Ja imam najviše 56 i 62 prvo sin se rodio dug 56 cm tako da je njemu 62 bilo za izlazak iz rodilišta,drugi sin 54 dug. Sad ćemo vidjet curu,mislim da će ona biti manja
Koliko su bili teški? Moj sad po femuru je kao 55cm… mala mi je bila 55cm i 4130 ali sam je dobra 2 tj. prenjela.
Prvi 4300g, drugi 4280g. Iza termina rođeni, prvi sin 12dana, drugi 7 dana.
Yra moja, jos kad bi ti ja razumila sta znaci "preko spigla" pokusavan skuzit iz konteksta al me ne ide hahahahaha

Ja imam najviše 56 i 62 prvo sin se rodio dug 56 cm tako da je njemu 62 bilo za izlazak iz rodilišta,drugi sin 54 dug. Sad ćemo vidjet curu,mislim da će ona biti manja
Koliko su bili teški? Moj sad po femuru je kao 55cm… mala mi je bila 55cm i 4130 ali sam je dobra 2 tj. prenjela.
Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana ...
Yra moja, jos kad bi ti ja razumila sta znaci "preko spigla"pokusavan skuzit iz konteksta al me ne ide hahahahaha
Hahaha preko ogledala :)
Ja ni nemam doma ogledalo 😂
Sredim sto uspijem po opipu, a onda dalje muz popravlja (obeco je u dobru i zlu 🤣)
Dolje me nitko vec dugo nije gledo, i bolje mi je tako. Zadnji put sam samo bris radila i to je to, bila gotova za cas.
A za robicu imam par komada iz c&a 56, racunam da su njihovi brojevi mali, a i bebo nece biti bas sitan ako ostane do termina unutri

Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana …
Hahah psihički sam se pripremila da će i cura nakon termina, pa će mi biti lakše. Za sad je težina točno u dan termina, u pon.imam pregled i baš me zanima kolika je. Al opet znam da znaju pogriješit u mjerama i do pola kg
Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana …
Hahah psihički sam se pripremila da će i cura nakon termina, pa će mi biti lakše. Za sad je težina točno u dan termina, u pon.imam pregled i baš me zanima kolika je. Al opet znam da znaju pogriješit u mjerama i do pola kg
Ja uspoređujem trudničke. Tu su negdje ... A bit ce 4 kg sad +/- 200g cca. Ma samo da to krene... Ja sam dobila 3 gela.da bi se 1 prst otvorila i onda rodila u 4h... :) Kad krene ce ic...ali neka samo krene
Ugrubo 😍😍😍😍
Divna je 😍❤😍❤

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro!!! Kako ste mi zene i vase bebice? Uh dobro je, niste previse pisale jucer, 4str to je ok, vec sam se prepala 😅 Mamasita je jucer bila malo na festici, od 1 do 10 navecer, super nam je bilo, bas sam se lijepo opustila sa drustvom. Danas laganini po kuci. Panda divne i tetre i kimbica 😍 Ja cu krenut poslije Uskrsa svakako. 🤔 Proudy gdje si ti zapela sa sopingom? Moram nac onu str.gdje si napisala da ides punom parom od 25tt 😜
Yra zao mi ako sam vas nasikirala 💋 Zeljezo mi je na donjoj granici uz kendural koji pijem. Kuzim ja da ima i od toga to kako se osjecam i morat cu malo jos sa prehranom to probat nadoknadit jer osjecam se opet ko ono na pocetku, samo sto je sad beba veca pa vise uzima sebi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji