Nista i dalje sam najvise dobila🤢 ja sutra 36tt a mala ima 2450g🤣
Ja te odma slijedim ne brini 😂😂
Nista i dalje sam najvise dobila🤢 ja sutra 36tt a mala ima 2450g🤣
Ja te imam vremena još stići. 33tt i +14.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja sam nakon prvog sina imala jaku postporođajnu depresiju.
Plakala sam mjesec dana. Bila sam u totalnoj komi.
Porod je bio težak, sve kapilare na licu su mi bile popucane.
Rez od epiziotomije je bio ogroman i dubok. Doma sam popucala ..šavovi su popustili.
Mali nije htio dojiti jer je dobio žuticu točno kad smo došli doma te je stalno spavao...nisam ga mogla probuditi za podoj.
Treba biti svjestan depresije. Kada plačeš i teško ti je da znaš zašto se tako loše osjećaš.
Katuška, ja sam 158cm visine, dobila sam malo manje od 13 kg. Malo mi se špeka nakupilo na bokovima, ali jbg...to je cijena mojeg majčinstva, skupa sa suncolikim strijama i jakom dijastazom.
Ti si višlja od mene i puno mlađa. Nije to tako puno kila kako ti izgleda.
Brzo ćeš to skinuti, kroz 6 mjeseci ćeš biti totalno fit.
Yra ma ne brinem se previse zbog kila, znam da ce se to kad tad istopit😁 bitno da bebica bude dobro..
jel te bilo strah da ces i poslije 2.djeteta past u depresiju?
Evo moja mrvica se pocela ritat, odmah mi je lakse..☺️
Panda bas lijepoo, uzivaj zasluzila si🤭🤣
Sarita i Ivana bas nas briga, skidat cemo to guranjem kolica cijeli dan 🤣 meni je najgore sto sam u faci ko bumbar🤣 najvise mi tu otislo🤣
Katuska, ja sam sutra 37, a tu sam oko 15-16. Iskreno doma se uopce ne vazem jer mi to nista ne znaci, jedem koliko me trazi i kad me trazi i nije me briga. Barem u ovih 9 mj ne planiram gladovat i bit na nekom rezimu da bi mogla reci da sam izasla mrsavija iz rodilista nego sam prije t bila.
Znam da cu skinut i ne zanima me nista drugo.
Sortiraj odgovore
Najstariji