Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    07. Ožujak 2018. 18:00

Proudy, možda ti želi pusu poslati!

07. Ožujak 2018. 18:09

yra

Proudy, možda ti želi pusu poslati!

Yra,  kaj god da pokusava,  ne ide mu,  al trudi se misek! 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Ožujak 2018. 18:11

E da,  nisam vam to ni rekla. Znaci moj ginic je inace jedan jaaaako lajav covjek,  sve sto radi objasnjava,  na uzvu ne prestaje pricati,  sve mi pokaze objasni,  bez da i pitam. I danas on meni pokazuje kraljeznicu,  organe itd i veli samo da nesto vidim i gleda i gleda i gleda,  i suti frajer! Ja se usrala! Reko jel sve u redu? Veli je je,  samo da nesto vidim i opet suti i gleda i gleda. I stalno vidim da je fokus na srcu i trupu cijelom. Jebote daj vise progovori!
    I napokon veli,  a evo ga! Koga ?!?!
    Nikako nije mogao uhvatit presjek da vidi osit,  jer je ovaj divljao. A zna se desit da nema osita kod bebica,  pa se to operativno rjesava,  kad se beba rodi.
    Ugl reko covjece nemoj me plasit!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Ožujak 2018. 18:30

NINA

ProudMomy

E da, nisam vam to ni rekla. Znaci moj ginic je inace jedan jaaaako lajav covjek, sve sto radi objasnjava, na uzvu ne prestaje pricati, sve mi pokaze objasni, bez da i pitam. I danas on meni pokazuje kraljeznicu, organe itd i veli samo da nesto vidim i gleda i gleda i gleda, i suti frajer! Ja se usrala! Reko jel sve u redu? Veli je je, samo da nesto vidim i opet suti i gleda i gleda. I stalno vidim da je fokus na srcu i trupu cijelom. Jebote daj vise progovori!
    I napokon veli, a evo ga! Koga ?!?!
    Nikako nije mogao uhvatit presjek da vidi osit, jer je ovaj divljao. A zna se desit da nema osita kod bebica, pa se to operativno rjesava, kad se beba rodi.
    Ugl reko covjece nemoj me plasit!

Ajme,mogu mislit kako ti je bilo….al barem je dr. temeljit.I mene bi jeza prosla da mi je tako bilo.
    Moj rodak prije par godina dobio sina ali bez osita…uf jadan mali 1 godinu zivio u bolnici,ni sa puno operacija nije prezivio..😔.Uglavnom tuzno jako.A sto je najgore to u trudnoci nitko nije primijetio da toga ni nema.

Da,  to je ovaj meni danas objasnjavao da je kao bitno otkriti u trudnoci jer se na to i na ono kad su crijeva vani mora bit spremno odmah po porodu reagirati i onda se rijesi bez bada.
    Al fakat mi nije bilo svejedno,  da su mi nakon toga mjerili tlak mislim da ne bi bio granican 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Ožujak 2018. 18:50

Od moje radne kolegice unuk je rodjen s ogromnom rupom u ositu, kompletna crijeva su mu bila gore u prsnom kosu. Operiran prvi dan, sad je harambasa koji rastura baki kucu. A najgore od svega sta se snaha privatno kontrolirala kod vrlo cjenjenog doktora.

yra
    07. Ožujak 2018. 19:17

Neizmjerno mi je žao dječice koja se toliko pate u prvim danima života. I, ne mogu vjerovati da uz današnju tehnologiju liječnik tako nešto previdi. Opet, s druge strane, što napraviti i da vidi npr. U 20. tt...

07. Ožujak 2018. 19:23

yra

Neizmjerno mi je žao dječice koja se toliko pate u prvim danima života. I, ne mogu vjerovati da uz današnju tehnologiju liječnik tako nešto previdi. Opet, s druge strane, što napraviti i da vidi npr. U 20. tt…

Ma mislim naravno da ne moze nista u tom trenu napraviti,  ali je vazno znati takvu dijagnozu pri rodjenju,  zato bi to svakako trebali vidjeti. Ono,  da znas gdje ces ic roditi,  da ti odmah operiraju dijete, ...

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Ožujak 2018. 19:55

yra

Neizmjerno mi je žao dječice koja se toliko pate u prvim danima života. I, ne mogu vjerovati da uz današnju tehnologiju liječnik tako nešto previdi. Opet, s druge strane, što napraviti i da vidi npr. U 20. tt…

Za ovog malca su rekli da bi jedino napravili planirani carski sa 38tjedana i osigurali odmah tim koji bi direktno iz sale u rodilistu vozio bebu u bolnicu gdje bi kirurski tim cekao spreman u sali.
    Al malac je imao srece da je neonatolog odmah posumnjao o cemu se radi i bebo je bio za valjda manje od 2 sata na rebru i dosao u ruke super djecjem kirurgu.

07. Ožujak 2018. 19:58

Kako su nase cure sta su palčiće rodile? Jel se na face javljaju?

yra
    07. Ožujak 2018. 21:52

Isuse, Nina, to je užasno.
    Jadno dijete i njegovi roditelji!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.