Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    19. Ožujak 2018. 16:40

Honey mah mah😘😘😘

yra
    19. Ožujak 2018. 16:42

Paracetamol 1000mg.
    Oddnoxno 2x500mg.
    To su mdni rekli u apoteci.
    I za migrenu.

19. Ožujak 2018. 17:09

Zrinchy samo Lekadol ili Lupocet,  samo paracetamoli dolaze u obzir. Pokrij se sa sto vise pokrivaca da se preznojis,  mene je to spasilo i najbolje skidalo temperaturu. 
    A ovo za kliniku,  evo zivota mi,  pojma nemam. Nadam se da ce pasti i da neces nikud morati.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    19. Ožujak 2018. 17:36

Zrinchy

Bok curke!
    Prodlbudila se jutros sa 38.1 temp. Sad je 38.6:(
    Kaj da popijem?? Doktor je napisal ako ne pada,pravac klinika-to je mislil na hitnu ginekolosku??

Paracetamol. 
    Ja sam na pocetku trudnoce imala upalu grla i skinula sam temperaturu uspjesno sirovim krumpirom (na tabane i rucne zglobove) i preznojavanjem. 
    Klinika? Nemam pojma. odes na hitnu pa te oni usmjere.

EveM
    19. Ožujak 2018. 19:09

Zrinchy- meni su isto rekli samo paracetamol. Na pocetku trudnoce sam zavrsila na zaraznoj par dana i tamo su mi temp skidali samo s lupocetom..
    Nina-bas mi te zao. Nikako da ti krene ovih dana. Probaj  se ne zivcirati. Vidjet ces sta dr kaze. Cuvaj se i javi! 😘

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

19. Ožujak 2018. 19:44

Nina drzi se! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    19. Ožujak 2018. 20:26

Nina drži se, bit će bolje! ❤
    Koliko god mm govori da jedva čeka da se Lara rodi, imam dojam da je tek neki dan u potpunosti shvatio što se događa. Presvlačila sam se i najednom mi je pogledao u stomak i izjavio: ajme meni, šta smo mi napravili. Nakon toga skroz govori da moram usporit, da se ne smijem toliko saginjat, a ako se sagnem onda bude šta sam se saginjala, mogao je on. I danas skroz nešto govori da on nebi da dođe ranije, da se moram paziti. 
    Sad sam se tako najela krumpir salate da mi je loše. Samo da mi je jesti luka i ja sretna 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    19. Ožujak 2018. 22:28

Nina evo neznam šta bi rekla, šaljem veliki zagrljaj i puno pozitivnih misli! 😘❤ 
    Zrinchy paracetamol i sve alternativne nacine skidanja temp.! Čuvaj se 💋 brz oporavak! 
    Sarita moze biti, i mm isto vise obraca paznju i govoti da vise odmaram. Musjarci inace trebaju vidjeti i opipati da bi skuzili. Tebi luka a meni ljuto! I to ljuto me ubi jos u komb.sa slatkim, zgaravica zagarantirana. 
    Laku noc cure, odmorite se 

yra
    19. Ožujak 2018. 23:27

Nina, teško je fizički nositi i podnosti breme trudnoće, jer to zaista jest drugo stanje. Još kad nosiš i težak "ruksak" psihičkih opterećenja poput traumi, strahova, sjećanja na prijašnje gubitke, onda je to zaista jedan stresan period koji može shvatiti samo ona koja je tako nešto iskusila. Pred tobom je i sam čin poroda koji sam po sebi nije lak niti jednostavan. I to je jedan od strahova koji te potencijalno oslabljuju.
    Ali, znaš što, ti si žena, i već samim time predodređena da budeš jaka! Nema toga što mi žene ne možemo napraviti za svoje potomstvo unatoč svemu. U nekim momentima u životu pretvaramo se u prave lavice!
    Glavu gore! Malome u bolnici će biti dobro, u najboljim je mogućim rukama, a i za tebe je najbolje da si im na oku i pod kontrolom. Koliko je star sinčić?
    Mislim na tebe od kad si objavila post. Drži se i vjeruj mi, za par mjeseci ćeš se osvrnuti preko ramena i sve će ovo biti iza tebe  baš kao neka loša noćna mora.

• cath2000
    20. Ožujak 2018. 02:27

it will be so unfair to me, after the Almighty God used priest Babe to bless me and my family, I did not set up my good work on the net to see people, the priest Babak helped me to get pregnant after 8 years without a baby, I have a search for all the means to have my own baby. but all of this without success, then one day I came across Priest Babak's mail and contact as he helped people to get pregnant, then I decided to try and see if I could help, so I contacted him and he told me that my the problem is solved, they say I will have my baby soon, if I've done everything I asked for. First I suspected him, but I decided to believe and see if that would work. to my surprise and just as the great man said to be really happening. Both my husband and I are happy to live like never before.
    Send it to chiefprist@priest.com
     what'sapp +2348076821983
    Add it to Viber +2348076821983

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.