Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    08. Ožujak 2018. 09:10

Dobro jutro cure, sretan nam naš dan!!
    Panda i ja se nadam da ćemo ostati na forumu i kasnije, mislim da će nam kasnije još više trebati savjeti, pogotovo od iskusnijih mama. Dojenje, grčići, temperatura, zubići.. sve nas to čeka, lakše je sve to kad se čitamo, barem meni :)

08. Ožujak 2018. 09:18

panda102

Proudy se češlja za puni tt hahahahha
    Ma ne znam kakav da je jednom mjesečno ću ga možda skuhati jer sam ga se najela u ratu da kad ga vidim pozli mi hehehee
    još kad mi je rođak donio u ratu čokoladu s rižom i ja odvalila plakat pa zar i čokolada s grahooooooooom onda znate da ga baš i ne preferiram :D
    Mi jeli u Ljubljani ćevape kad smo išli po kolica u subotu, aj kad me nije razgulilo hahaah valjda luk…ne znam… neću ih dugo poželit ahahhaha a bili dobri :D

Joj grahom me stvarno niko ne moze pocastit, jedino grah salata s bucinim uljem uz rostilj. 
    Al kuhani cu preakocit ako ima izbora. 
    A ovo za cokoladu je sad smjesno, a vjerujem da tad nije nimalo bilo. 

• Student24
    08. Ožujak 2018. 09:23

Sretan nam službeno naš dan, nije da ostali nisu naši :P 

EveM
    08. Ožujak 2018. 09:26

Jutro! Nisam sve unazad procitala, i vidim kako pisete o grahu i mislim si pa nije danas praznik rada😂😂😂. Ugl kako god bilo ja vam zelim ugodan dan!😘

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

08. Ožujak 2018. 09:45

Sretan nam dan vjestica! 😁
    Evo budna al jos u krevetu. Gladna ko pas pa smisljam sto cu jesti.
    Panda,  jucer sam se i peglala i sminkala,  za doktora,  danas se za puni tt ni ne cesljam.
    Sarita mani se graha,  aj ti na cevape. Ak mene pitas nema dileme. 
    Ja sam bila bas dosta na netu kad sam rodila prvo,  kaj dijete se nacicava,  ja na forumima i faceu. Fakat  ne bi rekla da nisam imala vremena.
    Yra svaka cast muzeku 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    08. Ožujak 2018. 09:49

Jutro curke moje!!
    Sretan vam dan ženaaa

Yra svaka čast mužiću  Ja sam dobila ružu od šefa, slikala ju svom dragom i sad je u depri jer je zaboravio koji je dan hahahahahaha.
    Pusa curke, ima ko kakve preglede danas??

[/url

Sarita_00
    08. Ožujak 2018. 09:50

Ipak je mm ostao pri tome da idemo na čevape, a grah će čekati. Vidim da joj nije baš pravo, al šta ću joj ja 😂
    Nije da ga ne volim, pojest ću ga jednom u par mjeseci. Komentirala sam kako ga dugo nismo jeli, a ona to protumačila da se meni jede grah. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    08. Ožujak 2018. 09:53

Sarita reci svekrvi da je grah najbolji drugi dan kad malo odstoji 😀
    Ja ga volim recimo 1-2 puta mjesecno. 

Kikaa12345678
    08. Ožujak 2018. 09:59
    Sarita_00
    08. Ožujak 2018. 10:00

ita87

Sarita reci svekrvi da je grah najbolji drugi dan kad malo odstoji 😀
    Ja ga volim recimo 1-2 puta mjesecno.

Makar šta da se kod nje nešta jede dva dana! 😂 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.