Proudy prekrasni ste Maksimu sve najbolje za rođendan!! 💕 Ja jedva hodam, noge ko dva balona 😂 i lažne kontrakcije 😩

👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Mi malo prošetali. Nikako da se ovaj snijeg otopi 😒 sunca nismo vidjeli dugooooo tako da kod nas proljeca nemaaaa. 🤨🤨🤨🤨 jos puse neki vjetar.
Za rucak malo sarme, malo pecene teletine i krompira s dosta salate i neka juhica. Doci ce nam svekar na rucak.
Sarita ide u svoj mir ehhhhh najljepsseee hahahahaha
Pikica uzivaj 😍💕😘
Ita sretno danas ponesi torbu hahahah
Jos tri dana do pregleda. Kad imate vi?

Dobro jutro zene! Prikljucujen se drustvu tromih i usporenih srica da jos uvik koliko toliko mogu spavat pa smo se danas tek u podne probudili, a vidin da vi vridnice do podne obavite milijun stvari vec...svaka cast
Panda mi smo sutra na pregledu 😉

Sarita iz cega je strucni? Drzim fige da sve dobro prode i svaka ti cast sta uspjevas to u tom tjednu trudnoce...kad se sitin koliki je to stres, uffff

Proudy, bas ste cool😎😎😎
Evo kod nas stiglo proljece💐🌷🌹🥀🌺🌞

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Takutaka engleski je u pitanju. Jedan dio sam položila u 11. mjesecu, pa sad imam još drugi dio. Morali su nekog rušit, a to sam ispala ja. Tko mi kriv kad nisam tad kukala da mi je sve teško jer sam trudna. Nisam navikla da se izvlačim na to i eto. Tek sam kasnije rekla da sam trudna, pa je onda ispalo da šta nisam rekla. Zato idem sad i nadam se da će se malo smilovat. Ako ne sad, onda ću im na jesen dovest Laru pa nek ju čuvaju dok ja odradim šta treba 😂😂
Pregled imam tek 21.3. Kad sam vidjela da opet moram čekati 5 tjedana, mislila sam da nikad neće proći, a na kraju mi je proletilo.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutroooo!.
Jutros u 3.00 rodila je nasa Palcica!
Stigla nam je Katarina 3700g teska i 53cm duga!
Sad mogu ici spavati dalje! 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutroo! Jeeee Palčica napokon!! 💕💕 Katarina dobrodošla 🎉🎊🎉🎊 brz oporavak mami i puno maženja sa svojom buhtlicom!!

👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji