Ja se samo nadam da kad rodimo nastavljamo si pisati i biti podrška kao i do sada...kao da ću ka znati šta i kako treba....
Leice čestitam vam i brz oporavak želim! 😘😘
Kathryn ja se nadam pripremiti sve tamo do 35-36 tt. Zasad je sve pripremljeno, ali je rašireno na 10 strana. Skroz sam imala vremena, a sad mi se puno toga naslagalo u mjesec dana i polako me počinje hvatati neka panika da će cura odlučiti van prije, a da neću sve pripremiti. Još do nedjelje smo kod mojih i njegovih, slijedeći tjedan imam stručni i nakon toga se bacam na posao.
A i meni je kao i Pandi i Ivani nemam se na koga osloniti osim na muža jer su mi svi na skoro 600 km. Mada nisam djevica u horoskopu (a trebala sam biti, pa vjerojatno ima nešto u tome), i kod mene mora sve na vrijeme biti sređeno da ja mogu s mirom ići roditi.
Eto, baš sinoć je mužev bratić postao tata. Termin je bio tek iza Uskrsa, ali mali Filip odlučio da stiže. Nije u obitelji bilo djece preko 10 godina i sad dvije bebe stižu u 2 mjeseca 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja se samo nadam da kad rodimo nastavljamo si pisati i biti podrška kao i do sada…kao da ću ka znati šta i kako treba….
Baš sam i ja na to mislila jučer! Nadam se da ćemo se ovako ili onako druškati, slati prekrasne slikice i izmjenjivati savjete <3 Nevjerojatno je koliko se možeš vezati na osobe koje nisi nikad ni vidio
[/url
Cure, imam pitanje. Da li ce koja od vas donirati ili sacuvati krv iz pupkovine? Jel mozda koja to vec radila... znate proceduru? Mi smo se odlucili da bi donirali, ali ne znam da li prije poroda moramo sto odraditi.. znam da postoje formulari za to samo ne znam da li to u bolnici dobijemo ili moram u zakladi to traziti?
Zrinchy- bas ti je lijepi okrugli trbuscic☺️
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Da se nadovezem na Saritu... kod mene u obitelji isto jako dugo nije bilo beba.. a nedavno sam dobila sestricnu, hehe. Da napomenem, stric mi je par godina stariji od mene. Sad ga zezam da ce biti tata i dida odjednom😂
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Eve ja sam razmišljala o tome. Malo sam tražila i može se pohraniti u javnu banku ili u privatnu. Privatna se plaća, nešto oko 2000€ ako me pamćenje dobro služi. Treba napomenuti na pregledu u TA, tamo bi trebali dobiti formulare i na porod donosimo to ispunjeno.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cure, imam pitanje. Da li ce koja od vas donirati ili sacuvati krv iz pupkovine? Jel mozda koja to vec radila… znate proceduru? Mi smo se odlucili da bi donirali, ali ne znam da li prije poroda moramo sto odraditi.. znam da postoje formulari za to samo ne znam da li to u bolnici dobijemo ili moram u zakladi to traziti?
Zrinchy- bas ti je lijepi okrugli trbuscic☺️
Mislim da moras prije nesto odradit i smislu obrazaca nekih i papira, raspitaj se u zakladi najbolje, i kad krenes u trudnicku mozda najbolje raspitat se i kod njih.
Lijepa gesta, bravo.
Drage zene, stigla nam je mala Lena s 2520/47, i apgarom 10/10. Stigao nam je i tata, tocno na vrijeme da uleti u box i bude nam podrska onih najtezih zadnjih sat vremena ❤
Prokinuli su mi vodenjak u 15:00, bila otvorena 3-4 cm. Odmah krenuli jaki trudovi na 3-5 minuta. U box me prebacili s 5 cm i tad je uslijedilo pol sata najgorih trudova ikad i u tocno jos 26 min sam se otvorila svih 10 cm. Nazalost, zapeli smo na samom izgonu, bebici su poceli padati otkucaji i zavrsili smo brzinskim vakumom. Lena se rodila u 18:03, sto je superbrzo za prvorotku koja je inducirana. Rezana sam na dvije strane i bolilo je vraski s obzirom da sam se zbog problema s kicmom odlucila rodit bez epiduralne. Ali sve je palo u vodu onog trena kad smo tata i ja zajedno vidjeli nasu curu, stvarno nije floskula da je to najljepsi osjecaj na svijetu ❤
Tim na sv.Duhu je bio odlican, efikasan i jako ohrabrujuc tokom cijelog poroda, a narocito kad se zakompliciralo jer su se trudili biti sto brzi a ujedno i da ja ne osjetim paniku, tri lijecnika su sa mnom prodisavala najteze zadnje trudove i na tome im beskrajno hvala, sve preporuke za odjel radaone na sv.duhu.
Novopecena mama je mrtva umorna, tako da idem ukrast ovaj dio noci kad princeza nije sa mnom i pokusat odspavat.
Pusa od Lee I Lene ❤
Leice cestitam! I ti i mala Lena ste pravi borci. Super da je tatek uspio stici.
Leice čestitam od ❤ i želim vam brz oporavak i sve najbolje!!! Uživajte sa svojom princezom!! 💕💕💕💕
Kathryn meni je plan do početka četvrtog imati sve spremno, ali vidjet ćemo kako će se stvari razvijati... Opskrbila sam se robicom koju trebam oprati/ispeglati i stvarima za rađaonu. Trebam još kupiti neke kremice i ove veće stvari, ali to znam šta ću pa samo trebam naručiti.
Kako su Mono i Orion? Elvira i njezina bebica? Palčica?
Pozdrav s lijevog boka 😂👋
Leice sretno, nek muz stigne na vrijeme i nek sve bude ok! 😀😀
Ja sutra idem na ogtt, evo muza natjerala da uzme slobodan dan na poslu da ide samnom,ako se srusim da bude tu..😂😂
Daj mi recite,prvorotke!! S kojim tjednom planirate biti ono skroz spremne za dolazak bebe….ja nemam jos hrpu stvari,imam popis al neznam koliko da se zurim a bojim se da cu pocet panicarit uskoro! 🤔💆🙆
Ja sam za sada uglavnom sve nabavila, fali mi jos par stvari iz ikee i ljekarne, ali bez toga mogu. Trenutno sam sva u pranju i peglanju. Skroz, skroz spremna sa svim posloženim i izglancanim stanom planiram biti do kraja iduceg tjedna.
Kao i neke cure koje su ranije pisale, nemam stvarno nikog u blizini, tako da se mogu osloniti jedino na muza. Trudim se pripremiti sve cega se sjetim, jer se vec vidim u nekoj filmskoj situaciji kada dijete urla iz petnih zila u sred noci i onda muz mora juriti u dezurnu ljekarnu 😥, a to naravno pokušavam izbjeci.
Sortiraj odgovore
Najstariji