Ita fakat si divna <3 tako mini stomak <3 Kako je prošlo putovanje? Sigurno u 40.tt ideš na Maldive ahhahhaa je li ti rekla spol ahahhahahhaha
Te igračke im stvarno nisu zanimljive...kad vidim da se igraju i s lukom mislim da je bezze im nešto posebno i skupo kupovati, na početku.
Stvarno je najzanimljivija boca, pa mi bili kod prijatelja u sub navečer, jesi li spustio je na stol, eto onog malog puže hoće i on. Tamo milion bagera, kamiona i svega, ali ništa to... :D viljuška je isto ono number 1 hahahaha ne možeš je toliko puta mu je oduzet koliko je on može zgrabit..
Sarita nemam knjiga i nisam ništa pročitala.....
Yra žao mi je što te boli i što ne možeš spavati, a svoj trbuh ne možeš da porediš s našim, ti nosiš četvrto mi tek prvo....
Kako lijep dan aj Božeee <3 još imam dejt u 12:45....
Dobro jutro cureeeeee :D
Jutro...Ita jako si lijepa...ove proljetnice su stvarno lijepe trudnice😍😍😍😍⚘⚘⚘⚘
Ja se sve nadam da ovi minusi nece stici do nas ali kako se priblizava vikend vidim da se prognoze bas i ne mijenjaju😏😏😏😏
Jutro svima.. Jutros se u 5h probudila i nece san vise na oči.
Zrinchy kako se zove ta knjiga o igrackama?
Ja danas krecem citat Danski odgoj djece, mislim da je ok.procitati par knjiga ali ih se ne treba strogo drzati jer je svatko djete drugacije, ali zato kazem par jer svaka knjiga je drugacije napisana i mislim da ima korisnih stvari sto se psihologije djeteta tice. Ne mislim na rast zubi, vrijeme spavanja i sl., nego bas na taj psiholoski razvoj...
Ita divna si ❤ za 36tt stomak cista petica 😊😍
Dobro jutro!
Dan je divan, a mene čeka učenje ☹ Tješim se samo da će to sutra biti gotovo, kako god prošlo.
Its baš si lijepa ❤
Yra nadam se da si uspjela zaspat još bar malo
Panda sretno na pregledu!
😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro cure
Nadam se da ste dobro
Ja prijavljujem da se moja beba toliko spustila na mjehur da boli svaki njezim pokret odnosno meskoljenje, neovisno jel mjehur pun ili prazan.
Samo ne znam jel glava il dupe, na zadnjem pregledu nije glavom bebac bio dolje.
Jutro svima!
U ovoj trudnoci ne citam nikakvu literaturu, iz prosle kao vrlo korisnu knjigu pamtim, Vase kompetentno dijete.
Panda, da i Frajla je nestala, kaj se dogadja?
Jel netko kontaktirao Honey? Meni je vec naugodno, ja sam ju prosli put cimala. Sretno ti na pregledu danas!
Yra nadam se da je prosla glava!
Sarita, mozes ti to! Sretno sutra!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro svimaaa!!
Ita vauuu...bas si prekrasna! Imamo isti termin, al ti si za mene top model
Sarita samo hrabro...jos danas malo ponovi i sutra budi puna samopouzdanja...iz mog iskustva sa strucnin to je na kraju i najbitnije....i kad prodes svatit ces da nije bilo potribe da se toliko zabrinjavas i da nije bas toliko strasno...drzim fige 😉😉
Ja sam mislila da cu u trudnoci procitat tonu knjiga, na kraju nisam niti jednu 😂😂😂 a sta se tice igracaka, na kraju, prema iskustvu iz jaslica, su njima ipak najzanimljiviji svakodnevni predmeti koje mi koristimo i stvari koje im izradimo...tako da se s tim jos ne opterecujem 😁😁
Ja imam osjecaj da ce moja beba brzo, a voljela bi da dodjemo barem do punih 38.
Bas me ovo spustanje glavice il guze i ti bolovi nekako ne cine sretnom.
A vise se ni ne sjecam kako je prvi puta bilo, znam samo da se mala tek u porodu spustila, da je glava bila bas visoko kad sam zaprimljena.
Jutro svima!
U ovoj trudnoci ne citam nikakvu literaturu, iz prosle kao vrlo korisnu knjigu pamtim, Vase kompetentno dijete.
Panda, da i Frajla je nestala, kaj se dogadja?
Jel netko kontaktirao Honey? Meni je vec naugodno, ja sam ju prosli put cimala. Sretno ti na pregledu danas!
Yra nadam se da je prosla glava!
Sarita, mozes ti to! Sretno sutra!
Naravno da sam joj pisala i prošli put i sad hahahahaha briga me, nema ona šta nestajat ne može to takooo :D Ako šta napiše javim :D
Za Frajlu ne znam, vidim da je nema...
Ja bih voljela neku knjigu da imam pročitati ali nemam ništa i nije mi niko kupio :(
Prvo ću do banke, došlo mi nešto da popunim pa predam, i onda pregled pa kafica kod prijateljice koja živi pored bolnice, pa kućici kuhati ručak... Muž je rekao da zamolim za slikicu, fali mu dijete :(
Sarita polahko pa biće :D ne sumnjamo u tebe :D
Jučer nam je rodila i Ena, bila je na forumu prije fejsa :)
Gumbek ista situacija je i kod mene, samo mene i leda ubijaju na momente...odmarat i sve cetri u zrak pa se nadan da cemo izdrzat!!!
Proudy odlicna knjiga, citala je na faksu...mislim da je cak imam i u pdf-u, pa ako nekoga zanima...
Sortiraj odgovore
Najstariji