Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    12. Ožujak 2018. 13:57

Bok curke, evo mene malo.. fakat nemrem procitat sve kaj ste pisale, prebrzo mi to ide🤣
    Proudy super si to za klince napravila 😍
    Panda bas ti se trbuh zaokruzio😍😍😍
    Ja nocas imala neke bolove u trbuhu, kao da cu dobit megu i ledja me bolila. Usrala sam se od straha😱 i danas me malo boli ali manje. Mozda su to lazni trudovi..

yra
    12. Ožujak 2018. 19:49

Zrinchy, Panda i Takutaka, 
    Hvala vam, cure, na lijepim riječima, posebno tebi Zrinchy.
    Ne znam jesam li uspjela sve pohvatati kaj ste pisale. Zapamtila sam Katušku. To su lažni trudovi, pomažu da se lakše otvoriš.
    Panda, stvarno si elegantna!
    Kathryn, lijep okrugli trbuščić i fora majica!
    Sarita, svaka čast za stručni, samo naprijed! Ja svoj nikad nisam dala.

yra
    12. Ožujak 2018. 20:00

Nastavak:

Danas sam bila na zadnjem privatnom pregledu. Točno sam 36 tt. 
     Doktor koji mi je vodio trudnoću je bio divan, strpljiv, pažljiv, obazriv...
    Beba je super, vitalna i u odličnoj formi, kako je rekao dr. Procjenio je tezinu na 3200g.
    Prase malo i dalje sjedi na guzi sa dignutim nogama u položaju "kompletni zadak".
    Kaže da bi to za njega bila indikacija za carski rez, da uopće ne bi razmišljao o vaginalnom porodu. 
    Izuzetno proširene genitalne vene su još jedna indikacija jer kod poroda na zadak se epiziotomija podrazumijeva.
    On pretpostavlja da će beba na porodu biti cca 4kg.
    Sad sam na +11, 5kg.
    I da...dao mi je rcp. za Kendural.

yra
    12. Ožujak 2018. 20:14
    Utješila sam se, sirota, novim superudobnim cipelama. Pa, moram u nečem udobnom šetati bebu, do grada imamo 3 km.
    Utješila sam se, sirota, novim superudobnim cipelama. Pa, moram u nečem udobnom šetati bebu, do grada imamo 3 km.

• Leica2603
    12. Ožujak 2018. 21:03

Ajme, divne ste i krasne s tim trbuscicima ❤
    Da se javimo malo od doma... Stigle u petak, jos smo u procesu navikavanja, ali super nam ide. Uspjesno dojimo i lijepo kakamo 😬
    Danas nam je bila patronazna, sve je super, ima dobar hvat na dojci,ja imam mlijeka, dobiva na tezini i zdrava je sto je najvaznije ❤
    Po danu smo na ritmu sat,sat i pol hranjenja i presvlacenja, i onda 2-3 sata spava, s noci se jos uvijek borimo 🙈 Ali jasno mi je da treba vremena za ritam. Ugl.sretna sam sto je sve na kraju dobro proslo, sto je muz stigao doletit da bude na porodu, doslovce 😂 i sto je moje malo cudo s otpusnih 2380 g napokon u mojom rukama. 
    Uzivajte u iščekivanju curke :*

Sarita_00
    12. Ožujak 2018. 21:23

Yra baš su dobre cipele, a i trbuh je 😍
    Nisam se baš nadala da ću u ovim tjednima morati brinuti o stručnom, ali što da se radi. Ako sad ne riješim, vidjeti ću kad ću opet pokušati. 
    Leica baš mi je drago da lijepo napredujete! Samo uživajte, mazite se i pazite ❤

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

kathryn
    12. Ožujak 2018. 21:58

Joj meni je to tak sve nestvarno...a ja si mislim di sam ja od toga,a to ce tak brzo doci...🤗 Leica, pazite se i mazite...😍😍

Mene je trenutno strah prijevremenog poroda...ne sjecam se ko, al netko je pisao da je isao na indukciju zbog visokog tlaka..koliki tlak bi bio potreban za to? Meni zna tokom dana biti oko 140/95, al ne svaki dan,uglavnom je 130/90,moram pratiti a dr mi je rekla da on moze biti razlog za prijevremeni porod! Nadam se da cu stici bit kuma na vjencanju u 33.tjednu! 😂🤗

12. Ožujak 2018. 23:05

Danas sam leteca, u guzvi za poludit, 100 nekih sitnica se svalilo danas.
    A od podne doslovce jedva hodam, simfiza, kukovi, kicma, neznam sta mi se vise klima i sta me vise boli. 
    Laznjaci uz to 100 na sat.
    Yra prekrasna si, bas divna trudnica 💕

I ostale ste divne, cuvajte se, odmarajte
    Leica, ljubi malu curku, cuvaj ju 

• Takutaka1
    12. Ožujak 2018. 23:07

Panda da, sad lezanje...srica da san sve na vrime pripremila, ka da san znala sta me ceka...
    Ivana drzim ti fige do pregleda i ocekujem dobre vijesti 😀 Kako se ti osjecas?
    Yra prekrasna sii, cila u drobu 😊 nadan se da ce se jos veceras tvoje malo prase okrenit...fasciniraju me ti bebaci kako su tvrdoglavi, al sad i svacan zasto moja gin zeli da jos izdrzimo u jednom komadu, moja beba pola kila manja od tvoje, a razlika u 1 dan...al zato san se ja udebljala puno vise od tebe 😂😂

panda102
    13. Ožujak 2018. 06:06

Katuska kako si danas? Ja se ne razumijem jos u te lazne trudove. Ne trebas citat unazad. Cure su pitale gdje si ja rekla da spavas...nisam nista slagala 🐼🤔🤔🤔😜😜😜😜
    Yra divna ❤️ I ja sam vidjela jedne slicne sad za vikend pa moram si ici kupiti. Malo je peta veca. Tj citave su podstavljenje. Neki novi fazon ali nije lose. Ne volim i ne znam hodati u ravnom. Vi to imate i akvarij 💞💞💞
    Bas sam sinoc kontala kako nam je Leica i htjela danaa napisati i eto preduhitrila si me. Joj kako slatke mukeee 💞💞💞  noci nece biti nase prijateljice hahahaha
    Sarita ucis li ti hahahaha ili uzivas u svom miru. 🤭🤨🤨🤨
    Kathryn ako bi ti se ponavljao u ovim tjednima onda bi ti rekli da ga pratis i mjeris. Sad ce vjerovatno vise obracati paznju na to. 
    Gumbek mene boli i lijevi i desni bok od spavanja hahahaha pa kad zaspim u 21h hahahahaha kokoš🐣🐣🐣 
    Dobro jutrooo ☀️☀️☀️☀️🍏🍎🌽🌽🥝🍓🍓🍇🍇🍉🍉🍔🍔🍔🍔🍟🍟🍟🍟🍟🥩🥩🥩🥩🥩🌮🌮🥙🥙🥙🎂🎂🍼🍼🍼🍼🍼🍺🍺🍺🍺🍩🍩🍩🍩☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI