Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ina30
    20. Ožujak 2018. 10:08

ita87

Za tocno tjedan dana prvi pregled u TA, e sad vec postaje ozbiljno 😀
    Danas 37tt 😍

Krećemo lagano  bome da, rekla mi kako sam drugog sina rodila jako brzo sad na prvi pritisak šibaj u rodilište. 

20. Ožujak 2018. 10:21

Jutro!
    Nina javi nam sto ce ti reci! Sretno!
    Ita ti si vec u terminu!?!? Pa do jucer se nije znalo da si trudna 😂😂😂 sliku da te vidimo 😘
    Ja se sad probudila. Nisam ni jela jos.
    Di su Panda i Honey?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    20. Ožujak 2018. 10:26

Hahaha proudy, bila sam u Gar za vikend, dosta ljudi se zacudilo kad me vidjelo 😂😂
    Ja jela vec dvaput dosad, budna od 6 😀
    Slika kasnije kad ustanem iz kauca haha

Honey
    20. Ožujak 2018. 10:43

Jutro!  Yra i Ita pa vi u terminu 😍🎉🎉🎉🎉 
    Dare super ti je slika haha zgodna bila i ostala! Tko bi rekao da je 24h razlike hahaha eto neka ti i sad bude tako easy. Kad je senioru rođendan? Ma ne sumnjam da ces ti to sve sredit na vrijeme! 
    Mene ova moja izluduje, slabo se javlja skroz, ima da zivci izgore do slijedeceg pregleda. 

Mama mia
    20. Ožujak 2018. 11:06

Jutro cure! Nina drzi se, sve ce biti u redu. Ita ja sutra punim 37 tt i vec me pomalo strah. 😂

Katuska99
    20. Ožujak 2018. 11:14

Curke bok :) evo ja opet u vinogradskoj, sad cekam u trudnickoj... za bris i da napokon pitam svog dokrota sve sto mi ova jucer nije mogla odgovorit🤯
    Nina sretno, yra ti je sve predivno napisala, sve sto i mi ostali mislimo a tesko nam se izrazit..💕 sve ce bit ok
    Jooj bas mi je brzo proslo sve ovo, ne mogu vjerovat da imam jos manje od 5 tjedana do poroda😱
    Sjecam se kad su panda i honey bile ravne ko daska🤣
    Evo moje nakon sto god 🤣

EveM
    20. Ožujak 2018. 11:20

Jutro cure! Lagano se ulazi u termin... bit ce zanimljivi tjedni pred nama..
    Meni sutra punih 39 tt i svi su nesto uzbudjeni oko mene.. m pogotovo. On ne moze docekati... a ja- kao da se to meni ne dogadja.. bas cudno. Nisam inace panicar, ali nisam ni ocekivala da cu biti tako mirna.
    Nocas sam tako lose spavala( odnosno nespavala).. a i kad sam zaspala imala sam takve nocne more da sam muza probudila trzajima.. i naravno sva mokra bila...

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

20. Ožujak 2018. 11:37

Honey mala te odlucila zaje... Nek se odmah zna tko je sefica 😂
    Ita evo i ja sam jela napokon 😁
    Dare uvijek ista 😍
    Katuska 😍😍😍 sretno i javi sto ti je rekao!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    20. Ožujak 2018. 11:54

Ivana 1603

Jutro cure! Nina drzi se, sve ce biti u redu. Ita ja sutra punim 37 tt i vec me pomalo strah. 😂

Sigurno te nije vise strah nego mene 😂😂😂
    Strah da necu na vrijeme skuziti sta trebam skuziti hahaha
    Jel imas kakav iscjedak, ja ga bas primijetila sad. Udarci poceli boljeti pravo 😁

Mama mia
    20. Ožujak 2018. 12:01

ita87

Ivana 1603

Sigurno te nije vise strah nego mene 😂😂😂
    Strah da necu na vrijeme skuziti sta trebam skuziti hahaha
    Jel imas kakav iscjedak, ja ga bas primijetila sad. Udarci poceli boljeti pravo 😁

Pitanje je hocu li i ja skuzit posto mi je prv trudnoca. Ja sam imala bijeli iscjedak, koristila vagitorije doktor kaze da to nije toliko strasno.  Sad se ne mogu odvojiti od wc nikako stalno me pritisce pa moram ic 🤣😂😂😂...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.