Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Ožujak 2018. 12:21

Ja se depresije ne bojim, al se zato bojim kako cu bez curke svoje u bolnici. Ta pomisao me uzasava. Muz i ona su super tim, ali on ce morat radit dok sam ja u bolnici da bi mogao doit godisnji kad dodjemo kuci. A neznamo dal da ju damo u jaslice tih par dana, bojim se da tad neszo ne skupi pa ne prenese na bebu, a ovako  bas i nemamo nekih ljudi od povjerenja koji ne rade da ju pricuvaju. Cak sam mu rekla radje nek bude on s njom na godisnjem, a ja cu se snaci s njih dvoje vec sama nekako

yra
    24. Ožujak 2018. 12:27

Gumbek, ja bih je dala u jaslice zato da ne mijenja rutinu. Beba će imati imunitet od tvojeg mlijeka, kolostruma. I tako ne bude bila ful uz nju prvo neko vrijeme jer bebe samo spavaju/papaju/kakaju.

Mama mia
    24. Ožujak 2018. 12:42

Katuska99

Sarita i Ivana bas nas briga, skidat cemo to guranjem kolica cijeli dan 🤣 meni je najgore sto sam u faci ko bumbar🤣 najvise mi tu otislo🤣

Katuska meni je u licu njmanje otislo. Jedino se jos tu mogu slikat da izgledam normlno. 😂😂😂.... Bitno da smo mi zdrave i bebice, a kile ce otic. 😊

Katuska99
    24. Ožujak 2018. 12:43

Gumbek slazem se, mene samo muci jer bi ja trebala bit na dijeti zbog dijabetesa kojeg ni nemam, a ne pazim bas. Pa se dr ljuti. Al dobro briga me, beba je ionako najsitnija od svih s klokanice. Moram jest da raste🤣
    Mozes ju onda radje dat u jaslice, nama su roditelji isto vodili djecu ako nisu imali bake/dede za cuvanje ako mama ide rodit. Poslije ju ostavis malo doma da se i ona privikne na bebu. Valjda nece bas u tih par dana nesto pokupit

• Ina30
    24. Ožujak 2018. 13:23

Curke evo mene sa dojmovima iz Sv.Duha. Bila na ctg-u u rađaoni, sve tiho i mirno, nitko ne puše,nitko ne viče  nije bila gužva. Nakon toga na uzv kod doktora kaže on meni curka ima 3200g, danas smo 37+1. Pričam mu za drugi brzinski porod i savjetuje mi indukciju u 39 tjednu ako ne želim rodit u autu ili doma. Inače atmosfera super,sestre susretljive.
    Sljedeći pregled 3.4.
    Ja do sad dobila 18 kg, nitko mi nije ništa reko za težinu  krenula sa 60 kg. 

24. Ožujak 2018. 13:29

Katuska99

Gumbek slazem se, mene samo muci jer bi ja trebala bit na dijeti zbog dijabetesa kojeg ni nemam, a ne pazim bas. Pa se dr ljuti. Al dobro briga me, beba je ionako najsitnija od svih s klokanice. Moram jest da raste🤣
    Mozes ju onda radje dat u jaslice, nama su roditelji isto vodili djecu ako nisu imali bake/dede za cuvanje ako mama ide rodit. Poslije ju ostavis malo doma da se i ona privikne na bebu. Valjda nece bas u tih par dana nesto pokupit

Kaze moj muz da bi bilo idealno da radjam petak prijepodne, dok je ona u jaslicama i kasnije ju on skupi ko da nista nije bilo haha onda su vikend skupa i u pon nas dvoje dodjemo kuci. 
    Bilo bi idealno, jos da nas netko pita 😂
    Bas sam s tetom u vrticu jucer popodne pricala, pa sam rekla da cu ju ostavit neko vrijeme kuci kad beba stigne, ona je rekla da se slaze s time, al da misli da s nasom curkom nece bit problema, da stalni prica da mama ima bebu u trbuhu i da ce beba doci zivjeti s nama 💕.
    Ostavit cu ju koliko god ce njoj trebat, dok ne vidim da joj je doma dosadno i da joj fali ekipa iz vrtica. 
    Imamo super tete tako da smo se dogovorile da ce nam one dat povratnu informaciju kako se mala ponasa kad se beba rodi, jel prica o bebi i slicno. 

• Student24
    24. Ožujak 2018. 13:32

Sto se tice kg ja sam 5+, ali ja imam viska puno u startu i moja dr svaki put pohvali sto sam malo dobila, ali i komentira pocetnu kg tonom - samo da se beba rodi u dobrom zdravlju. Plus jos secer. nakon skolskog guk profila ja si priustim slatkog. Sad cekam prvi pregled u TA da vidimo koliko je narasla beba. prije  nepuna 4 tj je bio 2300 i nekaj. 

Sarita_00
    24. Ožujak 2018. 13:40

Katuska99

Sarita i Ivana bas nas briga, skidat cemo to guranjem kolica cijeli dan 🤣 meni je najgore sto sam u faci ko bumbar🤣 najvise mi tu otislo🤣

E baš tako! U nijednom trenutku me ne zabrinjava moja kilaža dok god je beba u redu. Ja se i dalje mogu relativno normalno kretati. Kažem relativno jer se ne mogu sagnuti, nakon dužeg stajanja hodam kao pingvin, ali to je više-manje normalno za ovo stanje. Iako vaga pokazuje dosta, nikom nije baš jasno gdje je to. Ok, dobila sam malo u licu, to sam primjetila i sama. Kažu da mi je otišlo u bokove, ali ja i dalje stanem u hlače koje sam nosila i prije, samo što ih od stomaka ne mogu zakopčati 😂 
    Otići će to 😉

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    24. Ožujak 2018. 14:47

Mislim da ce otici te kile poslije poroda i da se s tim ne treba muciti. Glavno da su bebice dobro :)
    Panda mislim da imamo istu majicu. To je taj trudnicki izbor. 
    Evo i slikica jedna jutros na putu za popit kavicu.

panda102
    24. Ožujak 2018. 15:26

Hajde sto imamo istu majicu nego smo i terminuse hahahaha 
    I tvoje more je ljepse 😔 hahahaha 
    Kilogrami hmmm mislim da sam na +5 mozda sad i nakon rucka +6 hahahha. Mislim da kad krenu osmi i deveti mjesec sad da ce bit jos 10 hahahaha 
    Odoh zaspat obori me bijeli luk 😜😜😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.