Gumbek, upravu si, zna biti nedovoljko krvi...iako sam sigurna da po velikim rodilištima to odrade školski.
Ali, to je još jedna od stavki koju treba uzeti u obzir i dobro o svemu promisliti.
Koje pelene i koliko pakiranja/kojih veličina planirate uzeti ili ste uzele za početak? I gdje se najviše isplati kupovati? Vidim da Bipa ima neku akciju za Pampersice 3 za 2.
Ivana u mene ka i u tebe...ima tjedan ipo sve spremno, cak i kolica nisan imala mira dok nisan sve dovela u red, sad samo ostaje cekat Rokica...
Yra prekrasni veliki trbuscic (kako ti kazes😍😍) 😁
U nas napokon izaslo sunce pa san se i probudila dobre volje...mislin da san u trudnoci postala teski meteoropat 😂😂😂
Evo moja preporuka za tetra pelene i krpice,ako niste već čule na facebooku Ethereal, divota jedna kako su pelene od bambusa mekane. Uzela sam samo dvije za probu,krpice sam uzela dva pakiranja. I naravno one obične pamučne, eto ako niste znale za njih bacite oko. O uzorcima da ne govorim,sve preslatkojastuk za dojenje sam isto kupila kod njih,i već ga koristim jer sam ko tuljan u krevetu hahahaha
Ja ne mogu zaspati bez jastuka za dojenje. Nekako se na njega namjestim pa zaspem. Spasi me jer ionako lose spavam. Ja sam sve te stvari nasla na internetu stranica butik Mali andjeo. Sve je vecinom nase hrvatsko pa pogledajte.
Koje pelene i koliko pakiranja/kojih veličina planirate uzeti ili ste uzele za početak? I gdje se najviše isplati kupovati? Vidim da Bipa ima neku akciju za Pampersice 3 za 2.
Ja sam za pocetak pampers premium uzela, 2 velika paketa br 1 i onda sam dalje uzela br 2. Da ne gomilam previse jedinice, ako bude trebalo, ako beba bude sitnija posaljem muza po jos jedinice, a ako bude veca beba da mi se bezveze ne gomila sam dalje uzela dvojku.
Bitno ti je imat za pocetak 2 paketa, mozda cak i jedan, a lako onda neko skoci do ducana.
Ja sam vjerna dmu, koristim popust onaj za bodove pa kupim vecu zalihu, i u veljaci je i bila neka akcija na pampers pa su ispale povoljno.
Ivana u mene ka i u tebe…ima tjedan ipo sve spremno, cak i kolicanisan imala mira dok nisan sve dovela u red, sad samo ostaje cekat Rokica…
Yra prekrasni veliki trbuscic (kako ti kazes😍😍) 😁
U nas napokon izaslo sunce pa san se i probudila dobre volje…mislin da san u trudnoci postala teski meteoropat 😂
Ja isto ne bi mogla bit mirna da znam da se nisam pripremila za bebu. Što ću kad sam takva 😂😂😂. Evo i u nas sunce nakon kiša odmah dobiješ volju za sve. 😊
Takutaka
Ina, imam dvadeset prekrasnih tetri od I. L.Ribara...na sovice i sloniće.
Od Ethereala imam bambusove krpice za pranje, i stvarno su nevjerojatno mekane....divne!
Ja sam uzela 2 paketa pelena, veličina 2. Išli u dm po te kojekakve sitnice da iskoristimo kupone, pa smo uzeli i pelene. Nekako sam se dvoumila da li da uzmem manje, veće, još koji paket... Eventualno ću uzeti još jedan paket vel. 1, onako za svaki slučaj. Iako mm skroz govori da će cura biti velika i da nam neće trebati manje 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja sam uzela neke Moltex 1 biorazgradive iz Müllera. Bitna mi je ta ekološka komponenta. Dva paketa s po 23 komada. Dok pupak ne otpadne.
Za poslije imam 30 prefold platnenih pelena Bambino Mio. Vjerojatno ću dokupiti još dvadesetak modernih platnenih pelena tijekom vremena.
S najmlađom sam otkrila prednosti platnwnih pelena i namjeravam ih i dalje koristiti.
S time da sam imala cca 35 komada modernih platnenih, no dala sam ih dalje jer sam bila uvjerena da neću više imati djece.
Leica cestitam...😍😍😍 nek je tatica stigao na vrijeme,sad uzivajte!! 😄😄
Trbuscici su vam svima prekokrasni..🤗🤗
Mi smo za sad uzeli komodu + stolic za presvlacenje, kolica, jucer uzeli tiny love njihaljku i kadicu za kupanje...sve smo uzimali kako smo naletili.... krevetic je moj od kad sam mala bila,njega planiramo pofarbati al evo vrijeme nije dozvoljavalo,treba nam jos madrac, posteljina, tetre, dekice, nemam nista od robice jer su sve moje rodile curice i ono neutralnog sto su imale vec su predale sestrama koje su naravno rodile decke..🤗 Trebam opeljusiti dm s pelenama i ostalim sitnicama,ljekarnu..uf... Ma meni je evo najveci probem taj sto sa skoro 33 tjedna idemo na svadbu na kojoj sam kuma (sto je jos jedan dodatni financijski trosak) i bojim se da ak cekam poslije svadbe da necu sve stici...gledam kak sve redom ranije radaju pa mi je to dodatni stres..🤔🤗😀💆
Sortiraj odgovore
Najstariji