Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Ožujak 2018. 23:05

Danas sam leteca, u guzvi za poludit, 100 nekih sitnica se svalilo danas.
    A od podne doslovce jedva hodam, simfiza, kukovi, kicma, neznam sta mi se vise klima i sta me vise boli. 
    Laznjaci uz to 100 na sat.
    Yra prekrasna si, bas divna trudnica 💕

I ostale ste divne, cuvajte se, odmarajte
    Leica, ljubi malu curku, cuvaj ju 

• Takutaka1
    12. Ožujak 2018. 23:07

Panda da, sad lezanje...srica da san sve na vrime pripremila, ka da san znala sta me ceka...
    Ivana drzim ti fige do pregleda i ocekujem dobre vijesti 😀 Kako se ti osjecas?
    Yra prekrasna sii, cila u drobu 😊 nadan se da ce se jos veceras tvoje malo prase okrenit...fasciniraju me ti bebaci kako su tvrdoglavi, al sad i svacan zasto moja gin zeli da jos izdrzimo u jednom komadu, moja beba pola kila manja od tvoje, a razlika u 1 dan...al zato san se ja udebljala puno vise od tebe 😂😂

panda102
    13. Ožujak 2018. 06:06

Katuska kako si danas? Ja se ne razumijem jos u te lazne trudove. Ne trebas citat unazad. Cure su pitale gdje si ja rekla da spavas...nisam nista slagala 🐼🤔🤔🤔😜😜😜😜
    Yra divna ❤️ I ja sam vidjela jedne slicne sad za vikend pa moram si ici kupiti. Malo je peta veca. Tj citave su podstavljenje. Neki novi fazon ali nije lose. Ne volim i ne znam hodati u ravnom. Vi to imate i akvarij 💞💞💞
    Bas sam sinoc kontala kako nam je Leica i htjela danaa napisati i eto preduhitrila si me. Joj kako slatke mukeee 💞💞💞  noci nece biti nase prijateljice hahahaha
    Sarita ucis li ti hahahaha ili uzivas u svom miru. 🤭🤨🤨🤨
    Kathryn ako bi ti se ponavljao u ovim tjednima onda bi ti rekli da ga pratis i mjeris. Sad ce vjerovatno vise obracati paznju na to. 
    Gumbek mene boli i lijevi i desni bok od spavanja hahahaha pa kad zaspim u 21h hahahahaha kokoš🐣🐣🐣 
    Dobro jutrooo ☀️☀️☀️☀️🍏🍎🌽🌽🥝🍓🍓🍇🍇🍉🍉🍔🍔🍔🍔🍟🍟🍟🍟🍟🥩🥩🥩🥩🥩🌮🌮🥙🥙🥙🎂🎂🍼🍼🍼🍼🍼🍺🍺🍺🍺🍩🍩🍩🍩☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️

panda102
    13. Ožujak 2018. 06:09

Proudy nadam se da ste zdravi 😘😘 evo ja se nekako prije spremila za posla i sad sjedim u mraku u dnevnoj hahahahahahah isto ludaca kakva

panda102
    13. Ožujak 2018. 07:34

NINA

Jutro cure.
    Leica uzivajte😘😘.
    Evo ja se bacila na pranje i susenje robice 😆….pa peglanje…😕😥.,to znam da moram a i neznam sto me ceka do kraja pa reko da polako pripremim.
    U Cetvrtak 33 tj ali tko zna hoce li me prije reda uhvatit bolnica,pa eto nek je sve spremno…
    Jeste mi vi svi danas ok?😉

Kod nas konačno sunce, i dan je kad idem na posao, odmah se čovjek ljepše osjeća :)
    jučer mi je stigla i sjedalica još adaptere nekad da kupim hahahah 
    Samo polahko sa spremanjem :D
    Osjećam se super , a ti?

