Panda točno su mi zamirisale 😍 Pa sam morala zamijesiti one slavne Albertove kifle, da vidim ja šta je to tako dobro u njima.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ma ovo su moje hahahahaha kakav Alber. A jesu i dosadni majko mila s njim. Ja uvijek s mlijekom zamjesim i maslacom. To mi je najbolje tijesto. Tako i za pizzu. Vama dobar tek mi smo jeli. Sad cu ici da si kupim oxfordice lijepe sam vidjela u Massu.
Uzivajte cure a Iva dobrodosla 🌟🌟🌟🌸🌸🌸🎀🎀🎀🎀
Treba mi oduzeti karticu aaaaaaaaa hhahahaha
Neko je obecao slikicu danas. Cekam 😍😍
Zrinchy mogao bi i moj sta skuhati danas. Izgleda da si je umislio da je on trudan. Svima govori ej ona kao da nije trudna. Nista joj nije tesko. Bice njemu !!!
Cure tlak mi je normalan uvijek, sad sam mjerila 120/80. Ne znam dal ima veze sto meni inace bez trudnoce lako oteknu noge i ruke ako sam npr drugo u stiklama, dugo hodam i sl. Mozda stvarno ima veze s kilama, ipak sam dobila 16-17 kila, to je fakat puno na moju visinu.
Evo ruka
Nadam se da je to sve ok, vec mi je pun kufer svako malo se zbog neceg stresirat🤯
Joj Katuska, bas su ti natekle... znam dosta cura sta su natekle u trudnoci.. navodno normalno ali ja bi se na tvom mjestu svakako posavjetovala s doktorom.
Panda- a jesam rekla da ti kartice treba uzeti?? Sad si s Sarci presla na sebe🤨😊
Ja sam danas za nista... izmorila me predhodna dva dana. Lijena nedjelja... ☺️☺️☺️
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Fak Katuska bas ti je nateknuta ruka, stvarno ocigledno 😲 Mozda stvarno previse soli unosis. Ja sam skuzila da mi se trazi puno vise soli ali se suzdrzavam maksimalno. Nemoj se sikirat prije reda, normalno je u trudnoci naoticat a mozda sutra za svaki slucaj trzni doktoricu cisto mira radi.
Panda i ja si planiram po oxfordice, neznam jos koliko cu dugo moci u stiklama, realno gledano ne jos dugo 😅 Al mi se neda, cekam da prode jos ovaj glupi snijeg koji najavljuju...
Ja pekla u cetvrtak kiflice, mm i ja pojeli cijelu tepsiju sami, tako da ne trzam na tvoju sliku, al su ti ispale lipo! Mi cemo danas za rucak juhu i kuhanu govedinu sa hrenom, a poslije cu smutit jednu caprese torticu da lagano zasladimo.
Eve odmaraj, zasluzila si da te dvore 💋
Što su to oksfordice???
IVAB, dobro nam došla!
Takutaka, sorry, ponekad mi pobjegne koja riječ na zg slengu.
Cure tlak mi je normalan uvijek, sad sam mjerila 120/80. Ne znam dal ima veze sto meni inace bez trudnoce lako oteknu noge i ruke ako sam npr drugo u stiklama, dugo hodam i sl. Mozda stvarno ima veze s kilama, ipak sam dobila 16-17 kila, to je fakat puno na moju visinu.
Evo ruka
Nadam se da je to sve ok, vec mi je pun kufer svako malo se zbog neceg stresirat🤯
Napomeni na iducem pregledu, al ja mislim da je to u visokoj trudnoci normalno ako nemas povisen tlak i ako nema proteina u mokraci.
Nekidan si i nalaze kontrolirala ako se dobro sjecam, i to ti je ok.
Od tih tvojih kila dio je sigurno voda, mora se to negdje vidjeti.
Ja sam isto sklona naoticanju i bez trudnoce, stikle mi izazivaju oticanje nogu i kad jedem jako slano vrlo brzo na prstima primjetim kako tesko skupim saku.
Da sutra taman idem na pregled pa cu ga pitat. Da gumbek i ja si tak mislim, bas imam osjecaj da sam puna te vode, svjesna sam ja da sam se zdebljala al bas djelujem naoteceno jako. A da tlak je ok, mokraca isto uvijek tako da se nadam da je to onda normalno.. ajde jos 35 dana bum zdurala🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji