Klanjam ti se za platnene.
Ako sam skuzila imas troje, cekas cetvrto. Jel tak?
I uz sve kocanske poslove, cetvero olinaca jos imas volju i zelju za platnene.
Svaka cast, kraljica definitivno.
Meni je sad vec uz nas troje preko glave vesa i pranja i susenja i skidanja fleka.
Gumbek,hvala ti.
Platnene samo ubaciš u vešmašinu, ne peglaju se.
Da, ovo nam je četvrto dijete.
Ova tvoja (ne)prijateljica je nešto jako nezadovoljna s vlastitim životom pa dio svoje negativne energije pokušava prebaciti na tebe. Zašto bi ti bila sretna ako ona nije.
I to vjerojatno ne radi namjerno.
Nemoj joj to dopustiti. Već i samim razmišljanjem o njoj i njenim riječima te okupirala. Sorry kaj ovako dajem svoje mišljenje, ali morala sam.
Ma istina, u pravu si skroz, bas razmisljam o njoj i bas me rastuzilo.
Super smo si bili, druzili se, pili kave, rostiljali, navecer neke vecere kucne organizirali, ma ono zafrkancija.
I onda je krenula joj nemoj ovako, nemoj onako, nemoj to, to ti je bezveze, ja sam ovako, ja sam onako. A odgoj nam se razlikuje skroz. Ali ja nikad nikome nisam ni pravdala ni nametala svoje stavove, moji klinci, moja odgovornost, moje odluke i to mi je amen. Ako me pitas za savjet mogu ti reci, al nece mi nikad past na pamez nekome reci nemoj dojit, joj namucit ces se dok ju/ga skines sa sise, joj daj joj mobitel da u miru popijes kavu i slicno, a meni se to nametalo.
Nemoj se opterećivati takvim osobama.Meni je prva trudnoći nosim curicu. A ljudi su tako ovdje primitivni da znaju reci samo da su im draži muški. Muž je kum svom najboljem prijatelju iz školskih dana. Čovjek je prva liga. Al zato žena mu. Oni imaju mušku djecu. I ona meni zna reći kako više voli muške i da bi ponovo željela muško. Mene to ne dirne. Dapače,maknem se što više mogu od takvih osoba.Ljudi su ljubomorni. A meni ovu sreću koju osjećam i nosim ispod srca ne može ništa uskratit. 😊
Imam jedni malo blesavo pitanje, kako ste bacale ove gigantske uloske? Inace ulozak zamotam u ono u cem dode, al ovi tog nemaju. Imaju mozda kupiti neke vrecice za njih ili tako nesto? Ili cu morati odvrnuti pol role wc papira da ga umotam 🙄
Ja sam u bolnici motala u papir za ruke, a kuci sam u kupaoni imala onu rolu kuhinjskog ubrusa.
Pa kad slavi Maks? Nije sutra ?
Ne, ne, u subotu mu je rockas i u subotu slavi. 10.03. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sve kontam sutra subota u pm moram radit jos dva dana hahahahhaahahahahahahaha
Student, imaš li veze s medicinskom strukom?
Lijepo si to napisala.
Hvala!
molekularni biolog sam, ali sam uvijek na faxu birala medicinske predmete pa sam tako slušala jedan kolegij koji je držao tim za tranplatacije s Rebra na kojem smo slušali između ostalog o matičnim stanicama.
ove komentare za spavanje dobivam i ja i svaki put se čudim kako da akumuliran san?? :D
Ivana, Isusek, pa gdje je to gdje još uvijek vlada takvo mišljenje???
Totalno primitivno.
Ja imam dva sina i kćer. Kad sam nosila treće svi su bili vrlo mudri, čak mi je jedna sudjeda rekla:"A, što će ti to?"
Rekla sam joj da je to moj problem.
Sada kada sam trudna s četvrtim ljudi malo zazuje kad mi vide trbuh.
A, i moji odgovori i stavovi su samosvjesniji.
Dajte zamislite, jedan deda mi je dobronamjerno rekao da sad trebam stati jer meću moći sa svojim poslom prehranjivati svoju djecu.
Ah...dobro da je on uspio sa svojom liječničkom plaćom prehraniti svojeg sina jedinca!
Uglavnom, dobro se zabavljam.
I, ne zamjeram im ...ja učim na njihovim glupostima...i greškama.
Student, skidam kapu!
A, jesam baba!
Nadam se da nakon tolikog truda imaš posao u struci ili barem vezan uz struku.
Znam da je to zahtjevan studij.
Počela sam stavljati stvsri u mali kofer za bolnicu.
Ima li tko kakav popis za SD?
Ja sve kontam sutra subota u pm moram radit jos dva dana hahahahhaahahahahahahaha
A lijepa moja 😂😂😂😂😂
Skratila si ona tjedan 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Samo zvuči komplicirano, nije sam fax tako težak. Pa onako, posao ima i nema baš veze sa strukom, ali sam zadovoljna.
Tebi svaka čast za četvrtu bebu. Ja sam jedna od onih koja je morala dopustit da joj se dogodi da bi imala dijete, jer nisam dovoljna hrabra bila da odlučim - ok ja to želim/ vrijeme je/ što god. Tako da se ja svima s tim stavom divim. Al svi smo drugačiji i zato nam je lijepo. :)
netko je pisao da se nada da ćemo ostati aktivne i nakon poroda, mislim da ćemo tek postati aktivne nakon poroda. Pogotovo mi s prvom bebom bez staža u mijenjanju pelena i čuvanju male djece. :D
Sortiraj odgovore
Najstariji