Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    13. Ožujak 2018. 15:11

ProudMomy

Hahahahaha to je najmanje sto ocekujem od vas, da ste mi stalno tu! 😜
    Zrinchy i ja ti nekad hrcem isto, pa mi MOJA LJUBAV kaze: al ga testeris! 😂😂😂
    Proci ce kad rodimo 😂

hahahahaha ako me ne izbaci iz stana prije:))

panda102

Da da majica za MOJU LJUBAV , on si ju želi od septembra ali je malo škrt hehehhehe
    Joj kad je ovako lijepo vrijeme ja ko leptirić. Još sutra imam dejtttttttttttt, aj ne mogu čekati, prošli put sam se ono baaaaš baš zaljubila, sad ću još više sigurno <3 beba moja <3
    Naravno Zrinchy ima samo da ležim i jedem i tipkam ahhahahhaha jadan muž tvoj, sigurno govori lijepa Francuska hahhahha

[/url

Sarita_00
    13. Ožujak 2018. 15:16

Kako vam samo može pasti na pamet da vam dijete plače, a vi tu tipkate? 😛 
    Razumijem ja da dijete postane centar svijeta, ali baš ti nekad treba mjesto gdje ćeš se pojadat, pitat šta ti nije jasno i tak to. S obzirom da je većinu stvari bolje ne googlat jer ispadne da imaš još mjesec dana života. Ovaj forum je barem mjesto gdje nema tenzija i prigovaranja, a ima puno razumijevanja i podrške, mada se nikad u životu nismo vidjele. Ta podrška će pogotovo trebati nama kojima stiže prvo dijete. 
    E da, sad su mi pale na pamet one knjige o trudnoći, djetetovoj prvoj godini i slično. Jesam loša što nisam ništa od toga pročitala, a ni nemam namjeru u nekom skorijem planu? 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

13. Ožujak 2018. 15:17

I ja nekad pisem par postova za redom,  a stalo bi u jedan. Stalo bi,  da ne zaboravim,  al zaboravim.
    Pa cu radije napisati vise postova,  nego ispast nepristojna,  ako nekome to smeta jbg.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

13. Ožujak 2018. 15:25

ProudMomy

I ja nekad pisem par postova za redom, a stalo bi u jedan. Stalo bi, da ne zaboravim, al zaboravim.
    Pa cu radije napisati vise postova, nego ispast nepristojna, ako nekome to smeta jbg.

Haha ma nemoj me krivo shvatit
    Ono je vrlo specificno
    I ja znam napisat ponekad zaredom, ono posaljem i onda se sjezim jos necega
    Al nije da mi je svaka recenica prekibuta u pola i nastavljena u drugom postu 😂

13. Ožujak 2018. 15:33

Sarita_00

Razumijem ja da dijete postane centar svijeta, ali baš ti nekad treba mjesto gdje ćeš se pojadat, pitat šta ti nije jasno i tak to. S obzirom da je većinu stvari bolje ne googlat jer ispadne da imaš još mjesec dana života. Ovaj forum je barem mjesto gdje nema tenzija i prigovaranja, a ima puno razumijevanja i podrške, mada se nikad u životu nismo vidjele. Ta podrška će pogotovo trebati nama kojima stiže prvo dijete.
    E da, sad su mi pale na pamet one knjige o trudnoći, djetetovoj prvoj godini i slično. Jesam loša što nisam ništa od toga pročitala, a ni nemam namjeru u nekom skorijem planu?

Jedina stvar koju sam ja procitala je neka brosurica o dojenju koju sam dobila u rodilistu. 
    I gle, imam dijete koje je zdravo, sretno, veselo, jede, pije, piski, kaka, prica. 
    U knjigama je sve to u teoriji super, al mislim da se u nekim kriznim situacijama nit sjetis toga, a nit je sve to kod sve djece primjenjivo. Razvoj je bas individualan. A opet hoce tvoja beba prvo dobit gornje jedinice ili donje bit ce ti tako svejedno, samo da ju ne muci previse. 
    Evo recimo moje dijete dohranu nije prihvatilo maltene do 11 mj, 5 zlica je bio uspjeh, mogla sam dubit na glavi, animirat, lijepo servirat, pustit ju da izgladni, visit naglavacke. Nema sta nismo probali, da ju hrani netko drugi, da gleda tv, da pjevamo, da muz glumi majmuna, da jede u parku, u kolicima, da ju pustim da izgladni, da bude pasirano, komadici, kupovna, domaca, topla, hladna.
    I nigdje u knjizi neces naci sta u toj situaciji napravit. 

