Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    07. Ožujak 2018. 15:35

Ja sam uzela izdajalicu, pa nek bude spremna ako zatreba. Nekako sam više od onih što vole sve pripremiti. 
    Panda moj nije imao pojma da treba toliko svega. Što se njega tiče, krevetić, kolica, pelene, duda i bodići je sve što treba. Kad je vidio što sve ide, samo se uhvatio za glavu 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

07. Ožujak 2018. 15:38

Mom je sve tako svejedno, kaze ma idi kupuj sta god i koliko god, samo nemoj mene vuci sa sobom

• sema
    07. Ožujak 2018. 15:50

Litta

Imam pitanje vezani za izdajalice. Hocete ju kupovati prije ili kasnije po potrebi? Vi koje ste vec rodile i dojile je li vam trebala? Razmisljam da li da ju kupujem sad ili ne.

Meni je moja gin.rekla da je ne kupujem prije nego rodim i da nju muž uvijek moze otic kupit i donijet mi u bolnicu jer nije to 10kn pa eto nek se ima ako zatreba...

yra
    07. Ožujak 2018. 15:50

Izdajalicu imam od prihe, ručnu Avent.
    Imala sam do sada 3xmastitis i rukom se ne može ništa izvući kad je dojka upaljena, vruća i bolna...dođe ti da vrištiš.
    Još ako dobiješ temperaturu i groznicu...
    Ali, nisam je kupovala unaprijed.

EveM
    07. Ožujak 2018. 15:55

Meni M neki dan dodje s posla i vidi moju napola spremljenu torbu i pita me: Za sto sam ja to spakirala?? Haah.. o ostalim stvarima da ne govorim🙈 bit ce mi veselo
    Izdajalicu nisam uzimala- kolegica mi rekla posuditi ak mi bude trebala- ona svoju nije ni koristila.

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Frajla
    07. Ožujak 2018. 16:00

Moj dragi zna za neke stvari, npr izdajalicu, da trebam zapakirati torbu i sl. Al za neke je bas tudum, morala sam 5 puta objasnjavati zasto trebamo kadicu za bebu, opce mu nije jasno, pa imamo veliku kadu u kupaoni 🙈

EveM
    07. Ožujak 2018. 16:04

Haha, pa da cemu dupla kada😂😂😂😂 bacanje novaca😂

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

panda102
    07. Ožujak 2018. 16:04

A nismo jos dosli do mrezastih gaca hahahahaha

yra
    07. Ožujak 2018. 16:21

Frajla

Al za neke je bas tudum, morala sam 5 puta objasnjavati zasto trebamo kadicu za bebu, opce mu nije jasno, pa imamo veliku kadu u kupaoni 🙈

Mm je po tom pitanju vrlo zainteresiran, ali s obzirom da je meni ovo 4. put, a njemu prvi, stvarno se želi uključiti i biti stalno pri ruci. Ponekda je pomalo i naporan.
    Da mu kažem da trebamo slona da vuče torbu u rodilište - on bi ga nekako nabavio. 
    Ma, uglavnom, divan je.

07. Ožujak 2018. 17:06

Evo da vam i dijete pokazem,  al danas je bio divljak,  pa nam slike nisu najsretnije. 
    Tu si pokusava saku zabit u usta 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.