Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Ožujak 2018. 08:02

Dobro jutro
    Otvorim forum i prvo mi zpadne Yrin post u oko, pa ti si zeno stvarno nas duhovni vodja, svaka cast.
    A Nina, znam da nije bas neka opcija, al zar te ne mogu recimo u zg prebacit, u petrovu, barem 2-3 tj, vjerujem da imaju i vise iskustva s takvim dijagnozama i rizicnim trudnicama. Tesko bi ti bilo biti odvojena od obitelji, ali cisto da ti i bebica budete u sigurnim rukama do sigurnih tjedana

Frajla
    20. Ožujak 2018. 08:03

Nina saljem veliki zagrljaj i zelim da ti i tvoja bebica sve izgurate bez vecih problema.
    Jesi razmišljala ako budu u sb opet komplicirali traziti uputnicu za zg? Nije ni tu bas sve ultramoderno, ali je ipak bolje opremljeno od drugih gradova....

20. Ožujak 2018. 08:21

Eto i frajla i ja u isti tren predlazemo zg. 
    Moji su u slavoniji i znam da sve manje bolnice vole poslat za zg cim u nesto nisu sigurni i cim im se pojavi nesto sto ne vidjaju svaki dan. 
    Pa ne vidim zasto bi se onda igrali s trudnicom. 
    Moja prijateljica je radi autoimune bolesti lezala u petrovoj 4 mj i vec su joj isli na zivce, ali dr koja ju je vodila je rekla da njima ide u korist svaka trudnoca koja dodje do termina i bebica se rodi ziva i zdrava i da sve te pretrage koje njoj rade kostaju bolnicu manje nego jedan dan intenzivne neonatoloske skrbi za bebu s komplikacijama koje su mogli sprijeciti.
    Nisu uvjeti bajni, daleko od toga, al radje 3-4 tj pregrmit i ici kuci sa zdravom i sretnom bebom rodjenom u terminu

Dare12
    20. Ožujak 2018. 08:25

Jutro... Nina, ne daj se, izdrzi...samo pozitivno razmisljanje..😍 Jutros opet neka juzina, idealna za lezarinu...a moran u kupovinu za pripremu rodjendana..

Meni je ovako bilo prije 4 godine...❤
    Meni je ovako bilo prije 4 godine...❤

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Sarita_00
    20. Ožujak 2018. 08:37

Dobro jutro! 
    Yra zaista svaka čast što redovito uspijevaš pronaći riječi pune podrške za bilo koju od nas ovdje! ❤ U svakom takvom postu se nađe pokoja riječ i za one koje nisu u problemima, nešto što se odnosi na svaku od nas. 
    Nina stvarno razmisli o tome da tražiš uputnicu za Zg. Imam jednu poznanicu koja taman leži u Petrovoj da izgura drugu trudnoću do kraja zbog raznoraznih komplikacija, također iz Slavonije. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• LilyVanily
    20. Ožujak 2018. 08:55

Nina samo hrabro i smireno!! Nadam se da će sve biti u redu!! 💕 Ako nisi sigurna u njihovu stručnost i njegu pitaj za odlazak u Zagreb. Vaše zdravlje je sada najvažnije.

• Student24
    20. Ožujak 2018. 09:25

Nina jedino što mogu je potpisati post od Yra. Ne sumnjam ja da će On dati da izvučeš potrebnu snagu u danim trenucima. 

• Ina30
    20. Ožujak 2018. 09:33

Nina sretno i drži se, meni sestrična ima trombofiliju koju je sasvim slučajno otkrila prije trudnoće. Sad ima dečkića od 2 god i sve ok prošlo. Evo da javim pregled prošao super, bebica super,zatvorena,od 37 tjedna idemo na Sv.Duh. to mi je u petak, pripremit se na čekanje od 2,3 sata na pregled.
    Lekadol možete pit slobodno,i ja sam jučer za glavobolju. Rasturala me glava cijeli dan. Baš kaže gin.slobodno popij nemoj se mučiti.

• ita87
    20. Ožujak 2018. 09:47

Nina drzi se, bit ce to sve dobro na kraju.

• ita87
    20. Ožujak 2018. 09:49

Za tocno tjedan dana prvi pregled u TA, e sad vec postaje ozbiljno 😀
    Danas 37tt 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.