Zrinchy
    13. Ožujak 2018. 15:33

Sarita_00

Ma nisi Sarita, meni je moj dragi nabavio jedno 6 knjiga..prvo u svakoj piše dosta generalno, drugo imaš 6 različitih mišljenja. Više sam saznala tu na forumu:)
    Jedino mi je fora ona knjiga s razvojnim igrama za djecu, preporučuju koje igračke i kakve igre su najbolje za dijete sukladno dobi. Recimo nisam ni znala da bebe jače reagiraju na crno-bijele kontraste nego na boje. Zato preporučaju vrtuljak nad kinderbetom sa zebricama:)
    Naravno da se neću držati toga ko pijan plota, al ok je za usmjerit se malo, pogotovo ako ništ ne znaš kao ja:)

[/url

13. Ožujak 2018. 15:50

Zrinchy

Sarita_00

Ma nisi Sarita, meni je moj dragi nabavio jedno 6 knjiga..prvo u svakoj piše dosta generalno, drugo imaš 6 različitih mišljenja. Više sam saznala tu na forumu:)
    Jedino mi je fora ona knjiga s razvojnim igrama za djecu, preporučuju koje igračke i kakve igre su najbolje za dijete sukladno dobi. Recimo nisam ni znala da bebe jače reagiraju na crno-bijele kontraste nego na boje. Zato preporučaju vrtuljak nad kinderbetom sa zebricama:)
    Naravno da se neću držati toga ko pijan plota, al ok je za usmjerit se malo, pogotovo ako ništ ne znaš kao ja:)

Najbolje igracke ce biti one usput, kutijice, poklopcici, rolice od papira, suskave vrecice, zdjelice, casice i sve sta nije za njih. 
    Ja sam ulagala velik trud u pronalazak nekih didkatickih igracaka, dam ju svojoj curi, ona okrene 3 puta i baci. 
    Dam joj vrecicu za zamrzivac i 3 sarene zlicice unutra ubacim, dok sam znala kuhat dok je bila pored mene u sjedalici, a gle mala se zaigra 20 minuta 😅

Zrinchy
    13. Ožujak 2018. 15:59

Gumbek

Zrinchy

Sarita_00

Razumijem ja da dijete postane centar svijeta, ali baš ti nekad treba mjesto gdje ćeš se pojadat, pitat šta ti nije jasno i tak to. S obzirom da je većinu 

Najbolje igracke ce biti one usput, kutijice, poklopcici, rolice od papira, suskave vrecice, zdjelice, casice i sve sta nije za njih.
    Ja sam ulagala velik trud u pronalazak nekih didkatickih igracaka, dam ju svojoj curi, ona okrene 3 puta i baci.
    Dam joj vrecicu za zamrzivac i 3 sarene zlicice unutra ubacim, dok sam znala kuhat dok je bila pored mene u sjedalici, a gle mala se zaigra 20 minuta 😅

Ma jasno, kad su većtolko velike da si mogu uzet samo ono kaj ih interesira:)) al kad su male beb, kaj znaju:)
    Frendica mi je preporučila tu knjigu, njeni jako dobro reagiraju na predložene igre:)
    Da je pitat mog dragog, već bi Monopoly igrali sa 2 godine:)) Ipak bolje da ja preuzmem polako:)

[/url

13. Ožujak 2018. 16:07

Zrinchy

Gumbek

Zrinchy

Sarita_00

Razumijem ja da dijete postane centar svijeta, ali baš ti nekad treba mjesto gdje ćeš se pojadat, pitat šta ti nije jasno i tak to. S obzirom da je većinu

Ma jasno, kad su većtolko velike da si mogu uzet samo ono kaj ih interesira:)) al kad su male beb, kaj znaju:)
    Frendica mi je preporučila tu knjigu, njeni jako dobro reagiraju na predložene igre:)
    Da je pitat mog dragog, već bi Monopoly igrali sa 2 godine:)) Ipak bolje da ja preuzmem polako:)

Moj muz je jednom zgodom nokautirao nasu curu, ni manje ni vise vec nogometnom loptom. 
    Ugl kad sam se ja prestala derat na njega, nekih pola sata nakon sto se mala smirila, jadnicak je rekao da je mislio da ce ona ulovit. Imala je godinu dana, stajala na onim klimavim nogicama i gledala u loptu ko u boga. Haha i onda je bilo bummm u glavu. Sad je smjesno, tad sam ga skoro ubila. 

panda102
    13. Ožujak 2018. 16:08

Proudy nije to to pisanje zaredom nekad kad imamo monologe. Ovo je dopola nesto. Pa onda opet ponovi ono isto pa odpola ono. Pa opet nesto isto to al svaki daaan hahahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.