Do sad sam 11,5kg u plusu, ali, vjerujte mi, zbog dijastaze ću nakon poroda još duuuugo izgledati kao u 6. mj trudnoće.
Možda me tko pusti iapred sebe na blagajni u Konzumu...
Je li normalno da me udara jutros od 4? Budila me. I citav dan udara, proteze se. Jos nije prestala. Bas zna bit bolno. I tvrd mi je trbuh jer se stalno mrdaaaaa. Magnezij sam popila ali nista. Inace je aktivna ali danaa je pretjerala.
Je li netko narucivao nesto iz baby center iz Slovenije? Imaju akciju na nesto a kod nas nije akcija ali ne mogu naci dostavljaju li u hr i kolika im je dostava. S obzirom da imaju tu ducane mozda ni ne dostavljaju. Jos je sutra akcija a ne stignem do ilirske bistrice.
Litta stvari kupljene u internet trgovini se dostavljaju samo na podrucju Slovenije. Nazalost..
Hvala Panda. Pokusala sam kao naruciti pa mi je dopustilo da izaberem hr i mislila sam da mozda postoji sansa da dostavljaju.
A nista, kupit cu tu.
Vecer cure.
Sori svima nema me dan dva.Mali od Cetvrtka zakurio temp. 39.2;39.5,39.7 i tako unedogled.Od Petka uz temp. i povracanje,a od jucer uz sve to jos i proljev.
Sad je u bolnici od jucer pa ce valjda biti bolje.
Vidim kod vas ima svega,otecenih ruku,nogu,kiflica,kolaca 😊…..
Bas ga je jako pogodilo. Sto ga je neka viroza uhvatila? Dobro da je tamo, da ne bi doma dehidrirao. Mozda se brzo smiri. Obicno 3-4 dana pa bude ok.
Vecer cure.
Sori svima nema me dan dva.Mali od Cetvrtka zakurio temp. 39.2;39.5,39.7 i tako unedogled.Od Petka uz temp. i povracanje,a od jucer uz sve to jos i proljev.
Sad je u bolnici od jucer pa ce valjda biti bolje.
Držim fige da sve brzo prođe i što prije bude u tvom naručju!
Panda, negdje sam čitala da su u 28-30. tt najživahniji.
Dobro jutro, opet pada snijeg
Sarita kakve su Albertove bile, da li si dodavala kis? Mileramka je top, moj je puno voli.
Katuska javi danas novosti s pregleda
Ina i ti si kupila hahaha ali izgleda morat cemo jos sacekati da se ovaj snijeg otopi da bi ih nosile..
Honey se častila tortom jučer kao i Sarita, ja sam redom Milke, nisam mogla da odolim, zato je žgaravica bila na vrhuncu, kao i skakanje Sarči... nema joj više čokolade do prve godine života
Mene Yra niko ne pušta ispred svi me ignorišu, jedino mi je neki dan teta u Mercatoru unijela paket sa namirnicama u auto
Znači izdržim još ovaj i sljedeći tjedan i onda se smiri malo ova princeska moja ahahaa sumnjam Bgm.
NINA čuvajte se, svi su još bolesni. Ti ne možeš biti s njim, koliko je star?
Jutro...aj niste puno stigle napisat od prekjucer..😂😂😂 Ja moram ic dogovorit Senioru proslavu rodjendana, prekosutra mu je, uopce nisam cekala zadnji tren..😂😂😂 Sutra moram ic kupit stvari za bolnicu i pripremit sve za bebana do 30tt, ne daj Boze da zalegnem. 😱 Ja u niti jednoj trudnoci nisam naticala, iako nisam dobila mali kg.
IvaB, dobrodosla..😍
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji