Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    23. Ožujak 2018. 17:19

Cestitam EveM na malenoj djevojcici...brzi oporavak zelim...velike puse💓💕🎀💓🎉🎊💕🎀💓🎉🎊💓🎀💕🎉

yra
    23. Ožujak 2018. 17:36

Honey

Palčice 😍 Predivna tvoja Katarina ❤ Pravi anđeo, bonbon!!! 😍❤❤❤❤❤
    Cure super su vam lusteri, stolice, garniture a uljezi pogotovo 😍 yratrbuh ti je mrak mrak! Mislim da kad bi bila pored tebe da bi ga imala potrebu pridrzati! 😂
    Ljudi moji mene od jucer ubi pubicna kost!!! Ubiiii!!! Do sad me nista nije bolilo hB, i sad ovo. Bas sam se pitala kako ce to bit i nadala se da cu to izbjeci, al ovo je uzas 😭😭😭 Pa jedva hodam 😱

Kupit ću si tačke iliti kariole za trbuh.
    Bol u pubičnoj kosti ki hd svakodnevnica...navikneš se s vremenom.
    Honey, lijepi su ti cveteki, al je bome trbuh ljepši!

EveM, čestitke od srca!!!
    Piši kako je prošlo!

Honey
    23. Ožujak 2018. 18:51

Yra 😂 
    Sad mi je malo bolje kako sam veceru skuhala, samo pazim kako hodam i ustajem. Bas mi je pasalo sat vremena na sporetu. 
    Panda daj onaj recept za onu tortu od tri cokolade sta si pravila. Rekla si da je dobra bila? Trebam u ponedjeljak ispeci svojoj kumi tortu, u utorak je rodendan a voli kremasto i cokoladno. 

panda102
    23. Ožujak 2018. 19:45

panda102
    23. Ožujak 2018. 19:50

Ovo dodala sit je sir. Ostavi ga na sobnoj temperaturi. Vrhnje za slag je onaj dolcela 5+. Koru sam ostavila takvu. Nisam je rezala. Zelatin sam koristila onaj u listicima. 4 listica sam stavila prethodno nabubreni u hladnoj vodi. I moras biti brza kod mjesanja cokolade kad dodajes vruce vrhnje da se istopi cokolada. Inace super brzo jednostavno. 

Honey
    23. Ožujak 2018. 20:05

Hvala ti moja Panda 😘💃💃💃

Honey
    23. Ožujak 2018. 20:06

Moze kalup 26cm na svu ovu smjesu?

panda102
    23. Ožujak 2018. 20:14

Moze. Ja sam u 24 pekla i bila je visoka. 

Zrinchy
    23. Ožujak 2018. 20:27

Bok curkeee!
    Eve cestitke!!!! Tolko je to "necujno"proslo, od posta do posta si rodila:)) nadam se da je sve proslo super i jedva cekaml slikice beboline <3
    Palcice malena je med medeni:))
    Honey buska bas lijepo napreduje,e da mi je tvoja kilaza:)) dobila sam danas packe od ginica da kako sam dobila 4 kile u mjesec dana?! Onda sam ga podsjetila da se nismo vidjeli 2 mjeseca jer me poslao u vinogradsku na pregled. Samo je reko aha,onda je to super napredak🤣🤣 ja se vec izbedirala:/
    Bila danas i lod doktorice,rekla je da si nek ne umisljam sa sam ozdravila jer imam jos cijeli vikend za prelezat, inace ode sve k vragu! Navratila sam malo danas i do posla, svi bili sretni da me vide,grlili me, a ja jedva stajala na nogama:))
    Pando nemoj da te ljuteee! Jos sitno brojimo😍😍😍
    Proudy nasa,uvijek zaboravim napomenut uz komentar tvoje buske da zapravo najvise piknu u oko tvoje sisicee:) fakat si sitne gradje,a obdarena!! Hahahhaa san snova za muske:))
    Jesam vam rekla da nemam tople vode cijeli tjedan? Tjedan dok sam bolesna? Ajd nekako sam se istusirala,al kosa...7 dana ne pranja!! Danas su ju ukljucili,odo ja napunit kadu. Puse svimaaa

[/url

yra
    23. Ožujak 2018. 22:22

Torta izgleda fantastično!
    Ja se palim na kremšnite zadnjih dana. Moram potjerati mm-a jer dok ih ne dobijem neće biti mira.
    Umorna sam od svega, od kauča, od radova, od brige oko poroda. Baš sam onako nekako- bez energije.
    Jedva više čekam da rodim i da se vratim u formu.
    Danas sam dobila nalaz KKS. Željezo mi je i dalje sniženo unatoč tabletama, eritrociti, hemoglobin, hematokrit i trombociti. Limfociti su mi sniženi, a neutrofilni granulociti povišeni. Što to sve znači?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.