Dobro jutro
Otvorim forum i prvo mi zpadne Yrin post u oko, pa ti si zeno stvarno nas duhovni vodja, svaka cast.
A Nina, znam da nije bas neka opcija, al zar te ne mogu recimo u zg prebacit, u petrovu, barem 2-3 tj, vjerujem da imaju i vise iskustva s takvim dijagnozama i rizicnim trudnicama. Tesko bi ti bilo biti odvojena od obitelji, ali cisto da ti i bebica budete u sigurnim rukama do sigurnih tjedana
Nina saljem veliki zagrljaj i zelim da ti i tvoja bebica sve izgurate bez vecih problema.
Jesi razmišljala ako budu u sb opet komplicirali traziti uputnicu za zg? Nije ni tu bas sve ultramoderno, ali je ipak bolje opremljeno od drugih gradova....
Eto i frajla i ja u isti tren predlazemo zg.
Moji su u slavoniji i znam da sve manje bolnice vole poslat za zg cim u nesto nisu sigurni i cim im se pojavi nesto sto ne vidjaju svaki dan.
Pa ne vidim zasto bi se onda igrali s trudnicom.
Moja prijateljica je radi autoimune bolesti lezala u petrovoj 4 mj i vec su joj isli na zivce, ali dr koja ju je vodila je rekla da njima ide u korist svaka trudnoca koja dodje do termina i bebica se rodi ziva i zdrava i da sve te pretrage koje njoj rade kostaju bolnicu manje nego jedan dan intenzivne neonatoloske skrbi za bebu s komplikacijama koje su mogli sprijeciti.
Nisu uvjeti bajni, daleko od toga, al radje 3-4 tj pregrmit i ici kuci sa zdravom i sretnom bebom rodjenom u terminu
Jutro... Nina, ne daj se, izdrzi...samo pozitivno razmisljanje..😍 Jutros opet neka juzina, idealna za lezarinu...a moran u kupovinu za pripremu rodjendana..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dobro jutro!
Yra zaista svaka čast što redovito uspijevaš pronaći riječi pune podrške za bilo koju od nas ovdje! ❤ U svakom takvom postu se nađe pokoja riječ i za one koje nisu u problemima, nešto što se odnosi na svaku od nas.
Nina stvarno razmisli o tome da tražiš uputnicu za Zg. Imam jednu poznanicu koja taman leži u Petrovoj da izgura drugu trudnoću do kraja zbog raznoraznih komplikacija, također iz Slavonije.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nina samo hrabro i smireno!! Nadam se da će sve biti u redu!! 💕 Ako nisi sigurna u njihovu stručnost i njegu pitaj za odlazak u Zagreb. Vaše zdravlje je sada najvažnije.
Nina jedino što mogu je potpisati post od Yra. Ne sumnjam ja da će On dati da izvučeš potrebnu snagu u danim trenucima.
Nina sretno i drži se, meni sestrična ima trombofiliju koju je sasvim slučajno otkrila prije trudnoće. Sad ima dečkića od 2 god i sve ok prošlo. Evo da javim pregled prošao super, bebica super,zatvorena,od 37 tjedna idemo na Sv.Duh. to mi je u petak, pripremit se na čekanje od 2,3 sata na pregled.
Lekadol možete pit slobodno,i ja sam jučer za glavobolju. Rasturala me glava cijeli dan. Baš kaže gin.slobodno popij nemoj se mučiti.
Za tocno tjedan dana prvi pregled u TA, e sad vec postaje ozbiljno 😀
Danas 37tt 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji