Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Takutaka1
    20. Ožujak 2018. 12:01

Nina bas je tesko citat tvoju pricu, milijun briga nad glavon...al moras hrabro i pozitivno naprid! Drzim fige da sve bude u redu! 😍
    Sritno svim zenama na pregledima danas!
    Ita i Yra prikljucujemo vam se i mi, danas tocno 37. tt 😊😊
    Katuska prekrasna si 😁 
    Evo i nas, mi dane provodimo u pidami i muzevim majicama pa ne obracajte pozornost na to 😂😂

37. tt
    37. tt

panda102
    20. Ožujak 2018. 12:23

Hi hi 
    Evo mene... došla zamjena pa se mora i raditi...
    Zrinchy nadam se da si bolje, ja sam skidala lekadolom, znojenjem, domaćim sirćetom u čarapama, rendanim krompirom u čarapama.... i tuširanje mlakom vodom, ali to samo iznad 38. Brzo nam ozdravi 
    Draga NINA. želim vam sve najbolje, da prođe bezbolno i da najprije ozdravi tvoj sin pa da rodiš bez ikakvih problema. Mnogo mi je žao što se moraš boriti i živjeti u takvoj neizvjeznosti, što ne možeš uživati u trudnoći, ali uživat ćeš poslije aBd, molim Boga da ti podari snagu i strpljenje.  Javi se---
    Sarita i nas čeka krečenje, moj je rekao da će on krečit. I on meni ne da više ništa radit, prepao se trbuha hahahha.
    A luk <3 to je moja najveća ljubav i ljuto naravno. Kupila sam si neke faferone u Lidlu, aj jesu dobre i ljute mmmmmmm. I kupila sam si čili mljeven u maslinovom ulju, u sve ubacujem, moj plače u wc-u, a meni ništa ne smeta, volim ljuto.
    Honey žao mi je zbog žgaravice, što i tebe muči. Zeza Nikol, tvoja mirna, moja ubi... ti imaš još malo do pregleda, brzo će to :*
    Yra svaka riječ na mjestu <3
    Odoh dodati ovu cath na viberu ehhehe kakvi su ovo upadi ?!
    Baby zao mi je zbog tvog imena, što ne možeš još promjeniti, kako se kontaktira admin ne znam....
    Joj Dare Dare a gledaj vremena sad, kod nas snijeg pada, pa ubuđao se više .... šta kaže sin, sretan ti osmi mart tata hahaha oplakala sam
    Ita ma imaš još vremena, stigneš negdje avionom hahahaha
    Proudy u sam, nego ova ženska mi ne da računaru prići a preko mob mi mrsko ahhaahha jesi li bolje danas ? 
    Katuska hahahaha ravna sam bila da da, a sad Bgm ne mogu tako reći. Sad se dignula gore negdje, jedva dišem. Nadam se da ćeš danas dobiti neke konkretne odgovore. 
    EveM uuuu u terminu :D ma samo polahko, nema panike :) 
    Takutaka divna, ma pusti majice, i meni već u svakoj viri stomak hahaha moram i ja posegnuti za muževim :D
    Gumbek još ne znaš spol jelde? Ivana , Lilly i ostale ako sam koga preskočila pusaaaa 

Katuska99
    20. Ožujak 2018. 12:30

Cure evo me, sve ok, zatvorena, tlak dobar. Cak sam isla i na ctg koji je isto uredan. 
    Dok sam lezala zenska neka je radjala i toliko urlala da sam se ja pocela trest od muke🤣 i onda sam cula malu bebicu kak place🤭😍😍😍😍

• Litta
    20. Ožujak 2018. 12:40

Nina žao mi je zbog tvoje situacije, javi nam novosti i drži se. 
    Ita Yra još malo :)
    Panda izdrži još malo i gotovo s poslom. Bliži se godišnji i porodiljni.
    Ja sam sinoć skroz malo spavala, inače nemam problem s nesanicom. Danas sam sva nikakva, tlak mi nizak, vrti mi se, valjda ovo vrijeme isto utječe na to sve. 

• ita87
    20. Ožujak 2018. 13:04

Haha panda nemoj zamjenu nauciti da tipka na poslu 😂😂
    I nemoj mi trljat sol na ranu s putovanjima 😆
    Katuska super za pregled!
    Bas me zanima jel cu ja vristat na porodu hahaha uopce to ne mogu zamislit 🤣🤣
    A bebica 😍

Bublica123
    20. Ožujak 2018. 13:09

Evo i nas.. gotov pregled...doktor me nije odmah spicio radit profile nego moram ponoviti ogtt..i to odmah sutra🙄🙄🙄 ..bila na uzv...doktorica kaze da je sve super, ima dovoljno plodne vode i curica ima 1700g...i duuuge nogice☺☺☺

• ita87
    20. Ožujak 2018. 13:09

Katuska i Takutaka super obli trbusi, cak djeluju osuncani, moj je bijel hahaha
    Takutaka stigla sam te s trbuhom bez brige :D

• ita87
    20. Ožujak 2018. 13:11

Pikice al tebe maltretiraju s tim ogttom 😱😱
    Curica manekenka bude 😍

Bublica123
    20. Ožujak 2018. 13:25

ita87

Pikice al tebe maltretiraju s tim ogttom 😱😱
    Curica manekenka bude 😍

Pa bas su se namjerili na mene🙄🙄🙄🙄al ok...prezivjet cemo

Katuska99
    20. Ožujak 2018. 13:34

Z

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.