Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    13. Ožujak 2018. 11:23

Mene dr odlucila ne slat ponovno na testove senzibilizacije. Rekla je da nema potrebe.
     Ja spavam u redu, ima noci da prespavam u komadu, a max idem tri puta na wc nocu. 
    Bebac je bio na zadnjem pregledu okrenut za izlaz, mozda i tako ostane. :) 
    Dan je predivan, sve se nekako lakse odradi kad je vani sunce. :) 

Zrinchy
    13. Ožujak 2018. 11:31

Jutro curkeee!
    Danas me odmah zasipali poslom pa malo štekam:)
    Cure buške su vam supeeer, Yra imam osjećaj da će i moja biti tolika, baš svi komentiraju kako mi je u tjedan dana trbuh narastao toliko da bi komotno mogla sad ići roditi:)) Ali divne su vam buške, takve io trebaju biti <3
    Mene je opet danas puklo da ću uskoro biti nečija MAMA. I to me onda tak pogodi da mi suze krenu, od sreće naravno:)) Jedva čekam.
    Ja sam jučer zaspala u 9 i 15, sram me reći. Ujutro sam dobila angry pogled da sam hrkala cijelu noć!!:))

Pa di nam je Honey???

[/url

EveM
    13. Ožujak 2018. 11:40

Ja uopce nisam isla na taj test senzibilizacije. Moj dr me pitao da li zelim ici ali po njemu to nije potrebno.. samo ako ti je Rh negativan onda bi trebalo, a kod mene nije slucaj 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Takutaka1
    13. Ožujak 2018. 12:05

Jutroo! Ja se digla ima po ure navecer teze zaspem i dosta kasno iden lec, al zato mi ujutro sve nadoknadimo...jutros osjecam dosta tvrdi drob i nije mi beba toliko aktivna...nakon jucerasnjih vijesti mi to nije bas drago, al vjerojatno sad i ja gledam svaku sitnicu...vidit cemo kako ce se stvari odvijat...
    Nisam ni ja isla na test senzibilacije, ali sam rh pozitivna pa mozda radi toga...

13. Ožujak 2018. 13:15

ProudMomy

Imam pitanje za cure iz Zg.
    Koliko se cekaju nalazi testova senzibilizacije, ono kad se ponavljaju u 8.mj trudnoce, u Petrovoj na transfuzijskoj?

Ja vadila ponedjeljkom, nalaz u cetvrtak gotov 

panda102
    13. Ožujak 2018. 13:31

Je li iko čitao jesenske mame/bebe pa i one odoše s klokanice :( a bile su najaktivnijee :(

13. Ožujak 2018. 13:33

Gumbek

ProudMomy

Imam pitanje za cure iz Zg.
    Koliko se cekaju nalazi testova senzibilizacije, ono kad se ponavljaju u 8.mj trudnoce, u Petrovoj na transfuzijskoj?

Ja vadila ponedjeljkom, nalaz u cetvrtak gotov

Gumbek hvala ti!
    Ma racunam di kada da idem,  a da udjem u 8.mj,  a istovremeno da mi je nalaz gotov do kontrole na koju bi isla kad mogu i doznake uzet. Sve bi si nekak odjednom obavila. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

13. Ožujak 2018. 13:39

panda102

Je li iko čitao jesenske mame/bebe pa i one odoše s klokanice :( a bile su najaktivnijee :(

Ja ih ne pratim,  samo nas i ljetnice,  ljetnice su mi jaaako aktivne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    13. Ožujak 2018. 13:52

panda102

Očito to tako bude kad bebe dođu :/
    Ali mi nećemo tako, jelda?!

[/url

panda102
    13. Ožujak 2018. 14:04

Zrinchy

panda102

Očito to tako bude kad bebe dođu :/
    Ali mi nećemo tako, jelda?!

A nešto je bilo s nekom slikom...pa su odlučile jedne na fejs jedne na neku aplikaciju sličnu viberu, ne kontam, a neke su i ostale...
    nećemoooooooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.