Mama mia
    13. Ožujak 2018. 07:36

Takutaka1

Panda da, sad lezanje…srica da san sve na vrime pripremila, ka da san znala sta me ceka…
    Yra prekrasna sii, cila u drobu 😊 nadan se da ce se jos veceras tvoje malo prase okrenit…fasciniraju me ti bebaci kako su tvrdoglavi, al sad i svacan zasto moja gin zeli da jos izdrzimo u jednom komadu, moja beba pola kila manja od tvoje, a razlika u 1 dan…al zato san se ja udebljala puno vise od tebe 😂😂

Jutro curke. Takutaka 1 danas se dobro osjecam iako sam postala troma. Spavanje nocu mi je uzasno budjenje skoro svako sat vremena. Spavam na jednom boku pa na drugom I to onda utrne i muci me. Kako si ti?
    Yra predivan stomacic i predivna si. Nema dobro napreduje. 😊
    Kathryn to je malo visi talk. Moj je znao biti 130/8080, Al doktor je rekao da je OK. A kuci zna doci jako nisko. Pa ako vec mozes bolje da ga kontroliras.Ali bit ce to sve ok 😊

Mama mia
    13. Ožujak 2018. 07:37

Ivana 1603

Takutaka1

Panda da, sad lezanje…srica da san sve na vrime pripremila, ka da san znala sta me ceka…
    Yra prekrasna sii, cila u drobu 😊 nadan se da ce se jos veceras tvoje malo prase okrenit…fasciniraju me ti bebaci kako su tvrdoglavi, al sad i svacan zasto moja gin zeli da jos izdrzimo u jednom komadu, moja beba pola kila manja od tvoje, a razlika u 1 dan…al zato san se ja udebljala puno vise od tebe 😂😂

Jutro curke. Takutaka 1 danas se dobro osjecam iako sam postala troma. Spavanje nocu mi je uzasno budjenje skoro svako sat vremena. Spavam na jednom boku pa na drugom I to onda utrne i muci me. Kako si ti?
    Yra predivan stomacic i predivna si.  Beba dobro napreduje. 😊
    Kathryn to je malo visi talk. Moj je znao biti 130/80.Al doktor je rekao da je OK. A kuci zna doci jako nisko. Pa ako vec mozes bolje da ga kontroliras.Ali bit ce to sve ok 😊

Mama mia
    13. Ožujak 2018. 07:41

Ivana 1603

Ivana 1603

Takutaka1

Yra prekrasna sii, cila u drobu 😊 nadan se da ce se jos veceras tvoje malo prase okrenit…fasciniraju me ti bebaci kako su tvrdoglavi, al sad i svacan zasto moja gin zeli da jos izdrzimo u jednom komadu, moja beba pola kila manja od tvoje, a razlika u 1 dan…al zato san se ja udebljala puno vise od

Sarita_00
    13. Ožujak 2018. 08:26

Dobro jutro! 
    Što ste opet aktivne ranim jutrom 😂 Ja uživam u svom krevetu 😁 Baš mi je falio. I inače ja spavam na boku, ali sad je postalo bolno. Probudim se usred noći da se okrenem, pa prvo moram proći psihičke pripreme za to. Bole leđa, bole bokovi... A da ne pričam kako hodam kad se ustanem 😂 
    Ili spavam baš čvrsto pa ne osjetim ili moja Lara čeka da se probudim pa da udari koji put. Dosad sam ju osjećala samo na lijevoj strani, a sad je bude i desno odmah ispod rebara. To na desnoj strani ne osjetim nigdje drugdje osim pod rebrima, ne znam ima li veze to što je posteljica sprijeda. 
    Tlak na zadnjem pregledu mi je bio 130/70 i ni doktorica ni sestra nisu rekle ni riječ. Mjerila sam kod kuće u par navrata i bio je isti. A ispočetka sam bila na 110-120/60. 
    Mislim da je sad vrijeme da se ustanem i vidim kakvo je vani vrijeme. A trebala bi i do trgovine... 
    Uživajte 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    13. Ožujak 2018. 08:48

Nina mi smo oboje spavalice. Još dok možemo... Mm još i veća spavalica nego ja, ali neće još dugo jer počinje raditi slijedeći tjedan. Znam da su te kompresijske ful teške za obući. Nedavno sam išla one obične navući na sebe, pa sam 10 min nakon toga otpuhivala jer sam se umorila 😂
    E da, kako stojite s mjehurom i odlascima na wc po noći? Prvo mi se zareda par dana da se ustajem jednom oko 4, a sad opet par dana ništa. Ne mogu ni sad reći da me nešto tjera pa da se moram ustat. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.