Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    19. Ožujak 2018. 07:30

Panda, ko danas koga pusta?! Svi gledaju sebe..bljuv! Nina, vibre da brzo prodje i danije nista strasno..❤

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bublica123
    19. Ožujak 2018. 07:31

Jutro...ja svako malo banem ko padobranac🙈🙈🙈cisto da me ne zaboravite...ja sutra pocinjem s petrovom trudnickom ambulantom zbog mog dijabetesa od 5.1🙄🙄🙄🙄...imam u uzv tamo
    Katuska provjeravaj si tlak...mislim da je jednom prilikom ena spomenula da me bi trebao biti visi od 80...panda ima pravo za sol...pokusaj smanjiti unos
    🐼lijepe su ti cipelice, i moja prasica se gura non stop...neka se sad ispuca u trbuhu pa da bude fino mirna kad se rodi😅😅😅😅

Sarita_00
    19. Ožujak 2018. 07:49

Dobro jutro! 
    Nina nadam se da je maleni bolje. 
    Panda nije da su me baš nešto oduševile. Imala sam ulja i tijesta po cijelom stolu i samo se nasekirala. Ono, ok su, ali ništa posebno da sad zaslužuju toliku prašinu. A mileramku sam pravila prvi puta. Skroz sam ju gledala, ali uvijek su moje mudrolije došle na red prije nje. 😂 Čak je i mm rekao da mu je baš dobra, a on je inače tip za što više kreme, po mogućnosti čokoladne, i bez voća. 
    Dare baš to, svi gledaju samo sebe. Nekad imam dojam da se okrenu na drugu stranu kad vide trudnicu da ispadne da ju nisu vidjeli, pa ju zato nisu pustili. 
    Mi se bacamo na krečenje. Tj. mm se baca na krečenje, a ja ću biti potrčko 😂 Koliko mi bude dozvolio jer je zadnjih dana baš jako zaštitnički nastrojen. 
    Znam da vrijeme nije neko za uživanje, ali uživajte 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    19. Ožujak 2018. 07:56

panda102

Litta ako zelis poslat cu mail pa cu ih pitati da li dostavljaju?

Panda ne treba, hvala. Srce si.  Pisalo bi da dostavljaju. 
    Mene sinoc opet mucili grcevi u nogama. Noga mi se bas ukoci. Pijem magnezij od bioelectre ali ocito mi nije dovoljno. Sad cu si kupiti od twinlaba, citala sam da je bolja iskoristivost pa cu probati s tim. 

• Litta
    19. Ožujak 2018. 08:00

pikica3

Jutro…ja svako malo banem ko padobranac🙈🙈🙈cisto da me ne zaboravite…ja sutra pocinjem s petrovom trudnickom ambulantom zbog mog dijabetesa od 5.1🙄🙄🙄🙄…imam u uzv tamo
    Katuska provjeravaj si tlak…mislim da je jednom prilikom ena spomenula da me bi trebao biti visi od 80…panda ima pravo za sol…pokusaj smanjiti unos
    🐼lijepe su ti cipelice, i moja prasica se gura non stop…neka se sad ispuca u trbuhu pa da bude fino mirna kad se rodi😅😅😅😅

Kakvi su ti drugi nalazi za secer? Jesi imala jos neku indikakaciju pa te salju u trudnicku ambulantu ili samo zbog 5.1. Meni je isto tako pa mi nitko nije spominjao. 

Frajla
    19. Ožujak 2018. 08:09

Litta

Je li netko narucivao nesto iz baby center iz Slovenije? Imaju akciju na nesto a kod nas nije akcija ali ne mogu naci dostavljaju li u hr i kolika im je dostava. S obzirom da imaju tu ducane mozda ni ne dostavljaju. Jos je sutra akcija a ne stignem do ilirske bistrice.

Moze se naruciti, ali da odes na neki petrol u slo po to. Pa sad ovisi kolika ti je usteda. Nama se isplatilo uzeti kolica tako. Platili pouzecem tamo na benzi.

Bublica123
    19. Ožujak 2018. 09:16

Litta

pikica3

Jutro…ja svako malo banem ko padobranac🙈🙈🙈cisto da me ne zaboravite…ja sutra pocinjem s petrovom trudnickom ambulantom zbog mog dijabetesa od 5.1🙄🙄🙄🙄…imam u uzv tamo
    Katuska provjeravaj si tlak…mislim da je jednom prilikom ena spomenula da me bi trebao biti visi od 80…panda ima pravo za sol…pokusaj smanjiti unos
    🐼lijepe su ti cipelice, i moja prasica se gura non stop…neka se sad ispuca u trbuhu pa da bude fino mirna kad se rodi😅😅😅😅

Kakvi su ti drugi nalazi za secer? Jesi imala jos neku indikakaciju pa te salju u trudnicku ambulantu ili samo zbog 5.1. Meni je isto tako pa mi nitko nije spominjao.

Drugi su super...samo zbog 5.1...ma...rekao mi dok.da to nije secer po njemu al da me mora poslat u trudnicku jer kao tako moraju...ma ovisi od doktora do doktora...meni ovako pao grah🙄🙄🙄

19. Ožujak 2018. 10:07

Jutro cure!
    Evo moj frajer veliki i ja smo doma. Kaj je ovo vani? Fakat mi je dosta snijega vec,  pa kaj cu po zimi radjat!?! Uzas!
    Nisam popamtila puno.
    Nina,  nadam se da ce maleni brzo ozdraviti! 
    Panda,  bolje da se mice nego da se ne mice,  dobro je to sve.
    Mene moj jos nije uspio probuditi ni jednom,  ali kad god da se probudim za pisanje po noci,  on tuce. Show program kod njega krece uvijek iz 23sata navecer.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    19. Ožujak 2018. 10:18

jutro! :)
    Opet snijeg. sinoc kad smo vidjeli da pada zakljucili da je pametno kaj sam ja oprala i skafander. Nikad se ne zna. :D 
    Mi se spustili ispod mjesec dana. jucer je bio neobicno zivahan. ovaj tjedan imam puno obaveza tako da ce proletiti... 
    Svima zelim zdrav i ugodan tjedan! 

EveM
    19. Ožujak 2018. 10:49

Jutro! Ili dobar dan! Kako kome... vani je brrr.. ja sam jutros ipak morala van. Bebac je bebac. Obavila pregled. Sve je ok. Otvorena 1 prst.
    Student- da znas da sam si ja na skafander pomislila.. samo ga ja nemam. Isla za tim da ce cvijece cvasti dok ja rodim.. ali figa..

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.