Moje dame, sretan vam nas dan.
🌼
Pocastite se danas necim lijepim, pa makar jednom kavom u miru.
Na kraju sam uspjela još malo odspavati. Kad sam u svom krevetu nemam tih problema. Ok, probudim se na možda pola sata, ali nemam problema više zaspati. Samo ovdje ne mogu i ne mogu. Isto tako je bilo i za Božić. Vjerojatno je do toga što mi je najveći napor uzeti si čašu vode. Doslovno mi nedaju da išta radim, kao da ću se raspasti ako uzmem išta teže od 2 tanjura. A i legnemo rano jer ljudi oko 8 idu spavati, na tv-u nema naših programa i zaspimo već oko 10. Inače sam ja poprilično u pokretu i stvarno mi nije teško ni skuhat, ni oprat, ni pospremat, ni cijeli dan lundrat okolo.
Što se tiče pisanja jednom kad rodimo... Ja se nadam da ćemo nastaviti iako vjerujem da će biti manje vremena. S druge pak strane mi nije baš jasan taj manjak vremena, posebno kod nas kojima je to prvo, kad beba većinom spava i jede.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
E da, sretan vam svima dan žena!
Kak Gumbek kaže, počastite se nečim lijepim 😉
Mene mm rekao voditi na čevape dok smo u Bosni, ali izgleda ništa od toga jer je sveki zapela da kuha grah.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mene mm rekao voditi na čevape dok smo u Bosni, ali izgleda ništa od toga jer je sveki zapela da kuha grah.
Pojedeš tanjir graha bez kruha i kažeš kako si se najela, i onda se izvučete i pojedeš desetku s kajmakom u čitavoj lepini ahhahaha i pola kilograma luka i otpuhuješ do Hrvatske hehehehhehehe
Pojedeš tanjir graha bez kruha i kažeš kako si se najela, i onda se izvučete i pojedeš desetku s kajmakom u čitavoj lepini ahhahaha i pola kilograma luka i otpuhuješ do Hrvatske hehehehhehehe
Ma joj, sto puta sam joj rekla da ga ne kuha jer ga neće nitko jest osim nas dvoje, a mm ga i tako nije neki ljubitelj. Al ne, ona zapela i ne odustaje 😂 Pojela bi grah, al nije sad da umirem od želje za njim. A i radije bi to kad dođem svojoj kući.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita, grah vs.čevapi...ako u grahu ima suhog mesa, onda može grah. Ako su čevapi pravi bosanski, bez svinjetine...eh, ne bih se dvoumila!
Pandice, budem svakako poslikala čim je uredim! Imamo jednu prekrasnu i kvalitetnu komodu koju bih uredila za Milu, samo ima jednu manu...crna je. Kupila bih one naljepnice za namještaj, folije, pa prelijepila u svijetlu boju...neku bež, vanilija...
Honey, vi ste spojili honeymoon i babymoon?Uživaj, draga!
Ma joj, sto puta sam joj rekla da ga ne kuha jer ga neće nitko jest osim nas dvoje, a mm ga i tako nije neki ljubitelj. Al ne, ona zapela i ne odustaje 😂 Pojela bi grah, al nije sad da umirem od želje za njim. A i radije bi to kad dođem svojoj kući.
Pojedeš pet žlica i kažeš da te žgaravica muči, pa ostane mjesta za ćevape.
Proudy se češlja za puni tt hahahahha
Ma ne znam kakav da je jednom mjesečno ću ga možda skuhati jer sam ga se najela u ratu da kad ga vidim pozli mi hehehee
još kad mi je rođak donio u ratu čokoladu s rižom i ja odvalila plakat pa zar i čokolada s grahooooooooom onda znate da ga baš i ne preferiram :D
Mi jeli u Ljubljani ćevape kad smo išli po kolica u subotu, aj kad me nije razgulilo hahaah valjda luk...ne znam... neću ih dugo poželit ahahhaha a bili dobri :D
Sortiraj odgovore
Najstariji