Evo me s uzv-a.. sve ok, curka ima 2450g. Opet obujam trbuha manji, cak ovaj put vise jos, ali kaze dr da je to ok u odnosu na kilazu. Nije bilo mog dr, a to mrzim🤯 tako da moram doc i sutra u trudnicku kad je on jer mi mora briz uzet. Htjela pitat za svrbez i otecenost i veli sve njega sutra pitajte. Omg kao da ona nije dr. Al ok, bitno da je Nola dobro💕
Gebijalno mi je to kad se nasutavaju, kao da nije mogao bacit pogled na to kaj te svrbi. Bas su grozni!
Nola je dobro, to je najvaznije, jos malo ces izdrzat 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Takutaka, nek si ti doma, doma je sve lakse 😉
Jos malo i u terminu si!
Kathryn, a i to da skoci tlak prije pregleda nije nista neubicajeno, nervoza je to.
Znam kako je meni u prvoj trudnoci tlak uvijek bio super i dodjem u TA na pregled i praktikantica ne moze 15min naci otkucaje srca, kad je konacno nasla isli mi mjerit tlak. Mos mislit kakav je bio! Reko dajte mi da dodjem k sebi pa mjerite opet!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Katuska bitno da je bebica dobro...al to kako prebacuju jedno na drugoga je uzas, ka da ti i sad nije mogla odgovorit na tvoja pitanja...al srica ides vec sutra pa ces sve saznat 😁
Ivana daaa, sta se kraj vise blizi to je strah veci...al triba mislit pozitivno, nema nan druge 😉😉 bit ce to sve u redu, ne sumnjan ja 😊
Proudmomy istina...veselila san se doc kuci ka da me 10 dana nije bilo 😂😂 sad samo mirujemo i cekamooo 😄😄
Hola žene koje vrijeme! Nadam se da će završiti sa današnjim danom, dosta je snijega. Panda divne su oxfordice, i ja sam za roze i crne ili mozda plave. Ni ja nisam bas u stiklama stiklama, nego u peti, nrmam isto nista ravno, sve preko 5cm 😁 Pase mi zbog skllioze! Yra nisam probala sa orasima al ne vidim razloga zašto nebi išlo. Moja preporuka svakako uz mljevene bar 1/3 nasjeckati, da se osjete komadici dok se jede, toliko utjece na okus ❤ Ja pojela jucer komad i zgaravica me ubila, zato su mi na poslu uzivali danas ko u slasticarnici! Takutaka dobrodošla kući, hb da je sve ok! NINA kakva je situacija sa malim? Jesi ti obavila sta si imala u brodu? Proudy ti i Maks bolje? Katuska nas dvije izgleda nosimo neke zgodne komade, bit ce da ce imati strukic, kad su mali trbusi. Super da je Nola dobro, jos sitnoooo 😍
Kathryn bez panike, vjerujem da je promjena vremena. Ja tako lose spavam uh. Litta ti si pisala za mg. Ja pila od Solgara citrat, bio odličan, ali je nestao sa tržišta. Kupila ptošli tjedan Twinlabov oksid, za svaku preporuku ako mene pitaš! Ja danas ful radno, idem jos sat vremena crnčit pa napokon kući! Pikica mah mah i 💋
Jutro! Ili dobar dan! Kako kome… vani je brrr.. ja sam jutros ipak morala van. Bebac je bebac. Obavila pregled. Sve je ok. Otvorena 1 prst.
Student- da znas da sam si ja na skafander pomislila.. samo ga ja nemam. Isla za tim da ce cvijece cvasti dok ja ro
Mi ga dobili proslijedjenog. Iako se nadam da nece trebati, nikad se ne zna. :D
Jutro! Ili dobar dan! Kako kome… vani je brrr.. ja sam jutros ipak morala van. Bebac je bebac. Obavila pregled. Sve je ok. Otvorena 1 prst.
Student- da znas da sam si ja na skafander pomislila.. samo ga ja nemam. Isla za tim da ce cvijece cvasti dok ja ro
Ja imam skafandere od velucine 68 na dalje, do tada mi nece trebat. Fakat se nadam da je to to od snijega i zime.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja imam skafandere od velucine 68 na dalje, do tada mi nece trebat. Fakat se nadam da je to to od snijega i zime.
Danas kad mi je doktorica rekla da se otvaram i da se vidimo za tjedan dana ako ne prije ja pogledala kroz prozor a ono snijeg bas poceo padati... od svih mogucih stvari sto bi me kakti trebalo zabrinuti ja razmisljam o tome kako ne znam u ceg cu bebu staviti..🙈
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Bok curke!
Prodlbudila se jutros sa 38.1 temp. Sad je 38.6:(
Kaj da popijem?? Doktor je napisal ako ne pada,pravac klinika-to je mislil na hitnu ginekolosku??
[/url
Bok curke!
Prodlbudila se jutros sa 38.1 temp. Sad je 38.6:(
Kaj da popijem?? Doktor je napisal ako ne pada,pravac klinika-to je mislil na hitnu ginekolosku??
Lekadol ili neki paracetamol osim nekih bakaraca kao max flu i sl...brzi oporavak🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji