Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    18. Ožujak 2018. 19:58

Do sad sam 11,5kg u plusu, ali, vjerujte mi, zbog dijastaze ću nakon poroda još duuuugo izgledati kao u 6. mj trudnoće.
    Možda me tko pusti iapred sebe na blagajni u Konzumu...

panda102
    18. Ožujak 2018. 20:02

Je li normalno da me udara jutros od 4? Budila me. I citav dan udara, proteze se. Jos nije prestala. Bas zna bit bolno. I tvrd mi je trbuh jer se stalno mrdaaaaa. Magnezij sam popila ali nista. Inace je aktivna ali danaa je pretjerala. 

• Litta
    18. Ožujak 2018. 21:05

Je li netko narucivao nesto iz baby center iz Slovenije? Imaju akciju na nesto a kod nas nije akcija ali ne mogu naci dostavljaju li u hr i kolika im je dostava. S obzirom da imaju tu ducane mozda ni ne dostavljaju. Jos je sutra akcija a ne stignem do ilirske bistrice.

panda102
    18. Ožujak 2018. 21:10

Litta stvari kupljene u internet trgovini se dostavljaju samo na podrucju Slovenije. Nazalost..

• Litta
    18. Ožujak 2018. 21:52

Hvala Panda. Pokusala sam kao naruciti pa mi je dopustilo da izaberem hr i mislila sam da mozda postoji sansa da dostavljaju. 
    A nista, kupit cu tu. 

• Litta
    18. Ožujak 2018. 22:02

NINA

Vecer cure.
    Sori svima nema me dan dva.Mali od Cetvrtka zakurio temp. 39.2;39.5,39.7 i tako unedogled.Od Petka uz temp. i povracanje,a od jucer uz sve to jos i proljev.
    Sad je u bolnici od jucer pa ce valjda biti bolje.
    Vidim kod vas ima svega,otecenih ruku,nogu,kiflica,kolaca 😊…..

Bas ga je jako pogodilo. Sto ga je neka viroza uhvatila? Dobro da je tamo, da ne bi doma dehidrirao. Mozda se brzo smiri. Obicno 3-4 dana pa bude ok. 

yra
    18. Ožujak 2018. 22:08

NINA

Vecer cure.
    Sori svima nema me dan dva.Mali od Cetvrtka zakurio temp. 39.2;39.5,39.7 i tako unedogled.Od Petka uz temp. i povracanje,a od jucer uz sve to jos i proljev.
    Sad je u bolnici od jucer pa ce valjda biti bolje.

Držim fige da sve brzo prođe i što prije bude u tvom naručju!
    Panda, negdje sam čitala da su u 28-30. tt najživahniji.

panda102
    19. Ožujak 2018. 07:06

Litta ako zelis poslat cu mail pa cu ih pitati da li dostavljaju?

panda102
    19. Ožujak 2018. 07:19

Dobro jutro, opet pada snijeg
    Sarita kakve su Albertove bile, da li si dodavala kis? Mileramka je top, moj je puno voli. 
    Katuska javi danas novosti s pregleda 
    Ina i ti si kupila hahaha ali izgleda morat cemo jos sacekati da se ovaj snijeg otopi da bi ih nosile.. 
    Honey se častila tortom jučer kao i Sarita, ja sam redom Milke, nisam mogla da odolim, zato je žgaravica bila na vrhuncu, kao i skakanje Sarči... nema joj više čokolade do prve godine života 
    Mene Yra niko ne pušta ispred svi me ignorišu, jedino mi je neki dan teta u Mercatoru unijela paket sa namirnicama u auto 
    Znači izdržim još ovaj i sljedeći tjedan i onda se smiri malo ova princeska moja ahahaa sumnjam Bgm. 
    NINA čuvajte se, svi su još bolesni. Ti ne možeš biti s njim, koliko je star? 

Dare12
    19. Ožujak 2018. 07:28

Jutro...aj niste puno stigle napisat od prekjucer..😂😂😂 Ja moram ic dogovorit Senioru proslavu rodjendana, prekosutra mu je, uopce nisam cekala zadnji tren..😂😂😂 Sutra moram ic kupit stvari za bolnicu i pripremit sve za bebana do 30tt, ne daj Boze da zalegnem. 😱 Ja u niti jednoj trudnoci nisam naticala, iako nisam dobila mali kg. 
    IvaB, dobrodosla..😍

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.