Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Ožujak 2018. 15:13

Panda nije skratila za jedan, vec ona odma za dva dana. 
    Dvaput je dvaput 😂
    Meni je sogorica nekidan rekla da mi je narasao trbuh, mislim si jesi pametna, nije da sam u 35om tjednu, kad ce ako nece sad, nije da mogu rodit svaki dan.
    Pa sam joj samo kratko odgovorila da nisam primjetila. 

• Litta
    07. Ožujak 2018. 15:14

Imam pitanje vezani za izdajalice. Hocete ju kupovati prije ili kasnije po potrebi? Vi koje ste vec rodile i dojile je li vam trebala? Razmisljam da li da ju kupujem sad ili ne. 

• Student24
    07. Ožujak 2018. 15:14

panda102

Ja sve kontam sutra subota u pm moram radit jos dva dana hahahahhaahahahahahahaha

nisi jedina. mene danas nazvala mama da me pita što radim sutra u subotu da dal bih joj mogla nekaj pomoći. Rekako mama danas je srijeda. Baš je bila tužna. Bit će da je do ovog proljeća vani. :D 

07. Ožujak 2018. 15:16

Litta

Imam pitanje vezani za izdajalice. Hocete ju kupovati prije ili kasnije po potrebi? Vi koje ste vec rodile i dojile je li vam trebala? Razmisljam da li da ju kupujem sad ili ne.

Nikad mi nije trebala.
    Raspitaj se, informiraj, pripremi muzu popuste i kupone pa njemu sve objasni di i sta ako ce ti zatrebat. Po meni bezveze unaprijed bacat tolike novce

Bublica123
    07. Ožujak 2018. 15:18

Litta

Litta meni nije trebala...rucno ces naucit otpustit ako ces imati jaki let down...pricekaj s tim...ako bude trebala uvijek mozes kupit 

07. Ožujak 2018. 15:18

Litta

Ja sam ju imala,  zato kaj sam ju dobila. Ali prema svom iskustvu,  obicno kad me netko pita,  savjetujem ne kupovati unaprijed. Ja recimo nikad nista nisam mogla izdojiti s izdajalicom,  nije mi se s njom dogadjao letdown,  samo s bebom na cici. Tak da meni osobno nikada nije koristila. Lako kupis ako treba,  a nije jeftina ako kupis a ispostavi se da ti nije od koristi.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    07. Ožujak 2018. 15:20

Litta

Ja sam kupila. Volim sve isplanirati i imati spremno. Da nemam sigurno bi mi zatrebala nekad vikendom u sred noci 😂
    Iako, realno, to je stvar bez koje se moze, ako bas nesto zapne mozes se i rukom izdojiti

• Litta
    07. Ožujak 2018. 15:24

Hvala na savjetima. Mislim da onda necu sad nista. Ako bude trebala kupit ce se naknadno :)

panda102
    07. Ožujak 2018. 15:26

Mislim da moj muz ne zna ni da postoji izdajalica hahahhah jos kad bih mu rekla cijenu elektricne samo bi me pogledao hahahahahah
    Kakvi su vasi u vezi tih stvari, moj fkt pojma nema hahahaha
    Aj vikend...gdje je vikend....

• LilyVanily
    07. Ožujak 2018. 15:35

Litta ja sam kupila unaprijed jer je dosta njih reklo da su je koristili. Bila je stvarno dobra akcija u Bipi u sklopu Bipo kluba pa sam uzela Aventovu ručnu i dobila i jastučiće za prsa... Mislim da opet ima neka akcija... U dm-u je ta puno skuplja čak i s kuponima. Čini mi se da je i u Konzumu bila ok cijena na popustu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.