Ita predivno izgledaš. Joj nama se u vrtiću pojavile kozice,mlađi sin ih nije imao. Ja sam ih preboljela sa 11 godina. Mislim da nemogu biti opasne za trudnoću ako si ih prebolio?
Ina ako si ih prebolila vec tribala bi bit mirna...bar su meni tako rekli na pocetku trudnoce, tako da nrmas straha 😀
Ina ako si ih prebolila vec tribala bi bit mirna…bar su meni tako rekli na pocetku trudnoce, tako da nrmas straha 😀
Kad gledaš još bi najbolje bilo da ih sad dobije,i da ih se riješimo. Stariji sin ih je imao. Bolje sad nego kad beba dođe.
Hvala svima! Vjerojatno sad ne bi bila u tolikoj panici da me nisu prošli puta srušili na gluposti. Al šta da im radim. Čak su mi rekli da im je to prvi puta da imaju trudnicu u 8. mjesecu da polaže. Valda ću preživjeti popeti se do učionice 😂
Ali što da se radi, ajmo gledat pozitivno i veselit se izletu u Rijeku 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita samim time sta ces se pojavait tamo, trebali bi te pustit 😁
Ako su toliko ludi rusit trudnicu, onda stvarno...
Ma bit ce sve ok 😊
Sarita ja vjerujem da ce te sada pustiti kako god! Ne drzim fige, zenske fige kazu nose nesrecu 😂😂😂, evo reci cu Aleksu da drzi umjesto mene.
Panda javi ako ti sto napise!
Ja sam se sada tako prejela da to nije za ljude!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sarita ja vjerujem da ce te sada pustiti kako god! Ne drzim fige, zenske fige kazu nose nesrecu 😂😂😂, evo reci cu Aleksu da drzi umjesto mene.
Panda javi ako ti sto napise!
Ja sam se sada tako prejela da to nije za ljude!
I ja a vaganje za dva sata :( koza sam hahahaha
Hvala cure, nekad se cak i zabrinem kad svi govore mali trbuh, mali trbuh, a ja 78kg 😂
Ja sam bila malo ispod 3kg na rodjenju pa se nadam da to znaci da ce tak i mala bit hahaha
Nemam vam ja struk nikad pa mozda mi zato trbuh nije prema naprijed jako.
Yra neka mi sa cetvrtim djetetom bude busa kao tebi, to je bas prava trudnicka busa, necu se bunit 😉😉😉
Iako sam rekla da bih troje ali tko to zna heheh
Panda vracam se navecer, ali putujem opet za vikend. Mali necak ima 6.rockas, a kad sam mu rekla da sam trudna, on je bio izjavio da mu ne moram nista kupiti za rodjendan, da ce beba biti njegov poklon 💙
Vi koje ste se prikljucile kasnije ovdje ne znate da nitko osim mm nije znao za trudnocu do 20tt pa je ispalo pravo iznenadjenje za sve 😍
Jutreko
Tu sam ja curke, citam u pauzama od spremanja, a nikako nesto natpikati.
Sarita sretno na ispitu
Panda, lijepo se zabavi na dejtu 😂
Moj je sutra, pa pokusavam dovrsiti generalku stana ako mi nedajboze iz nekog razloga kaze da moram mirovati. Iako cisto sumnjam, jer beban je bas visoko, tako mi nabije pod rebra da moram biti skroz uspravna, nema vise pogrbljenog sjedenja 🤣
Igracke isto za sada ne kupujem, dok su mali dosta im je par zveckica i to ce valjda dobiti, a za kasnije budem vec vidjela.
Knjige sam isto planirala procitati, ali glupo mi je kupovati kad neznam hoce mi se svidjeti, a u knjiznici nikad ne nadem nista. A morat ce forum biti dovoljan 😎
Jutro:)
Ita- prekrasna si..☺️
Sarita- sretno na strucnom. Mislim da kad te vide da te nece nista ni pitati- bojat ce se ječmenca😉
Ja dobila dvije knjige- jos uvijek skupljaju prasinu☺️. To mi je ono ako bas ne budem znala sta bi..
Ostale curke 😘
Evo slikica.. mi danas punih 38t😅
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji