Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    14. Ožujak 2018. 10:43

Evo jedna moja od jucer, punih 35 tt

14. Ožujak 2018. 11:02

Sarita, mozda najbolje da kazes da imas trudove cim udjes na szrucni, malo se primi za trbuh, da vidis kako ce te pustit, bez da te ista pitaju, samo da ne rodis tamo 😂

Sarita_00
    14. Ožujak 2018. 11:23

Gumbek

Sarita, mozda najbolje da kazes da imas trudove cim udjes na szrucni, malo se primi za trbuh, da vidis kako ce te pustit, bez da te ista pitaju, samo da ne rodis tamo 😂

Morati ću nešto tako napraviti da ih se riješim čim prije 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Takutaka1
    14. Ožujak 2018. 11:41

Frajla

Jutreko
    Tu sam ja curke, citam u pauzama od spremanja, a nikako nesto natpikati.
    Sarita sretno na ispitu
    Panda, lijepo se zabavi na dejtu 😂
    Moj je sutra, pa pokusavam dovrsiti generalku stana ako mi nedajboze iz nekog razloga kaze da moram mirovati. Iako cisto sumnjam, jer beban je bas visoko, tako mi nabije pod rebra da moram biti skroz uspravna, nema vise pogrbljenog sjedenja 🤣
    Igracke isto za sada ne kupujem, dok su mali dosta im je par zveckica i to ce valjda dobiti, a za kasnije budem vec vidjela.
    Knjige sam isto planirala procitati, ali glupo mi je kupovati kad neznam hoce mi se svidjeti, a u knjiznici nikad ne nadem nista. A morat ce forum biti dovoljan 😎

Mislis na sve 😂😂 ja nisan razmisljala uopce o mirovanju pa mi je na kraju mama dosla vistit stan jer je naravno sve ostalo u svakodnevnom neredu...jos se mm i trudi, al ona je zakljucila ocito da nije to to 😂😂😂

14. Ožujak 2018. 11:43

Lijepe busice 😍😍😍😍😍
    Nek si ti Frajla tu,  nemoj da se brinemo! 😘
    Ja sam danas malo krenula u reorganizaciju ormara,  pricam vec mjesecima kak moram i nikako. Pomalo sam pocela. Izvadim si na krevet i razvrstavam,  kaj da radim,  nema tko umjesto mene to napraviti.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    14. Ožujak 2018. 11:55

Mi sljedeći tjedan krečimo, pa mm počinje raditi u subotu, a ja polako krećem sa slaganjem ormara, pranjem i peglanjem. Mada prvo moram naručiti taj komad namještaja gdje ću staviti dječje stvari. Al stignem još... 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Mama mia
    14. Ožujak 2018. 12:00

Pozdrav curke. Stavrno ste od jutra aktivne. Morat cu vas pohvatati sto ste sve pisali. Evo nas danas tocno u 36 tt. 

14. Ožujak 2018. 13:15

Ivana divna si! 😍

Ajme ja sutra 29 tjedana!!!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Ožujak 2018. 13:31

Ja sam totalno zapela u organizaciji, torba stoji napola spakirana vec tjedan dana, neka blokada, neznam sta dalje stavit u nju. 
    Neznam dal da kinderbet ja navlacim cistu posteljinu il da muzu ostavim, s obzirom da se mala zna uvalit u njega nekad, a mislim si mozda ce njemu bit lakse da ona spava u kimbi kad ja budem u bolnici. 
    Neznam sta sebi i bebi pripremit za izlazak iz bolnice. 
    Kad krenut radit generalku po kuci. 
    Za vikend jos imamo prvi rodjendan od klinca od muzevog vjencanog kuma i u nedjelju smo pozvani na rostilj na viksu kod frendova, a to je sat i pol voznje, znaci pol dana cemo na to izgubit. 
    Bas sam nekako lose organizirana, zapravo je vecina do sad trebala biti gotova, al sve sam si mislila imam vremena. 

Zrinchy
    14. Ožujak 2018. 13:54

Booo k svima:)))
    Evo mene u busu za Sibenik! 
    Sema mislim da se bas zove Razvojne igre za djecu do 3 godine. Ali budem ti slikala pa ti posaljem.
    Cure divne su vam buskice! Evo i mene na punih 29 u malo sportskom izdanju:

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.