Evo jedna brzinska za punih 33 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pandica😍😍 bas lijepo raste, a vi ste sve ostale tako mrsave, samo sam ja ko slon🤢
Ne znam eto i danas ju slabo osjecam, do sad bi inace sto udaraca osjetila. Vidjet cu do popodne ako bude tako ostalo otici cu do vinog.
Nisi jedina kao slon Katuska ja sam manja 168 pa sam.na svoju visinu dobila 16 kg... uzas... divim se onim elegantnim trudnicama. 😊
Ivana ja sam 166 + 17kg. 🤢 koji si tjedan? Daj bar reci da si manje neg ja🤣 mislim da sam najvise od svih dobila na klokanici🤣
Mene muz zeza inace dok nisam trudna ako slucajno koju kilu dobije, sad se boji i govori normalno je to, brzo ces skunut🤣
A on od Bozica na dijeti, dosao do 83kg, ljuta sam na nega jer se bojim da cu doc do tih kila🤯🤯🤯🤯🤯
A on od Bozica na dijeti, dosao do 83kg, ljuta sam na nega jer se bojim da cu doc do tih kila🤯🤯🤯🤯🤯
Ja sam danas 37+4. I moj je skinio 5 kila od nove godine, jedino ja u ovoj kuci rastem ako te to ista tjesi 😂😂😂😂
I izgleda da je moja Rita poprimila od mene manu da joj se kile lako primjau 😂😂😂u 37 tt ima 3400 grama 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji