu😣 zasto niste blizeeee??
    Danas sam nabasala na 3 bloga novopecenih mama. Sve su pisale o postporodjajnoj pa sam se malo zamislila..jel se i vi bojite toga? Znam da je van nase moci i totalno ovisno o hormonima, ali ne mogu a da se ne uhvatim da razmisljam kak se borit protiv toga. Svi uvijek vele-nadji si hobi, sretna mama-sretna beba bla bla bla...al kak??? Ako je beba pristekana uz nas cijelo vrijeme? Bar prvu godinu! Teske teme za subotu,jelda hahahahaha  Slobodno me posaljite u guzicu s tim spikama:)))
    Puseee

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.