Dobro vam jutro svima!
Evo mene probudio muz, boli ga zub, a nema broj od zubarke pa mene budi, jeeej!
Ugl Panda to mi je najjace kad se prerano spremim, pa 10minuta ko tuka sjedim u mraku da nekog ne probudim 😂😂😂😂
Ja u zadnjr vrijeme ne pisam po noci, tek ujutro oko 6 kad ustanem malog spremit za vrtic.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro!
Što ste opet aktivne ranim jutrom 😂 Ja uživam u svom krevetu 😁 Baš mi je falio. I inače ja spavam na boku, ali sad je postalo bolno. Probudim se usred noći da se okrenem, pa prvo moram proći psihičke pripreme za to. Bole leđa, bole bokovi… A da ne pričam kako hodam kad se ustanem 😂
Ili spavam baš čvrsto pa ne osjetim ili moja Lara čeka da se probudim pa da udari koji put. Dosad sam ju osjećala samo na lijevoj strani, a sad je bude i desno odmah ispod rebara. To na desnoj strani ne osjetim nigdje drugdje osim pod rebrima, ne znam ima li veze to što je posteljica sprijeda.
Tlak na zadnjem pregledu mi je bio 130/70 i ni doktorica ni sestra nisu rekle ni riječ. Mjerila sam kod kuće u par navrata i bio je isti. A ispočetka sam bila na 110-120/60.
Mislim da je sad vrijeme da se ustanem i vidim kakvo je vani vrijeme. A trebala bi i do trgovine…
Uživajte 😘😘
Zavidim ti sto si jos u krpama 😣 i ja bih,ali nemogu kad ustajem oko 5 jer mi decki skolu idu…
I ja spavam na boku vecinom lijevom,nekako mi pase vise,ali kad beba krene sa aktivnostima…isto se okrecem tamo vamo.Zasad jos uspijevamo nekako.
Najteze mi pada kad ujutro moram ustat a nesmijem dok neobujem jos u krevetu kompresijske carape za vene (a dosta ih je tesko obuci)sto su mi dali,a smeta mi trbuh,mjehur pun,wc tako blizu a tako daleko😁😂😂😂😂.
Ja jedva obujem obicne carape, ovo tvoje zvuci ko prava akrobacija
Jutro cure..evo i nas s pregleda, moj dečkić se okrenio, pripremio se za upoznavanje 😊
Danas je 2150g na puni 33tt...ajme vrijeme mi pre brzo leti.
Nina nas 2 smo ako se ne varam 2 dana razlike, kolika je tvoja bebica? Jel se okrenula?
Panda i Yra predivni trbušcici 😊
Kathryn ako ssm dobro zapamtila tebe sve živo boli...tako i mene zadnja 2 dana, imam osjecaj kao da ce svaka noga otici na svoju stranu i da cu se raspasti hehe, ali noci su za sada dobre, samo jedno budenje i to je to i nadam se da ce tako i ostati 😁
Jutro!
Evo jos jedne koja tipka iz kreveta.. u moju obranu-nocu sam budna)🙈
Dobre ste s tim carapma- meni moje muz oblaci😅
Sarita - sretno s ucenjem.
Panda- nemoj zaspati na poslu ..... ili zaspi😉. Inace, super busa😍
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Ja isto ludim sa odlascima na wc po noci...uglavnom idemo oko 10,pol 11 spavati, prvi odlazak je oko 2,pa oko 5 i onda izdrzim do 9 dok ne ustanem..al zadnjih par dana se dizem i vec oko ponoci, ni ne zaspim kako spada vec se moram ustati..😒😒
Sema, mislim da su me zamijenila s nekim..mozda s Katushkom...😉😉
A nas dvoje idemo u cetvrtak na uzv,da se vidimo koliki smo...jedva cekam 😍😍💙💙
Ma ja spavam ko luda hahahahha muž ne može da vjeruje, nije bitno da li sam spavala popodne ili ne, 10 je zadnja granica hhaha valjda ostane tako do kraja.
Nekad me ona probudi ahahahaha kao de mama što toliko spavaš... a opet ujutro ranim, ujutro ne mogu spavati nikako ... još sad kad je već u 7 dan, aj presretna sam :D
Wc sad jednom tokom noći, prije milion puta....
Čarape oblačim tako da nogu stavim na drugu i sa strane oblačim. danas nas čeka depiliranje.... i vidjet ćete da me neće ni pogledat dole hehehehe
Panda meni je najavila prošli puta da će mi sad radit papu ponovno i sve ostalo dolje, tako da ću i ja morati odraditi depilaciju. Ali imam vremena još do srijede srediti ju 😂 Tko zna, možda je odmah rekla da se znam pripremiti 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Uh Panda.. bas ti zavidim.. ja na pocetku trudnoce bi samo spavala, a sada koma.
Nocas sam sve studije o tome na netu procitala-luda sta ces🙈
Sema- super za okret - neka tako i ostane!! Mene je to brinulo do 35 tt i odkad se okrenula svaki put brinem da se nije vratila nazad😏
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Imam pitanje za cure iz Zg.
Koliko se cekaju nalazi testova senzibilizacije, ono kad se ponavljaju u 8.mj trudnoce, u Petrovoj na transfuzijskoj?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro🤣 digla se prije pola sata.. napokon sam dobro spavala, nisam imala bolove nikakve..
da sema mislim da si na mene mislila, mene je sve bolilo,danas mi je lakse ali stvarno osjecam velike promjene. Dosta mi je tvrdo sve u donjem dijelu trbuha, i ko sarita se jedva dizem🤣 al samo nek ona izdrzi u trbubu jos bar mjesec dana
Sortiraj odgovore
Najstariji