Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    24. Ožujak 2018. 09:01

panda102

A kao sa 20t sam mislila da citav svijet gleds u moj trbuh kako je velik 🤐🤐🤐🤐 hahahaha
    Dobro jutro

Vec sam htjela komentirat kako cu se zabrinut kad sam vidjela sliku,a onda sam skuzila da ta za konu mislim da je friska je 20 tjedana!:)))) izgledas suuuuper trudnice nasa!😚

[/url

yra
    24. Ožujak 2018. 09:08

Katuška, na ctg-u mi je dr. Škvorc rekao da otkucaji mogu biti od 120- 160. 
    Ipak, nazovi ih ako te je strah, vjerujem da je netko uvijek tamo.
    Mili su zadnji put na ctg otkucaji išli od 120-160 tijekom 20 min koliko smo bile prikopčane. Ja sam pitala jel' sve u redu I to je bilo ok. 

Zrinchy
    24. Ožujak 2018. 09:19

Neko je htio sliku lustera po danu pa evooo

[/url

panda102
    24. Ožujak 2018. 09:25

Pa da ne lupam noktima po mobitelu jer ona poludi i probudi se hahahahah tiho tipkanje znala sam da ces pitati jesam Bgm hahahahahahaha
    Zrinchy ja samo mislim da necemo imati tu postpor.jer ce biti ljeto i moci ce se izaci iz kuce. Zamisli u desetom 11 mjesecu rodit i do uskrsa nema izlaska kako treba. Kaputi dzemperi kape salovi ojjjjj 🍺🍺🍺
    Mene je muz vec 20 puta pitao sta cemo radit za vikend. Prehiperaktivan je hahahaha mislim da cemo do grada prosetat ipak imam nove oxfordice hahahaha
    Luster je divan. Kad hahar pocne usvajati svijet oko sebe i skuzi ga 💕💕

• Student24
    24. Ožujak 2018. 09:28

EveM iskrene cestitke :)
    mi imamo vikend landranja i neka, dok sam jos 2u1.
    Postporodjanja depresija - ja je se bojim, jako. I verbalizirala sam to i mami i muzu tako da vjerujem da ce mi pomoci ako do toga dodje. A i imam legicu koja mi moze preporucit dobrog psihologa. spremna na svim frontama. :)

Zrinchy
    24. Ožujak 2018. 10:10

:))) znaci naoruzane smo protiv ppd-a! Imam i ja 2 frendice koje me vec sad upozoravaju na sve moguce..nadam se da bude dovoljno:)
    Al dobro veli Panda, mozda ce sunce i lijepo vrijeme pomoci unistiti potencijalnu negativu.
    Ova zlocesta macketina mi kaka u biljku!!!! Pred mojim ocima!!! Moram ici dati lekciju:))

[/url

ikyri
    24. Ožujak 2018. 10:54

Gumbek

Ikyri, draga baci se ti na muza a ne na loptu. 😋

Hahaha. Muž i mala bolesni ovaj tjedan...on povraća ona kuri i ne diše na nos nikako. Toliko sam izmorena da mislim da me prime na indukciju s trudovima bi se bolje naspavala. 

Sarita_00
    24. Ožujak 2018. 10:59

Mene malo strah depresije 😕 Jesam ja dosta psihicki stabilna osoba, ali ovog me strah. Ali se tjesim isto kao panda da cu moci izaci van i prosetati. Tim setnjama se nekako najvise i veselim bez obzira sto cu se morati probijati kroz turiste i bjezati da me vlakic ne zgazi 😂 
    Skroz sam mislila da cu imati puuuuno vremena jer sam se rano ustala, a na kraju nista posteno nisam napravila. Sad brzinski peci palacinke jer sam obecala mm da cu praviti punjene sa sirom, a u 12 moram ici po njega. Nisam ni usisala, ni oprala sude jos. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

24. Ožujak 2018. 11:09

Hej svima!
    Danas nikako ustat,  sinoc gledala film do pola 3.
    Zrinchy bas si me nasmijala s mojim cicama 😂😂😂
    Panda moja,  divna i sad i sa 20 dok si bila ravna 😍
    Sto se tice postporodjajne,  kad sam rodila Maksima,  muz mi je rekao da dok sam bila u bolnici poslije poroda da je mislio da me supila,  jer svaki put kad me zvao ja sam plakala. Jedva sam cekala doci kuci! Cim sam dosla doma bila sam super. Ja sam imala bolnica depresiju 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    24. Ožujak 2018. 11:12

Pandica😍😍 bas lijepo raste, a vi ste sve ostale tako mrsave, samo sam ja ko slon🤢
    Ne znam eto i danas ju slabo osjecam, do sad bi inace sto udaraca osjetila. Vidjet cu do popodne ako bude tako ostalo otici cu do vinog. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.