Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Ožujak 2018. 12:15

LilyVanily

Hvala svima na savjetima za pelene. Mislim da ćemo za početak uzeti Pampers Premium vel. 1 i 2 pa ćemo vidjeti za dalje.
    Gumbek žao mi je zbog takve reakcije prijatelja. Djeluje mi kao da su oni frustrirani svojom situacijom pa vama pametuju. Kod nas su za sada srećom svi sretni i pozitivni oko toga svega.

Pa to se i meni cini, bila je docekala da su joj djeca malo veca, da ne plaze po njoj stalno, da spavaju po noci u svojim sobama, da ih moze ostavit kod bake preko vikenda, i ezo onda je rodila trece pa sad sve ispocetka. 
    Al ne kuzim to sipanje te ogorcenosti i zlocestih komentara. Pa meni je moje dijete najveca nagrada i najveci uzitak u zivotu, nekad je tesko, istina, al onda sama sebe puknem nogom u rit i kazem hvala Bogu imam zdravo dijete, a sve drugo je manje bitno. 

yra
    07. Ožujak 2018. 12:19

Gumbek

Klanjam ti se za platnene.
    Ako sam skuzila imas troje, cekas cetvrto. Jel tak?
    I uz sve kocanske poslove, cetvero olinaca jos imas volju i zelju za platnene.
    Svaka cast, kraljica definitivno.
    Meni je sad vec uz nas troje preko glave vesa i pranja i susenja i skidanja fleka.

Gumbek,  hvala ti.
    Platnene samo ubaciš u vešmašinu, ne peglaju se. 
    Da, ovo nam je četvrto dijete. 
    Ova tvoja (ne)prijateljica je nešto jako nezadovoljna s vlastitim životom pa dio svoje negativne energije pokušava prebaciti na tebe. Zašto bi ti bila sretna ako ona nije.
     I to vjerojatno ne radi namjerno.
    Nemoj joj to dopustiti. Već i samim razmišljanjem o njoj i njenim riječima te okupirala. Sorry kaj ovako dajem svoje mišljenje, ali morala sam.

07. Ožujak 2018. 12:26

yra

Gumbek

Meni je sad vec uz nas troje preko glave vesa i pranja i susenja i skidanja fleka.

Gumbek,hvala ti.
    Ova tvoja (ne)prijateljica je nešto jako nezadovoljna s vlastitim životom pa dio svoje negativne energije pokušava prebaciti na tebe. Zašto bi ti bila sretna ako ona nije.
    Nemoj joj to dopustiti. Već i samim razmišljanjem o njoj i njenim riječima te okupirala. Sorry kaj ovako dajem svoje mišljenje, ali morala sam.

Ma istina, u pravu si skroz, bas razmisljam o njoj i bas me rastuzilo. 
    Super smo si bili, druzili se, pili kave, rostiljali, navecer neke vecere kucne organizirali, ma ono zafrkancija.
    I onda je krenula joj nemoj ovako, nemoj onako, nemoj to, to ti je bezveze, ja sam ovako, ja sam onako. A odgoj nam se razlikuje skroz. Ali ja nikad nikome nisam ni pravdala ni nametala svoje stavove, moji klinci, moja odgovornost, moje odluke i to mi je amen. Ako me pitas za savjet mogu ti reci, al nece mi nikad past na pamez nekome reci nemoj dojit, joj namucit ces se dok ju/ga skines sa sise, joj daj joj mobitel da u miru popijes kavu i slicno, a meni se to nametalo. 

EveM
    07. Ožujak 2018. 13:15

Vezano za tetra pelene... ne znam kakve su iz Etherala ali ja sam uzela u miniegrenny-u i ok su, ali kad se operu izblijede malo..😞

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

kathryn
    07. Ožujak 2018. 13:32

Stigao mi nalaz ogtt-a! Nataste 5.0, nakon 60min 8.1, nakon 120min 6.5! Nadam se da me nece gnjavit zbog ovog 5.0 🤗🤗🤗
    Btw,u Breyeru stave i limuna unutra, svejedno je gadno za popiti al mislim da je lakse nego sami secer! 😊

• Litta
    07. Ožujak 2018. 13:33

Proudy super za pregled, da je sve dobro. 
    Za maticne stanice sam i ja cula ako nisi iz Zg a beba se rodi izvan vremena kad se vozi u Zg u zakladu Ana Rukavina da ne uzmu uzorak. Cak nam je na tecaju ginekologica rekla da u Hr nema privatne banke u koju se moze pohraniti, da to bolnica ili netko vozi negdje van, a da je sad neki problem s prelaskom preko granice. Tako da ne znam proceduru za privatno pohranjivanje, tu inf bi trebalo provjeriti.
    Sto se tice pripremanja, pocinjem po malo prikupljati neke sitnice. Tijekom 4.mj bih htjela sve zavrsiti tako da imam jos vremena.
    Danas sam kupila prvu bocicu za svoju curu i uz to dobila i dudicu. U bipi je 25% na Aventove proizvode :)

07. Ožujak 2018. 13:35

Što se tiče zločestih komentara i pravih savjeta zastupam mišljenje da je svako dijete drugačije i da svaka mama sigurno najbolje zna što je najbolje za njeno dijete. Može se saslušat tuđi savjet, al ne znači da bude funkcionalan i u tvojem slučaju. Što se tiče platnenih pelena meni su one najbolje i koristim ih u tisuće svrhi. Od prve za koju su namjenjene pa do brisanja nosa kad su već veliki...

