Cure, jedno pitanje. Jel imate koga u okolini da se prema vama promjenio otkako ste trudne?
Mi smo s jednim prijateljima totalno zastranili, ona se totalno bitchy pocela ponasat otkako smo rekli da cekamo drugu bebu. Cak to i moj muz komentira, a on je inace smiren i hladan i svi ljudi su za njega ok i dobri i previse tolerira.
Oni imaju 3 djece, i ona je onaj tip sta mi je stalno govorila nemoj ovo, nemoj ono, nemoj na ruke, nemoj bebu na krevet s vama, nemoj dojit, daj bocicu, skidaj sa sise, bla bla, a sve sta je meni govorila bas ona je kontra radila. Tu me vec zivcirala, a onda nas je pitala kud smo se pozurili s drugim, a oduvjek govorimo da zelimo razliku od 2 god i tako smo planirali. Njima se trece po njihovim rijecima zalomilo, i to su x puta ponovili, a meni to toliko para usi i grozno zvuci da mi dodje zao djeteta.
Jucer ih sretnemo, a ona onako posprdno pita jel uzivamo jos u zadnjim danima slobode, mislim si, da idemo na robiju poslje pa sad uzivamo.
Ženo moja to ti je samo zavist i ljubomora, ja takve prekrižim. Treća beba, nakon dva dečka stiže cura i što mi jedna kaže ma to su ti krivo rekli opet će to biti dečko. Što da joj kažem nego da puknem od smijeha…neka se izjedaju. Nezadovoljne sobom,svojim životom i onda pokušavaju drugima malo zagorčati. A ti savjeti to mi je vrh. Ja uvijek kažem bolje da su ljubomorne nego da te žale, onda znaš da si iznad njih.imam takvih u svojoj blizini i previše.
Ja kad sam rekla jednoj takvoj, da cekamo drugog decka, rekla mi je, a joj sad ces morat na trece?!?
Onak wtf? Zasto bi morala? Kaj 2 decka ne valjaju? Ne kuzim!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jooooj, ti savjeti sa spavanjem, stvarno ne kuzum. Ja neznam jesam ja jedina kojoj se spava svaku noc. Sta, drugi ljudi spavaju mjesec dana malo vise, pa onda iduci mjesec mogu nocima i danima biti budni? 🤔😂
Mene te babe bas naljute. Krenulo je ono ej od 5.mjeseca kad krene debljanje neces znat kako se zoves kako ces se izoblicit. Onda ej kad budes 6. Pa kad budes 7.prekonoci 15kg nemas pojma odakle dodju. Sta da kazem.... sutim....
ima prave prijateljice koje su mi rekle mazi se ja nisam popucala sam. Mozda ti uspije mozda ne. Druga je rekla gledaj da sto vise odmaras Zbog svog zdravlja.
Jedna mi je pametovala kako sad se sminkam al kad budem radila i imala dijete necu imat vremena kaze vidi mene. Pa rekoh kad ustanes kaze u 6i15. U pola 7 vozi djecu u vrtic a u zivotu se nije sminkala. Pa rekoh sto ne ustanes u 5 i nasminkas se. Kaze pa nisam se nikad sminkala i onda meni pametuje kako cu ja radit. Sta ja znam kako cu. Nekako cu. Valjda cu se snaci...
Vidjet ces ovo vidjet ces ono povraca mi se od toga....
Joj ja Frajla kao naspavaj se. Pa ne mogu na zalihe sna ostavit sad pa izvuc kad bude mala plakala hahahah ludiloooooo
Mene te babe bas naljute. Krenulo je ono ej od 5.mjeseca kad krene debljanje neces znat kako se zoves kako ces se izoblicit. Onda ej kad budes 6. Pa kad budes 7.prekonoci 15kg nemas pojma odakle dodju. Sta da kazem…. sutim….
ima prave prijateljice koje su mi rekle mazi se ja nisam popucala sam. Mozda ti uspije mozda ne. Druga je rekla gledaj da sto vise odmaras Zbog svog zdravlja.
Jedna mi je pametovala kako sad se sminkam al kad budem radila i imala dijete necu imat vremena kaze vidi mene. Pa rekoh kad ustanes kaze u 6i15. U pola 7 vozi djecu u vrtic a u zivotu se nije sminkala. Pa rekoh sto ne ustanes u 5 i nasminkas se. Kaze pa nisam se nikad sminkala i onda meni pametuje kako cu ja radit. Sta ja znam kako cu. Nekako cu. Valjda cu se snaci…
Vidjet ces ovo vidjet ces ono povraca mi se od toga….
Panda, gle cuda uvijek sam se sminkala i uz dijete se i dalje sminkam 😉
Frajla, da to sa spavanjem, ne kontam fakat. Kaj sad ak si nakupim zalihu, onda cu poslije kad se ne naspavam moc malo copnut od ovog sna kaj imam na zalihi ili kaj? 😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy kako mislis dva djecaka hahahahaha a neces na trece ici?! Hahahahaha
Imam jedni malo blesavo pitanje, kako ste bacale ove gigantske uloske? Inace ulozak zamotam u ono u cem dode, al ovi tog nemaju. Imaju mozda kupiti neke vrecice za njih ili tako nesto? Ili cu morati odvrnuti pol role wc papira da ga umotam 🙄
Da, to sa spavanjem je posebna tema haha
Ono akumuliraj si san pa izvlaci po potrebi.
Stvarno neke ljude treba na mars lansirat.
Jesi li mi odg je li sve spremno za party sutra?
Kakav party? Mene pitas ili? Mutava sam hahaha
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji