Katuska isto da si tudju ruku slikala 😔 probaj s manje soli. Baa mi je zao.
A stikle hmmm. Mogu na posao ali bezze mi kad idemo npr ovako u soping il u trgovinu po namirnice. Nisam nesto wao sredjena da bi bila u stiklama. Samo ja nemam nista ravno. Nemam nijedne baletanke nistaaaa. Samo jedne patike. A to nosim u ekstremnim situacijama hahahaha
Panda lijepe su. Ja ih inace nosim na posao. Mogu se dobro iskombinirati. Nisam tip za stikle iako imam uredski posao. Jedva da ih stavim kad idem negdje svecano. Svaka cast vama koje ih cesto nosite, lijepo mi ih je vidjeti ali brzo odustanem.
Ja nisam pocela naticati, doktor me svaki put na pregledu pita. Prsteni plivaju oko prsta. Sjecam se prijateljice koja kad je bila trudna nista nije mogla obuti, ogromni gleznjevi.
upravo ih kupila u Daichmanu,bile su 259kn sad su 199 kn. Najbrža kupnja ikad, ušla probala kupila hahahah. Prednost trudnoće nije me bilo volja filozofirat,gledat druge modele. To je to i bok.
Što se tiče ruku i oticanja,meni za sad ništa ali za svaki slučaj sam prstene skinula, jedino primjetim navečer da mi na nogama bude lagano urezano od čarapa.
Meni je peta od 3 cm štikla!
Hahahhaa ima nas još jedino kad baš moram onda ih obujem.
Hahahhaa ima nas jošjedino kad baš moram onda ih obujem.
Hahahaha ista stvar ...a sad su mi stopala ko dvije krafne u najšire čizme jedva stanem; u svim tenisicama mi je usko za poludit ... a gležnjeva nemam. Ali sve je to ok sad u trudnoći ... Sve se gledam i nadam se da je što više vode a što manje špeka... mislim ma možda je to sve voda ... a dobila 23kg sad u trudnoći
Hahahhaa ima nas jošjedino kad baš moram onda ih obujem.
Hahahaha ista stvar …a sad su mi stopala ko dvije krafne u najšire čizme jedva stanem; u svim tenisicama mi je usko za poludit … a gležnjeva nemam. Ali sve je to ok sad u trudnoći … Sve se gledam i nadam se da je što više vode a što manje špeka… mislim ma možda je to sve voda … a dobila 23kg sad u trudnoći
Ja dobila 14 do sad,sutra mi pregled, pa ćemo vidjet koliko sam još natovarila.
Svaka čast onima koje mogu dugo u štiklama. Ja isto ko yra sve više od 3 cm je štikla. Pokušavala sam ih nosit, ali se nismo sprijateljile. Ako baš moram, obujem ih na sat-dva, a obavezno imam balerinke i onda se preobuvam.
Nije nedjelja ako nema kolača, pa eto... A i da počastim samu sebe za stručni 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Uh, volim cheesecake!
Honey, ta torta, može li s orasima?
Sad sam ubila tri naranče kao od šale. Nije mi to bilo pametno. Ok, ok...bile su sitničke, skromne.
Ja sam inače za kolače kao da imam dvije lijeve ruke, ali je zato moja mlađa sestra pobrala sve gene za to. Radi savršeno fine torte.
Sortiraj odgovore
Najstariji