Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    07. Ožujak 2018. 07:33

ProudMomy

panda102

ProudMomy

Draga Leica, iskrene cestitke! Tata je stigao aman taman. Te prve slike su uvijek tako pune emocija, da je to cudo! 😍😍😍😍
    Brzi oporavak ti zelim! Ljubit se, mazite i volite, zasluzili ste! 😘😘

Kad je pregled?

Evo me u cekaoni 😉
    Znas da nisam uzalud budna tak rano ujutro 🤣

Proudy cekamo izvjesce💪🎊🎉💪🎊🎉

Mama mia
    07. Ožujak 2018. 07:34

kathryn

Leice sretno, nek muz stigne na vrijeme i nek sve bude ok! 😀😀
    Ja sutra idem na ogtt, evo muza natjerala da uzme slobodan dan na poslu da ide samnom,ako se srusim da bude tu..😂😂
    Daj mi recite,prvorotke!! S kojim tjednom planirate biti ono skroz spremne za dolazak bebe….ja nemam jos hrpu stvari,imam popis al neznam koliko da se zurim a bojim se da cu pocet panicarit uskoro! 🤔💆🙆

Evo ja sam danas tocno 35 tt, a imam sve pripremljeno robica, oprana i opeglana, krevetic je tu i komoda za presvlačenje, potrepštine za bebu su tu i moja torba za rodilište je spakirana. Jedino čekamo kolica da dođu. Ja ne bih u rodilistu mogla imati mira da znam da nisam spremila sve za bebu. 😂😂😂😂

07. Ožujak 2018. 07:36

Ivana 1603

kathryn

Ja sutra idem na ogtt, evo muza natjerala da uzme slobodan dan na poslu da ide samnom,ako se srusim da bude tu..😂😂
    Daj mi recite,prvorotke!! S kojim tjednom planirate biti ono skroz spremne za dolazak bebe….ja nemam jos hrpu stvari,imam popis al neznam koliko da se zurim a bojim se da cu pocet panicarit uskoro! 🤔💆🙆

Evo ja sam danas tocno 35 tt, a imam sve pripremljeno robica, oprana i opeglana, krevetic je tu i komoda za presvlačenje, potrepštine za bebu su tu i moja torba za rodilište je spakirana. Jedino čekamo kolica da dođu. Ja ne bih u rodilistu mogla imati mira da znam da nisam spremila sve za bebu. 😂😂😂😂

Svaka cast. 
    Mislim da si od nas na forumu jedina spremna tip top. 👍

panda102
    07. Ožujak 2018. 07:44

Kathryn nemam pojma ni sama vjeruj mi. Zavisi kako se umaraš. Mi smo sklopili komode i ja sam samo stavila robicu unutra da znam šta imam i šta nemam. 
    Za pranje mi je još rano, jer moramo uraditi i generalku stana nakon krečenja i prozračiti stan sad nakon zime (koja ne prolazi).
    Ono iz DM-a nemam ništa, nit znam kakve kremice mi trebaju, nit šeširići za dojenje nit išta. Sad čekam još krevetić i tako. Ovaj mjesec sumnjam da ću šta raditi jer radim.. Šta imaš ti pripremljeno?

Mama mia
    07. Ožujak 2018. 07:47

Gumbek

Ivana 1603

kathryn

Svaka cast.

Kako je Katuska rekla djevica po horoskopu. Sve mora biti spremno. 😭😭😭😭

panda102
    07. Ožujak 2018. 07:47

Logično Proudy il je smak svijeta il je pregled....treće nema?!
    Je li sve spremno za veliki 5.rođendan :D
    Svaka čast Ivana :) tako treba...nema meni osim muža ko to srediti iskreno, svi su oko 400km daleko.

Mama mia
    07. Ožujak 2018. 07:48

Ivana 1603

Gumbek

Ivana 1603

kathryn

Svaka cast.

Kako je Katuska rekla djevica po horoskopu. Sve mora biti spremno. 😂😂😂😂

EveM
    07. Ožujak 2018. 07:49

Slazem se s Gumbek. Mi evo od danas sluzneno u terminu- a torba na pola pripremljena🙈 . Ali dobro, kupili manje vise sve.. Kathryn- moja preporuka ja da lagano pocmes s pripremanjem da ti ne ostane sve za kraj kao meni- a i brze ces ce umarati tako da radje imas sve spremno.

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Mama mia
    07. Ožujak 2018. 07:51

panda102

Logično Proudy il je smak svijeta il je pregled….treće nema?!
    Je li sve spremno za veliki 5.rođendan :D
    Svaka čast Ivana :) tako treba…nema meni osim muža ko to srediti iskreno, svi su oko 400km daleko.

Ni meni posto sam se udala dalje i došla u drugi kraj. Zapravo sam sama i nemaš se na koga osloniti. Muž pomogne koliko može. Pa sam većnom i zbog toga što sam sama sve pripremila jer dok moji disku do mene mogu i rodit 😂😂

Zrinchy
    07. Ožujak 2018. 07:56

Jako se veselim da smo krenule! Proljetnice😍😍
    Doduse,ja jos imam komad puta za odvalit, evo me sa punih 28 tjedana:

Yra draga vidim da me mijenjas s nekim cijelo vrijeme:) nema veze,onaj dio s dijetom se i moze meni prepisati jer su mi nakon onog prvog mjerenja od 5.1(nikad se vise nije ponovilo) sugerirali da drzim dijetu cijelo vrijeme. Nisam bas azurna,mozda mali zato tako rapidno raste:))
    Puse svim curama,i onim koje spremaju torbe i onim koje jos cekaju:))

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.