• LilyVanily
    07. Ožujak 2018. 13:43

Gumbek

yra

Gumbek

Gumbek,hvala ti.

Ma istina, u pravu si skroz, bas razmisljam o njoj i bas me rastuzilo.
    Super smo si bili, druzili se, pili kave, rostiljali, navecer neke vecere kucne organizirali, ma ono zafrkancija.
    I onda je krenula joj nemoj ovako, nemoj onako, nemoj to, to ti je bezveze, ja sam ovako, ja sam onako. A odgoj nam se razlikuje skroz. Ali ja nikad nikome nisam ni pravdala ni nametala svoje stavove, moji klinci, moja odgovornost, moje odluke i to mi je amen. Ako me pitas za savjet mogu ti reci, al nece mi nikad past na pamez nekome reci nemoj dojit, joj namucit ces se dok ju/ga skines sa sise, joj daj joj mobitel da u miru popijes kavu i slicno, a meni se to nametalo.

Općenito me živcira kad netko krene s komentarima "uživaj dok možeš; nema više spavanja; sad više ništa nećeš moći samo tako i sl." Normalno da se život izmijeni, na to i računamo, a s obzirom da i mi čekamo našu bebu nešto duže iskreno se veselim i jedva čekam. Samo da bude živa i zdrava i to je to. Sve je stvar prioriteta i organizacije. Ne znam što nas čeka, ali mislim dat sve od sebe da bude što bolje kako za bebu tako i za nas. 
    Nemoj se opterećivati. Uživaj u trudnoći i bebici, a ako ti prijatelji stvarno nastave pretjerivati možda ne bi bilo loše dati im do znanja da vam to nije ok... tko zna, možda su planirali na neka putovanja s vama ili tko zna šta pa su im se sad poremetili planovi. 😉😂

• Ina30
    07. Ožujak 2018. 13:52

Gumbek

Cure, jedno pitanje. Jel imate koga u okolini da se prema vama promjenio otkako ste trudne?
    Mi smo s jednim prijateljima totalno zastranili, ona se totalno bitchy pocela ponasat otkako smo rekli da cekamo drugu bebu. Cak to i moj muz komentira, a on je inace smiren i hladan i svi ljudi su za njega ok i dobri i previse tolerira.
    Oni imaju 3 djece, i ona je onaj tip sta mi je stalno govorila nemoj ovo, nemoj ono, nemoj na ruke, nemoj bebu na krevet s vama, nemoj dojit, daj bocicu, skidaj sa sise, bla bla, a sve sta je meni govorila bas ona je kontra radila. Tu me vec zivcirala, a onda nas je pitala kud smo se pozurili s drugim, a oduvjek govorimo da zelimo razliku od 2 god i tako smo planirali. Njima se trece po njihovim rijecima zalomilo, i to su x puta ponovili, a meni to toliko para usi i grozno zvuci da mi dodje zao djeteta.
    Jucer ih sretnemo, a ona onako posprdno pita jel uzivamo jos u zadnjim danima slobode, mislim si, da idemo na robiju poslje pa sad uzivamo.

Ženo moja to ti je samo zavist i ljubomora, ja takve prekrižim. Treća beba, nakon dva dečka stiže cura i što mi jedna kaže ma to su ti krivo rekli opet će to biti dečko. Što da joj kažem nego da puknem od smijeha...neka se izjedaju. Nezadovoljne sobom,svojim životom i onda pokušavaju drugima malo zagorčati. A ti savjeti to mi je vrh. Ja uvijek kažem bolje da su ljubomorne nego da te žale, onda znaš da si iznad njih.  imam takvih u svojoj blizini i previše. 

07. Ožujak 2018. 13:53

Gumbek,  ja sam imala jednu takvu prijateljicu,  u prvoj trudnoci,  kazem imala,  jer se vise ne druzimo.
    Razlika je bila u tome,  kaj je ova bez konkretne veze,  bez djece,  bez icega. I pocela mi je isto tak se proseravat s glupostima. Naspavaj se sad dok mozes,  kaj to znaci uopce? Joj kak ces sad ovo,  kak ces sad ono.. A jebote nije mi zivot stao,  naprotiv!
    Sto se tice donacije maticnih stanica,  prvi put nisam mogla zbog urinoinfekta i koristenja antibiotika u trudnoci. Necu ni ovaj put,  iz istih razloga.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.