Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    23. Ožujak 2018. 14:17

Hvala Proudy 😘 
    Recite mi molim vas da to prode nakon nekog vremena 😭 😣 Meni je izgleda Sarita ko i u tebe, od sjedenja. Znaci jucer sam presjedila skoro 11 sati u komadu, previse, sto u uredu sto u autu. Fuck fuck fuck 

panda102
    23. Ožujak 2018. 14:21

Baš nisam htjela kukat ali ovo sjedenje glupo... sad kad dođem kući i svalim se... boli me svaka košćica... a vidim ni ti Honey nisi bolje.

Honey
    23. Ožujak 2018. 14:27

Panda mene ti boli pizdina iliti pubicna kost. 😑 
    Ono kako kakooooooo ??? Citam proci ce NEKO vrijeme nakon poroda hahaha Super. Trece tromjesecje ajmo 💪

23. Ožujak 2018. 14:31

Mene danas opet tlak jebe,  opet prenizak,  80/50,  ustat ne mogu. Honey,  jebem ti ja trece tromjesecje! 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

EveM
    23. Ožujak 2018. 14:41

Danas nam stigla Maša. 2980 g i 48 cm čiste ljubavi❤️. 
    Sve je ok proslo... pisem kasnije

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

panda102
    23. Ožujak 2018. 14:41

Ma sve je to krasno i divno hahahaha :D Ali opet se dosta bolje osjećam nego kad sam bila u 6.mjesecu. Sad kako se digla gore mi je dosta lakse, ne nabija mi se na mjehur tako strašno kao tada. 
    Evo mene, snijega nam nema možete li zamisliti to.? Ja ne
    Yra iskreno većega trbuha osim kod blizanaca nisam vidjela, jesi li ti ziher da je unutra samo jedna princeza, tačno bih i ja pridržala trbuh kad bih te vidjela uživo. Je  li i s ostalo troje bio tako velik-izbačen?
    Kod nas puše neki vjetar, baš hladan.
    Minja još malo pa ćeš da držiš na prsima svog anđela :D aBd žao mi je zbog takvog stresa od jučer, glupi doktor.
    Honey divna si tj. Nikol-Nicol je također divna , a cvijeće posebno ahhahahaha :D
    Ručak....ništa mi se ne jede ništaaaaaaaa možda MC Donalds ali ko će još tamo ići :(
    Sarita vrijedna :) pere princezin veš :) Meni se najavila svekrva i kćerka joj, dobro biće pola kod nas pola kod svekra. Samo mi žao jer imam i onu školu nakon posla za roditelje i moram na socijalno, neću imati toliko vremena za njih. Došle bi 2.4. u ponedjeljak pa do nedjelje. Šogorica ima raspust taj tjedan :) 
    NINA joj snijega :( ne zavidim omrzao mi je. Kutna je super a posebno ljepotica, baš je velika i ima prostora , a dobro i vas je puno :D
    Proudy ti kao moj prijatelj, skoro zakasnio u drugu smjenu hahahah tj. skoro prespavao :D odmori danas, nakon mirovanja i odlazak u prodavnicu je pretežak.
    Palčice tvoja cura je tako lijepa i ima tako lijepu boju, divna je. Baš se vidi da je dugo bila kod mame u stomaku da bude što veća i zdravija i ljepša. Čestitam vam još jednom i uživajte svaku minutu :D
    Ita da da to tako lahko ide, samo zamisliš i ono izleti hehehehe 
    Lilly potres... valjda ništa jače. 

panda102
    23. Ožujak 2018. 14:43

Dok ja napišem post EveM rodi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ČESTITAAAAAAAAAAAAAM VAM :* Brz oporavak, tako sam sretna da je sve ok. 

Mama mia
    23. Ožujak 2018. 14:50

EveM

Danas nam stigla Maša. 2980 g i 48 cm čiste ljubavi❤️.
    Sve je ok proslo… pisem kasnije

Cestitam. Uzivaj sa svojom princezom i brz oporavak ❤

Frajla
    23. Ožujak 2018. 15:00

Čestitam EveM 💗

Kikaa12345678
    23. Ožujak 2018. 15:14

Cestitam EveM!🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.