Ajme zivote i snijegu...vidjela da je poceo padat i reko ma nece to bas...onda su mi muza digli u pola 3 ujutro u zimsku sluzbu i vec sam znala da nema spavanja dalje...rekla mu da donese jastuk za "dojenje" iz boravka mozda cu se moci bolje namjestiti!!! Znaci zene moje...ja od kad sam trudna nisam se tak dobro naspavala, opet budila sam se kak sam se okretala al odmah dalje zaspala, divota jedna, jedva ce ustala u 10!! Sad ga svaku vecer nosim.u krevet! 🤗🤗
Jucer sam sva nikakva bila, nekak mi je sumavo bilo u glavi, mjerila tlak 140/100, pa legnem i smiri se na 130/90...danas opet malo luduje i evo opet imam.fobije o prijevremenom.porodu zbog tlaka...😭😭😧😧😦😦
Ja isto loše spavam. Budim se po noći, pa na wc. Pa se ne mogu namjestit. A ovo vrijeme ti utječe na tlak. Onda se još malo uspaničarimo i eto ti. Mene ti isto povremeno peru strahovi. Samo čekam da dođem do 36 tjedna pa si mislim onda bu lakše
Dobar dan zene!! Hvala vam svima na podrsci Evo jutros su nas otpustili uz nastavak mirovanja...sve je ok...beba napreduje, sad smo na 2800, plodne vode ima dovoljno, protoci uredni, ctg uredan, ma sve super...sutra ulazimo u 37. Tjedan pa mi je odma u glavi lakse i da krene porod...e i da, 2 prsta sam otvorena sad...pozdravljamo vas svih napokon s naseg kauca
Evo me s uzv-a.. sve ok, curka ima 2450g. Opet obujam trbuha manji, cak ovaj put vise jos, ali kaze dr da je to ok u odnosu na kilazu. Nije bilo mog dr, a to mrzim🤯 tako da moram doc i sutra u trudnicku kad je on jer mi mora briz uzet. Htjela pitat za svrbez i otecenost i veli sve njega sutra pitajte. Omg kao da ona nije dr. Al ok, bitno da je Nola dobro💕
Evo me s uzv-a.. sve ok, curka ima 2450g. Opet obujam trbuha manji, cak ovaj put vise jos, ali kaze dr da je to ok u odnosu na kilazu. Nije bilo mog dr, a to mrzim🤯 tako da moram doc i sutra u trudnicku kad je on jer mi mora briz uzet. Htjela pitat za svrbez i otecenost i veli sve njega sutra pitajte. Omg kao da ona nije dr. Al ok, bitno da je Nola dobro💕
Obozavam to njihovo predji brigo na drugoga.
Bitno da je curica dobro, a vjerujem da je i sve ostalo isto tako ;)
Dobar dan zene!! Hvala vam svima na podrsciEvo jutros su nas otpustili uz nastavak mirovanja…sve je ok…beba napreduje, sad smo na 2800, plodne vode ima dovoljno, protoci uredni, ctg uredan, ma sve super…sutra ulazimo u 37. Tjedan pa mi je odma u glavi lakse i da krene porod…e i da, 2 prsta sam otvorena sad…pozdravljamo vas svih napokon s naseg kauca
Drago mi je da si dobro... ja u petak opet imam pregled. Sad me sve vise strah blizi se kraj 😂😂😁
Ajme zivote i snijegu…vidjela da je poceo padat i reko ma nece to bas…onda su mi muza digli u pola 3 ujutro u zimsku sluzbu i vec sam znala da nema spavanja dalje…rekla mu da donese jastuk za "dojenje" iz boravka mozda cu se moci bolje namjestiti!!! Znaci zene moje…ja od kad sam trudna nisam se tak dobro naspavala, opet budila sam se kak sam se okretala al odmah dalje zaspala, divota jedna, jedva ce ustala u 10!! Sad ga svaku vecer nosim.u krevet! 🤗🤗
Jucer sam sva nikakva bila, nekak mi je sumavo bilo u glavi, mjerila tlak 140/100, pa legnem i smiri se na 130/90…danas opet malo luduje i evo opet imam.fobije o prijevremenom.porodu zbog tlaka…😭😭😧😧😦😦
Pazi si na tlak, da ti ne krene divljat. Meni je zadnji put na pregledu bio 130/90 pa su mi rekli da si pazim i mjerim jer je to kao zadnji koji se tolerira. Meni je doma vise manje nizak ili normalan.
Samo ti njega povremeno izmjeri, bit ce dobro 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj Proudy, uglavnom ma svakom.pregledu mi je visok i onda mjere opet nakon pregleda i vide da pada...mjerim ga ja svaki dan, jos se stvarno ponekad pitam zar se nebi trebala osjecati drugacije ako je visi nego treba biti, a ja potpuno normalno! Jedino sam jucer bas osjetila kako mi nabija srce pa sam isla izmjeriti...
Cure,drago mi je da je sve ok na pregledima, nek tako i ostane!! 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji